Известие

Collapse
No announcement yet.

За хилавото момченце с 156!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Знам знам какво е парадокс учил съм го пък и матура с 5.32 съм взел по БГ , ама нали знаеш , че една птичка пролет не прави, а състоянието на държавата си е било така преди да се родя такаче , няма как да съм го предотвратил.. Пък сега и да тръгна да се мъча да я оправя едвали ще стигна далече , ама то това мисля , че ти е ясно много добре .
    Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
      Както и да ми карате отзад, на пешеходци спирам, пазете се !!!
      УФф като гледам БМВ-то, как ми се иска в такива ситуации да карам висока кола с ролбари. Ако може от пред и от зад да е с остри и дълги шипове още по-добре. Ех мечтиии....

От няколко месеца наблюдавам по-обстойно поведението на индивидите каращи МПС-та около мен и се чудя как е възможно - малка държава сме, а да има толкова много глупави и слаби шофьори и шофьорки, които постоянно да са около теб и да те държат в напрежение!?
      Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 12:32.
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        От няколко месеца наблюдавам по-обстойно поведението на индивидите каращи МПС-та около мен и се чудя как е възможно - малка държава сме, а да има толкова много глупави и слаби шофьори и шофьорки, които постоянно да са около теб и да те държат в напрежение!?
        Aaa, ще се сетиш аз какво ти обяснявах (полу)нашега веднага след последната катастрофа...

Comment

Working...
        X