Известие

Collapse
No announcement yet.

Гори къща на "цар" Киро в Катуница

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
    Добре - значи съвсем спокойно можеш да дойдеш тук и да пренощуваш в "махалата"

Ти неразбираш ли че има хора с които неможеш да излезеш на глава?!
    Въобще защо се хабиш да спориш?
    Нещата които пишеш стигат до ушите на тези на които трябва,за другата част,не хаби сили.Ако не ми вярваш,започни диалог със стена на някоя от стаите ти и ще разбереш мисълта ми.

За мен и теб,случващото се е важно,за други не е,а когато за тях нещо стане важно,ние ще се правим на слепи и глухи.И лично аз ще давам дебилски мнение и отговори на "техните" въпроси и вълнения.

Между другото преди малко се прибрах,града е настръхнал от много особено напрежение,страшно много хора седят пред блоковете,паркове и градинки и всеки очаква нещо да се случи.И това нещо се надявам да се случи.Между другото прибрах се да ям,преоблека и следващото ми излизане ще е пеша с нещо желязно в ръка и нещо остро на кръста.

Дерзайте колеги "щрауси"

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

какво коментирате от удобните си жилища. идете там и се опитайте да вразумите едните или другите. няма да стане , дошло е време за разчистване на сметки, а сме в България и БЪЛГАРИ .циганите не са част от тая нация и нямат право да я тормозят , еле па на Българска територия

Или някой от вас се притесняват , че ако няма цигани ,няма да има и циганки по околовръстното и магистралите?
      Last edited by Alexandrov70; d.m.y г., 23:29.
      ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Маалата ми е под носа, и мога да кажа че имам поглед над нещата.Ако българин удари шамар на циганин, ще се събере цялата махала за отрицателно време.Ако мангал удари шамар на българин никой няма да го защити.Те са единни, а ние не.Карат луксозни коли, имат къщи по на два ката, ама никой не пита откъде имат пари.А миналата година на жена ми изпратиха писмо че ако не се издължи на хазната, ще пратят съдия изпълнител.Задължението беше 5стотинки!Точно така не съм се объркал и правилно сте прочели - 5 стотинки.Жалко че не пазя известието да ви го сканирам.Някой да знае някоя държава да е интегрирала циганите успешно.Депортирането обратно в родните им земи не се брои.Ако продължаваме да се караме и да се държим като в баснята за орела, рака и щуката, не византийско, не турско, ами и под циганско робство ще паднем.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
          ...Ако продължаваме да се караме и да се държим като в баснята за орела, рака и щуката, не византийско, не турско, ами и под циганско робство ще паднем.
          С едно изречение - право в 10-ката.
          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение
            какво коментирате от удобните си жилища. идете там и се опитайте да вразумите едните или другите. няма да стане , дошло е време за разчистване на сметки, а сме в България и БЪЛГАРИ .циганите не са част от тая нация и нямат право да я тормозят , еле па на Българска територия
            Циганите са дошли в България следвайки армията на Баязид, когато са настъпвали към Търново циганите са оплячкосали де що има под стените а това са ограбени занаятчии, търговци и всякакви облсужващи крепостта хора.. оттогава досега този етнос е част от България за добро или лошо ...
            този етнос го има навсякъде из Европа, малко или много интегрирани.
            Тук в БГ това е национален въпрос и знаете ли защо - защото вътрешната регулация в обществото на циганите е геноцид! Имайте го предвид.
            Не съм за своеволията на циганите - аз съм за единно общество без нарочно насилие върху етнически групи иначе така започнато утре ще биете евреите, китайците, арабите, гърците и т.н. - помислете.
            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Това нечистоплътно и крадливо племе няма място в България.Егати извратената държава.

Comment

Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение
                Това нечистоплътно и крадливо племе няма място в България.Егати извратената държава.
                хубаво бе мен тогава иди да живееш в Англия там има - чернокожи, индийци, араби, киайци и толкова много етноси, че англичанин ако видиш си късметлия
                хора, ксенофобията допреди 15 години я нямаше в нашата страна - сега кво стана ... нямам думи
                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                  Циганите са дошли в България следвайки армията на Баязид, когато са настъпвали към Търново циганите са оплячкосали де що има под стените а това са ограбени занаятчии, търговци и всякакви облсужващи крепостта хора.. оттогава досега този етнос е част от България за добро или лошо ...
                  този етнос го има навсякъде из Европа, малко или много интегрирани.
                  Тук в БГ това е национален въпрос и знаете ли защо - защото вътрешната регулация в обществото на циганите е геноцид! Имайте го предвид.
                  Не съм за своеволията на циганите - аз съм за единно общество без нарочно насилие върху етнически групи иначе така започнато утре ще биете евреите, китайците, арабите, гърците и т.н. - помислете.
                  Абе остави прогнозите ,а кажи каква е оправията.Без да ми говориш за държава и полиция-няма ги.Да почакаме да не остане българин неограбен , българка неизнасилена?И тогава какво... ...да идем да им се надупим и ние?Ай ...... ...... циганска.

Comment

Колеги,с чисто приятелски намерения пиша този пост...голяма част от форума нямат представа какво представлява циганина!
                    Живея в Златица(повечето от вас сигурно сега го чуват),родният град на Цветелин Кънчев,в който живее и до днес!Знаете ли какво е нагъл циганин?Нагли са всичките в градчето ни.Правят каквото си искат,както си искат и неможеш да му кажеш "гъг"понеже,манго отива посинен при дон Цеци и жална ти майка.Едва ли знаете колко майки са плакали по синовете си?Жалби,съдилища и нищо на лице.В Златица работата е някакъв ад,защото не една фамилия да казва това и онова,а всеки един циганин,почти както в с.Катуница.Не знаете какво преживяват хората там,нито сте го преживяли за да давате некомпетентни мнения относно дали тези запалянковци са идиоти,диваци и че не трябва да се стига до това първобитие.И това е на доста места из страната ни!Та мисълта ми беше,щом циганина види малко свободия,гледай какво следва.И с всяка година става все по-зле...Отворете си очите бе хора!
                    sigpicAlfa Romeo 147,1.9JTD(115hp)

Comment

• Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение
                      Абе остави прогнозите ,а кажи каква е оправията.Без да ми говориш за държава и полиция-няма ги.Да почакаме да не остане българин неограбен , българка неизнасилена?И тогава какво... ...да идем да им се надупим и ние?Ай ...... ...... циганска.
                      казвам ти - и го казах - вътрешната регулация в обществото на циганите е геноцид, какво повече да кажа - интеграцията (тази толкова мръсна дума) е невъзможна следвайте законите за да бъдете на страната на закона - в такъв свят живеем просто ...
                      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                        хубаво бе мен тогава иди да живееш в Англия там има - чернокожи, индийци, араби, киайци и толкова много етноси, че англичанин ако видиш си късметлия
                        хора, ксенофобията допреди 15 години я нямаше в нашата страна - сега кво стана ... нямам думи
                        И всички тези етноси се препитават от кражби и криминални деяния?Едва ли една англия ще го допусне.
                        А като се твърди че държавата -това сме ние и като е ясно че е нужна твърда ръка , не е ли логично това да е нашата ръка?

кой да чакаме ?михаля?

Comment

• Аз имам само още едно ... наречете го расистко ... въпросче.
                          Колко от вас са способни да намерят сили и смелост да излязат на улицата, както призовава Митко - и както е направил ?
                          Или наистина чакате да оберат, изнасилят или - не дай Боже - убият ваш познат или роднина ??? И ще имате ли смелост тогава, или пак ще се затворите зад двете врати на апартамента с аргументите за правова държава ?!?
                          Приказките отдалеч за братство и равенство всички страдали знаят до какво водят...
                          Ако нямате какво да кажете или направите - замълчете! Най-малкото не дразнете хората, на които им пука за другите около тях и за реда и справедливостта в тая вече изгубена държава !
                          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Така е защото преди години, работих в един хотел на Златните и си нямаш на идея какво природно бедствие са евреите и арабите.Те са надменни и въобще не ни смятат за хора.Не случайно шефа още първата година извика туроператорите и прекрати договорите с тях.Бях там пет години и въпросните повече не стъпиха в хотела.Ние сме българи и като такива трябва да държим на себе си, който иска да живее или да пребивава в България трябва да спазва законите и моралните норми.Ако не, да отива там откъдето е дошъл.
                            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Тука вече почнахме глупости да говорим.
                              Дали имат или нямат масто в България - не сме в средновековието все пак.
                              Въпроса е обаче, че наистина трябва да се вземат мерки този етнос да бъде усмирен по някакъв начин. Лошото, пак казвам, е че мазниците ни, наречени политици нямат изгода да са в конфликт с Бай Мангау. Просто са избиратели (за съжаление). В цялата тая ситуация, отново ще кажа, че се надявам да има и малко нещо положително - да се замислят лумпените власт имащи, че начина по който се действа не правилния и е опасен за цялото ни общество.
                              Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                              Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

• Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение
                                И всички тези етноси се препитават от кражби и криминални деяния?Едва ли една англия ще го допусне.
                                А като се твърди че държавата -това сме ние и като е ясно че е нужна твърда ръка , не е ли логично това да е нашата ръка?

кой да чакаме ?михаля?
                                нямаш представа какво е в Англия - полицейски автомобили с решетки на страничните и бронирани предни стъкла , които ги е страх да патрулират в пакистанските гета, пакистанци, които ограбват тийнеджъри, които са се напили в кръчма, обири из престижни квартали и т.н.
                                Ако мислите, че нашето малко общество тука се сблъсква с тези проблеми от 20 години помислете за другите общества - ние сме етнически оазис и малко проблеми с единственото етническо общество ако ви подтиква към революция - тежко ни и горко ...
                                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Working...
                                X