Известие

Collapse
No announcement yet.

Гори къща на "цар" Киро в Катуница

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• оф топик алфа юзър ,преди време за къде-къде по скромно исказване смешелист ми шибна 5 червени точки после ме наплю пинки и онова комунистическо кречетало павлин и накрая ми изтриха половината постове втемата и я заключиха..край на офтопика .
    По темата :в Пловдив и столипиново нещата започнаха още преди 10 ноември 1989година но апогея си достигнаха през периода на управление на Иван Костов и кмета Спас Гърневски и продължиха с пълна пара при всички останали партии и кметове, които ги оставиха да неплащат нищо и позволиха да натрупат огромни несъбираеми дългове.Нещо повече оставиха да си живеят така както им е кеф и да си правят каквото си искат като им внушиха едно чувсто на безконтролност и безнаказаност, а на нас нормалните български граждани -в това число освен българите включвам всички останали малцинства -арменци,евреи,и други ни оставиха да покриваме загубите от техните разходи .
    Last edited by dimo; d.m.y г., 00:15.
    sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

• Айде стига сме грачили.....дай ни маса, пиене и тема за да говорим...и на края всяко чудо за три дни, или докато изтрезнеем....
      Цар Киро не е цар...а "КРАЛ"...защото е карал, крал, карал.......ако ме разбирате!
      Против расизма съм...не е само този мангал в тази държава....покрай него има доста бели мангали, който са се възползвали...и немогат да си докажат доходите.....НО!
      НО, затова сме на тоя хал....криво разбрана демокрация!
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
        Aко се почне от нещо конкретно или с 2-3-5 конкретни неща,в конкретната държава,с конкретните ни политици,с конкретните ни изпълнителни власти,с конкретното законодателство,с конкретната ни Конституция,с конкретната ни престъпност,с конкретната ни бюрокрация,с конкретната ни инфраструктура,с конкретната ни шурубаджанащина......и много други конкретни,то едва ли има човек който може да ги изброи,1000 години няма да ни стигнат.
        А до тогава конкретно ще ни е..т и майката и прочие по всеки един параграф.
        Конкретно аз съм за коренни промени в цялата ни конкретно сбъркана система.
        Като начало ББ,ЦЦ и сие мародери ООД да си подпишат оставките,заради конкретния случай.
        Колега,как си представяш някой от тези хора да си подаде оставката,при условие,че нямат никакъв морал и са се борили със зъби и нокти да се докопат веднъж до властта,за която ще правят всичко възможно по-дълго да е тяхна.Защото тези хора са взели властта с цел народа да им служи на тях,а не те на него.А по-лошото е,че голяма част от народа доброволно ги е избрала,а за капак сега всички седим и си ги търпим,без да направим нищо,освен да търкаме клавиатурите.
        FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI

Comment

• Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
          алфа юзър ,преди време за къде-къде по скромно исказване смешелист ми шибна 5 червени точки после ме наплю пинки и онова кречетало павлин и накрая ми изтриха половината постове по темата и я заключиха
          Това какво общо има с темата пък сега ?!?
          Тоя ми пост да го затриете, че изместваме фокуса на темата...
          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Прав си Dob4i, вие младите сте тези които трябва да вземат нещата в ръце.Защото ние старите имахме глупоста да повярваме в обещанията за демокрация, ние имахме търпението да ни лъжат и тъпчат 23 години, заради което децата ни напуснаха България.Оказа се че сме страхливци и вместо да защитим децата си, те излязоха на улицата вместо нас, защото нас ни е страх даже да си изведем кучетата да се изпикаят.Само ви моля, погледнете по-далеч от циганския проблем, за да могат нашите внуци, демек вашите деца, да живеят в една по-добра България.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
              Прав си Dob4i, вие младите сте тези които трябва да вземат нещата в ръце.Защото ние старите имахме глупоста да повярваме в обещанията за демокрация, ние имахме търпението да ни лъжат и тъпчат 23 години, заради което децата ни напуснаха България.Оказа се че сме страхливци и вместо да защитим децата си, те излязоха на улицата вместо нас, защото нас ни е страх даже да си изведем кучетата да се изпикаят.Само ви моля, погледнете по-далеч от циганския проблем, за да могат нашите внуци, демек вашите деца, да живеят в една по-добра България.
              Ей...най накрая да кажеш нещо което ми допада..
              Младите, колкото и да са неопитни и грешът....иастината е в тях.......иначе живота е пенсия и мърморене, което правим по форумите...

Comment

• Първоначално публикувано от Milcho Покажи съобщение
                Колега,как си представяш някой от тези хора да си подаде оставката,при условие,че нямат никакъв морал и са се борили със зъби и нокти да се докопат веднъж до властта,за която ще правят всичко възможно по-дълго да е тяхна.Защото тези хора са взели властта с цел народа да им служи на тях,а не те на него.А по-лошото е,че голяма част от народа доброволно ги е избрала,а за капак сега всички седим и си ги търпим,без да направим нищо,освен да търкаме клавиатурите.
                Ми как си го представям......
                Нямам си работа и си фантазирам.
                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                  Младите, колкото и да са неопитни и грешът....иастината е в тях.......иначе живота е пенсия и мърморене, което правим по форумите...
                  Не е накрая. Само началото е. И то, защото не си чел нерад

п.п. ББ и ГП бяха подозрително единодушни тези дни... милинки едни такива.
                  Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                  My Red Love
                  AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                    Младите гледат и се учат от нас,както ние сме гледали и сме се учили от нашите родители,и те седяха и мрънкаха и нищо не правеха...........
                    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Ами сетете се какво стана със скандала с разговорите записани със СРС-та между Бат Боко и Вальо Танов (които се доказа от независима лаборатория,че са истински) относно друг мафиот от свитата на видния ни премиер-Мишо Бирата!Това ще стане и сега с "цар" Киро,защото е "наш човек".Ще осъдят шофьора на буса прегазил момчето,за поръчител на убийството изобщо няма и да стане дума,а проверките срещу мафиота ще почнат да се протакат във времето,докато всичко утихне и в един момент нещата ще продължат по старо му.Е лошото е,че няма къде да отиде в държавата и народа да не се вдигне и да го подгони,но пък за сметка на това си има платена полиция да го пази-днес го дадоха по новините,четири екипа цивилни полицаи пазят и придружават цялото му семейство,както беше и с идването на Маджо в България.
                      FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                        Младите гледат и се учат от нас,както ние сме гледали и сме се учили от нашите родители,и те седяха и мрънкаха и нищо не правеха...........
                        И е така, и не е.
                        Младите са мъдри.
                        По един очарователен, първичен начин, който ние отдавна сме забравили.
                        Те са безпощадни - виждат грешките ни и не се свенят да ни ги наврат в дълбокото на ирисите.

Да знаеш, не са придатък... Напротив даже - по-самостоятелни са, отколкото ни се иска понякога. Лично аз вярвам в тях. И в решеният им - независимо от това, че от камбанарията на опита и възрастта, може да ми идват неразумни или кретенски.. понякога.

Те са ние.. в онова време/малко преди/малко след - избухването на демокрацията. Бих дала 10 години от живота си, за да усетя онази вяра.
                        My Red Love
                        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• п.п. ББ и ГП бяха подозрително единодушни тези дни... милинки едни такива. и че и симпатични , чак да ти допаднат....
                          Last edited by Alexandrov70; d.m.y г., 00:37.
                          ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                            Не е накрая. Само началото е. И то, защото не си чел нерад

п.п. ББ и ГП бяха подозрително единодушни тези дни... милинки едни такива.
                            Приказки...приказки...какво да чета?....политиката не е за мен!...тя е за хора, който ги няма в нашата държава!
                            Е до това прозрение стигнах след първите 4-години демокрация.....да не давам примери за държави, който години след нас се отърсиха от....и са много по напред....като развитие, цености и т.н.....
                            Last edited by Бобби; d.m.y г., 09:32.

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                              Това какво общо има с темата пък сега ?!?
                              Тоя ми пост да го затриете, че изместваме фокуса на темата...
                              общото е че не всички приемат нещата с циганите такива каквито са и когато някой посочи недъзите им бързат да го обвинят в расизъм ..
                              sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

• Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение
                                п.п. ББ и ГП бяха подозрително единодушни тези дни... милинки едни такива. и че и симпатични , чак да ти допаднат....
                                Подозирам, че визираш тандема ББ+ГП

Докато те цитирам, взел, че се поправил
                                My Red Love
                                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                                X