Известие

Collapse
No announcement yet.

Гори къща на "цар" Киро в Катуница

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Има и истински неща, преди избори, ама не дойде в сряда!
    Да видиш как си къркахме бира и смучехме цигарки с една разкошна мацка...
    Те това е истинско, брат!
    останалото са брътвежи....
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
      Драги хуманисти ... или за каквито там се имате ... не знам как я мислите тая работа, но за да се вдигне на бунт иначе така заспалия ни народ, дали причината не е сериозна, а ?
      Ако мислите че имате какво да ми кажете - елате ми на гости - живея на границата между Столипиново и Пловдив.
      От следобяд насам сме обградени от полиция и въоръжени жандармеристи. Автобусите на градския транспорт са принудени да обръщат още в началото на квартала.
      Елате и вижте как мангалите се разхождат с лопати, брадви и сопи ... па тогава пледирайте за права и равноправие ...
      кво се направи па ти сега - че то там винаги е така - бил съм знам! а ако мислиш, че автобусите обръщат заради размирици, бъркаш - правят го заради боклуците щото нема как да влезнат навътре в квартала
      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
        В случая едва ли.
        По-скоро ще се замажат нещата.
        И аз това мисля, както винаги, а ще има и осъден някой мангал, най вероятно не тоя, който е извършил това-ще сложат някой от свитата на мангала Киро, срещу някоя хилядарка примерно да лежи 10-15 години
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          Има и истински неща, преди избори, ама не дойде в сряда!
          Да видиш как си къркахме бира и смучехме цигарки с една разкошна мацка...
          Те това е истинско, брат!
          останалото са брътвежи....
          е ти откак отказа пйенето мина на мацки ... пфу хаймана
          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
            кво се направи па ти сега - че то там винаги е така - бил съм знам! а ако мислиш, че автобусите обръщат заради размирици, бъркаш - правят го заради боклуците щото нема как да влезнат навътре в квартала
            Извади си главата от там, дето си я заврял, щото говориш абсолютни глупости !
            Не знам кога си бил наоколо, но трябва да се засрамиш от това, което току-що написа !!!
            До преди 4 часа бях на улицата, за да видя какво става - не говоря празни приказки ...
            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Драги хуманисти ... или за каквито там се имате ... не знам как я мислите тая работа, но за да се вдигне на бунт иначе така заспалия ни народ, дали причината не е сериозна, а ?
              Ако мислите че имате какво да ми кажете - елате ми на гости - живея на границата между Столипиново и Пловдив.
              От следобяд насам сме обградени от полиция и въоръжени жандармеристи. Автобусите на градския транспорт са принудени да обръщат още в началото на квартала.
              Елате и вижте как мангалите се разхождат с лопати, брадви и сопи ... па тогава пледирайте за права и равноправие ...
              Лично аз не плеадирам за равноправие в смисъла- прилагане на закона.Циганията прави това, което и се позволява.При българите, щото не сме цигани има по голяма дисциплина и възпитание, ясно е това.
              Бунта трябва да е срещу властта най вече-да прилага ежедневно, това, което е въведено с закон.Да си гледа работата.
              Пределно ми е ясно, обаче, че това не може да стане, ако няма реформи и прочее-тоест дълго ще си бъхтим по кривата пътека.Защото, както писах в началото, ако си вършиш работа ставаш неудобен.Затова всеки чака и се ослушва, да не е луд да си губи хляба.Ей това е парадокса-който нищо не прави, който имитира дейност и прехвърля от пусто в празно у нас се издига.Ако прави работи реално по ред причини изгърмява (настъпил по мазола някой, отрязъл протежето на еди кой и така до безкрай).Това е във всички държавни сфери, вярвай ми (и в не малко частни).И проблемът пак подчертавам е от главата на рибата..
              Last edited by fred; d.m.y г., 22:59.
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
                Би ли изтрила и смърта на младежа?Моля те!
                Не мога, за съжаление.

Но знам, че едно последващо убийство също няма да заличи тази смърт. Най-много да отключи вратата към ада на още много такива от всички страни на барикадата.

Един непрестанен порой от отмъщения и вендети.

Същото е като с войната между пешеходци и шофьори и изобщо, т.нар. "война по пътищата".

Не е луд, който яде баницата.. Ако малцинствената част (имам леки съмнения относно нейната малцинственост) се държи брутално и безогледно, то е защото може. Разделяй и владей - това е действителността, за съжаление. Насъскването един срещу друг е всъщност добър начин да се отклони вниманието. Така гневът се разсейва в посока, различна от вярната.

Представяш ли си какво ще се случи, ако всички етноси се обединят за решаването на общия проблем? Ужас, просто. Затова никак не е зле чат-пат да се подхранва етническата ненавист.. за отклоняване на вниманието.

И добре им се получава.
                На даряващите баница.
                Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                My Red Love
                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  Властта я даваме ние, народа в крайна сметка а това че не си упражняваме правото и контрола върху нея е резултата от всичко това.На запад, както често казваме, министър може да си отиде за една дреболия, у нас това не става-никой не реагира.И то не за дреболии.
                  Затова често цитирам една поговорка- прост народ, слаба държава.Те това сме ние в този етап от развитието на Бългрария.
                  Аз не защитавам циганите, но както казва Стоян проблемът не е в тях всъщност.
                  с моите думи точно това исках да кажа !!!!
                  ние си го правим !!
                  и е крайнно време да го спрем !
                  пък и мразя мангалите !!!!!!!!
                  155 осем хиляди клапана 16 вериги
                  0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Извади си главата от там, дето си я заврял, щото говориш абсолютни глупости !
                    Не знам кога си бил наоколо, но трябва да се засрамиш от това, което току-що написа !!!
                    може ли без прехвърляне на негативизма върху колеги аз съм си съвсем нормален бял човек българин
                    Обаче не разбрах за какво да се засрамя, мен аз на тая парадигма със срама не съм фен срама е характерен морален регулатор за малките населени места - аз със срам не мога да бъда коригиран - пробвай друго най-вече ми обясни какво мислиш, така че да те разбера
                    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Надявам се тия кадри да ти помогнат да се осмислиш :
                      - на първата снимка съвсем очевидно автобус обръща на съвсем неестествено място, и то преди спирката ...
                      - на втория кадър се виждат полицаите, а с червено съм оградил въоръжените жандармеристи (е, поне един от тях) - не посмях да се доближа повече от съображения за собственото си спокойствие.
                      Други тъпи въпроси ще има ли ?
                      Не приемам подобни "засечки" от хора, презадоволени от живота, и несблъскали се с циганската реалност - пък каквото щете ми говорете !
                      Attached Files

Comment

Надявам се тия кадри да ти помогнат да се осмислиш :
                        - на първата снимка съвсем очевидно автобус обръща на съвсем неестествено място, и то преди спирката ...
                        - на втория кадър се виждат полицаите, а с червено съм оградил въоръжените жандармеристи (е, поне един от тях) - не посмях да се доближа повече от съображения за собственото си спокойствие.
                        Други тъпи въпроси ще има ли ?
                        Не приемам подобни "засечки" от хора, презадоволени от живота, и несблъскали се с циганската реалност - пък каквото щете ми говорете !
                        Тези снимки за мен са абсолютно нормални - виждал съм ги из югозападен Лондон няколко пъти не знам какво те тревожи в тях
                        та да поясня - югозападен Лондон или Саут Кенсингтън е известно място с концентрацията на най-много милионери в цяла Европа ... и т.н.
                        Last edited by nightroller; d.m.y г., 23:24.
                        Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Добре - значи съвсем спокойно можеш да дойдеш тук и да пренощуваш в "махалата"

Comment

Бояне, Алекс..
                            Вие двамата.. спрете да се дъвчете.
                            Бъдете заедно.
                            Ще сте по-ефективни.
                            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                            My Red Love
                            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от toki4a Покажи съобщение
                              с моите думи точно това исках да кажа !!!!
                              ние си го правим !!
                              и е крайнно време да го спрем !
                              пък и мразя мангалите !!!!!!!!
                              Съгласен съм напълно, а иначе и аз не ги обичам
                              sigpic

Comment

Добре - значи съвсем спокойно можеш да дойдеш тук и да пренощуваш в "махалата"
                                бил съм там и мога да преценя настроенията.
                                Всичко това за мен са манипулации, на които се връзваме всички малко или много - НО, това не е повод да се делим на националисти и други подобни групи.
                                Познавам скинарското движение София от малък - познавам "Слънцето" (ако някой още го помни) познавам начина на мислене - хора, моя апел е към следване на законовия ред!

Дали сме агресивни или недоволни от нещо - всеки повод и следствие от него използвани за реакции извън закона са неморални и незаконни!
                                не се оставяйте използвайки национализма и реакциите ви да ви манипулират. точка.
                                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Working...
                                X