Известие

Collapse
No announcement yet.

Гори къща на "цар" Киро в Катуница

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
    Младите гледат и се учат от нас,както ние сме гледали и сме се учили от нашите родители,и те седяха и мрънкаха и нищо не правеха...........
    Не е баш така...има разлика в поколенията.....
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
      Подозирам, че визираш тандема ББ+ГП

Докато те цитирам, взел, че се поправил
      именно , даже се чудя дали да не ги поздравя по БНР с :"Многая лета"
      ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

• Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение
        именно , даже се чудя дали да не ги поздравя по БНР с :"Многая лета"
        Мисля, че Менделсон е ок
        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
        My Red Love
        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• оф топик
          ми то многоя лета и менделсон се изпълняват задължително при такваз любов и разбирателство))))
          ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

• А старата приказка,че на война отиват само старците?В момента няма млади и стари,всички сме българи и трябва да се борим за правата си,защото аз все още се чудя какво правим със семейството си в България,а не сме избягали на запад.Къде ще сме по-ценни двама млади инженери със стаж и малко дете,на запад нечии слуги или тук да се мъчим да оправим нещата и да живеем като хора,защото старите се оставихте на времето да се стигне до тук и сега ревете,че децата ви са ви оставили и са тръгнали по чужбина да слогуват на хората с цел малко по-добър живот.Вземете се и вие в ръце и най-накрая излезте с нас,освен ако не искате да продължите да се оплаквате и така до деня в който ще сте си взели пенсията от 80евро и спеейки в леглото си САМИ с брадва до вас за самоотбрана,ще ви издебне някой дребна утрепка и ще ви утрепе заради пенсийката Ви и бурканите със зимнина в килера.Да страшно звучи и гадно,но това е тъжната истина,която за момента никой не иска да промени,освен на думи.
            FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI

Comment

• ЛюбоФ и разбирателство.Туй не е ли
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

И е така, и не е.
                Младите са мъдри.
                По един очарователен, първичен начин, който ние отдавна сме забравили.
                Те са безпощадни - виждат грешките ни и не се свенят да ни ги наврат в дълбокото на ирисите.

Да знаеш, не са придатък... Напротив даже - по-самостоятелни са, отколкото ни се иска понякога. Лично аз вярвам в тях. И в решеният им - независимо от това, че от камбанарията на опита и възрастта, може да ми идват неразумни или кретенски.. понякога.

Те са ние.. в онова време/малко преди/малко след - избухването на демокрацията. Бих дала 10 години от живота си, за да усетя онази вяра.
                Е и това е типично по български.
                Винаги вярваме и чакаме някой друг нещо да направи.
                Вярвахме в Комунизма,после в Демокрацията,чакахме 1-2-3-5.........правителство,тоя и оня,после НАТО,ЕС,сега чакаме от младежта.
                За Бога!Къде сме ние в цялата тази история?
                Постоянните странични наблюдатели,заключени зад клавиатурите,умуващи по форуми,несмеещи,невярващи,безгласни.......дори със всичко и със всекиго съгласни.

---------- Post added at 00:57 ---------- Previous post was at 00:54 ----------

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                Не е баш така...има разлика в поколенията.....
                Да има,все повече и повече са младите зад граница.
                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Вярвахме в Комунизма,после в Демокрацията,чакахме 1-2-3-5.........правителство,тоя и оня,после НАТО,ЕС,сега чакаме от младежта.
                  Постоянните странични наблюдатели,заключени зад клавиатурите,умуващи по форуми,несмеещи,невярващи,безгласни.......дори със всичко и със всекиго съгласни.
                  Имаш право на всякакъв тип манипулация - дори упрек, който от собствената ти камбанария може да е "чистата истина".

Мисля, обаче, че е добре да съдиш (ако изобщо някой те е благословил със съднически правомощия), само ако наистина много добре познаваш съдения и ако безусловно и от сърце смяташ себе си безгрешен.

Лека нощ.
                  Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                  My Red Love
                  AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    ЛюбоФ и разбирателство.Туй не е ли
                    ДА...))...любов и разбирателство за едни....и секс за българският народ...

Comment

• Milcho, знаеш ли що съм най-дъртия тука.Щото не ми е кеф с наборите.Държат се сякаш са с единия крак в гроба.Като стане приказка за положението в България викат-кво ти пука, е** им м***та да се оправят.Аз на лозе трябва да ходя ти с политика ме занимаваш.Какво чакате от такива хора.
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

---------- Post added at 00:57 ---------- Previous post was at 00:54 ----------

Да има,все повече и повече са младите зад граница.
                        М...да..и моето дете не е у нас...което ме радва до някъде...

Comment

• Milcho не всички в чужбина слугуват- повечето ходят на работа, някои дори да слугуват, с какво са по лоши от тези, които слугуват тук у нас, нека да не търсим нови поводи за разединение и разцепление.
                          sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Имаш право на всякакъв тип манипулация - дори упрек, който от собствената ти камбанария може да е "чистата истина".

Мисля, обаче, че е добре да съдиш (ако изобщо някой те е благословил със съднически правомощия), само ако наистина много добре познаваш съдения и ако безусловно и от сърце смяташ себе си безгрешен.

Лека нощ.
                            Манипулация???
                            Упрек,да,упреквам дори и себе си.......
                            Не осъждам никого а изразявам мнение.
                            Правомощия нямам,не ми и трябват,жив човек и грешник съм и аз,може и да злоупотребя с тях.
                            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                              Milcho, знаеш ли що съм най-дъртия тука.Щото не ми е кеф с наборите.Държат се сякаш са с единия крак в гроба.Като стане приказка за положението в България викат-кво ти пука, е** им м***та да се оправят.Аз на лозе трябва да ходя ти с политика ме занимаваш.Какво чакате от такива хора.
                              И мен за това ме е яд,че 99% от по-старите са оставили всичко на самотек,такива са и моите родители и всички познати възрастни и затова ме е яд.Яд ме е,че брат ми ходи да се трепе в Холандия,а не си работи като човек тук и да,не всички слогуват на запад,но защо не са си просто у нас и да работят нещо от което да се чувстват престижно,а не да са подтискани от шуробаджанащина и некадърни началници-мутри.Просто са ни много проблемите,особенно на нас младите и повечето виждат единствения изход да избягат.Но един проблем не се решава,като се бяга от него!
                              FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI

Comment

• На тези избори циганите ще гласуват по съвест и безплатно .Лека пръст на момчетата..

Comment

Working...
                                X