Първоначално публикувано от kaio156
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Гори къща на "цар" Киро в Катуница
Collapse
X
-
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеПодозирам, че визираш тандема ББ+ГП
Докато те цитирам, взел, че се поправилALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщениеименно , даже се чудя дали да не ги поздравя по БНР с :"Многая лета"
Comment
-
А старата приказка,че на война отиват само старците?В момента няма млади и стари,всички сме българи и трябва да се борим за правата си,защото аз все още се чудя какво правим със семейството си в България,а не сме избягали на запад.Къде ще сме по-ценни двама млади инженери със стаж и малко дете,на запад нечии слуги или тук да се мъчим да оправим нещата и да живеем като хора,защото старите се оставихте на времето да се стигне до тук и сега ревете,че децата ви са ви оставили и са тръгнали по чужбина да слогуват на хората с цел малко по-добър живот.Вземете се и вие в ръце и най-накрая излезте с нас,освен ако не искате да продължите да се оплаквате и така до деня в който ще сте си взели пенсията от 80евро и спеейки в леглото си САМИ с брадва до вас за самоотбрана,ще ви издебне някой дребна утрепка и ще ви утрепе заради пенсийката Ви и бурканите със зимнина в килера.Да страшно звучи и гадно,но това е тъжната истина,която за момента никой не иска да промени,освен на думи.FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеИ е така, и не е.
Младите са мъдри.
По един очарователен, първичен начин, който ние отдавна сме забравили.
Те са безпощадни - виждат грешките ни и не се свенят да ни ги наврат в дълбокото на ирисите.
Да знаеш, не са придатък... Напротив даже - по-самостоятелни са, отколкото ни се иска понякога. Лично аз вярвам в тях. И в решеният им - независимо от това, че от камбанарията на опита и възрастта, може да ми идват неразумни или кретенски.. понякога.
Те са ние.. в онова време/малко преди/малко след - избухването на демокрацията. Бих дала 10 години от живота си, за да усетя онази вяра.
Винаги вярваме и чакаме някой друг нещо да направи.
Вярвахме в Комунизма,после в Демокрацията,чакахме 1-2-3-5.........правителство,тоя и оня,после НАТО,ЕС,сега чакаме от младежта.
За Бога!Къде сме ние в цялата тази история?
Постоянните странични наблюдатели,заключени зад клавиатурите,умуващи по форуми,несмеещи,невярващи,безгласни.......дори със всичко и със всекиго съгласни.
---------- Post added at 00:57 ---------- Previous post was at 00:54 ----------
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеНе е баш така...има разлика в поколенията.....Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеЕ и това е типично по български.
Вярвахме в Комунизма,после в Демокрацията,чакахме 1-2-3-5.........правителство,тоя и оня,после НАТО,ЕС,сега чакаме от младежта.
Постоянните странични наблюдатели,заключени зад клавиатурите,умуващи по форуми,несмеещи,невярващи,безгласни.......дори със всичко и със всекиго съгласни.
Мисля, обаче, че е добре да съдиш (ако изобщо някой те е благословил със съднически правомощия), само ако наистина много добре познаваш съдения и ако безусловно и от сърце смяташ себе си безгрешен.
Лека нощ.
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеЛюбоФ и разбирателство.Туй не е ли))...любов и разбирателство за едни....и секс за българският народ...
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Milcho, знаеш ли що съм най-дъртия тука.Щото не ми е кеф с наборите.Държат се сякаш са с единия крак в гроба.Като стане приказка за положението в България викат-кво ти пука, е** им м***та да се оправят.Аз на лозе трябва да ходя ти с политика ме занимаваш.Какво чакате от такива хора.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеЕ и това е типично по български.
---------- Post added at 00:57 ---------- Previous post was at 00:54 ----------
Да има,все повече и повече са младите зад граница.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеИмаш право на всякакъв тип манипулация - дори упрек, който от собствената ти камбанария може да е "чистата истина".
Мисля, обаче, че е добре да съдиш (ако изобщо някой те е благословил със съднически правомощия), само ако наистина много добре познаваш съдения и ако безусловно и от сърце смяташ себе си безгрешен.
Лека нощ.
Упрек,да,упреквам дори и себе си.......
Не осъждам никого а изразявам мнение.
Правомощия нямам,не ми и трябват,жив човек и грешник съм и аз,може и да злоупотребя с тях.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеMilcho, знаеш ли що съм най-дъртия тука.Щото не ми е кеф с наборите.Държат се сякаш са с единия крак в гроба.Като стане приказка за положението в България викат-кво ти пука, е** им м***та да се оправят.Аз на лозе трябва да ходя ти с политика ме занимаваш.Какво чакате от такива хора.FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI
Comment
Comment