И по-точно казано,този мангал е бил силен и през комунизма,щом и тогава е успял да се измъкне от затвора,а след това повече не е имал проблеми при всичките видове партии и управляващи през 22г. демокрация.А това ме навява на единствената мисъл,че всички,които са ни управлявали до сега са едни и същи и само се боядисват в различни цветове по изборите,другото доказателство за това е,че до сега никои не промени нищо и всичко се прави и управлява по един и същ начин 22г. И от всичко това излиза,че този циганин мафиот си купува политиците и си ги назначава и като сложим и останалата тълпа подобни мафиоти в държавата и ето ти кой ни управлява-поставени техни хора,а ние си мислим,че си ги избираме.А чухте ли,че са намерени една камара документи,в които са описани транзакции по закупуването на акции от няколко банки-та този човек притежава и банки,а банките е всеизвестно,че са едни от управляващите в държавата с техните интереси.А той не е подавал данъчна декларация от 7 години,понеже,ако не се лъжа от толкова години някъде започнахме и ние да попълваме такива неща.
А какво става с цензурата-всички групи във Фейсбук,свързани с Катуница бяха изтрити и сега сеправят на ново от хората...С всеки изминал ден излиза,че сме потънали в такава помийна яма,че няма на къде повече и все повече си мисля,че няма мирен изход от всичко това.
А какво става с цензурата-всички групи във Фейсбук,свързани с Катуница бяха изтрити и сега сеправят на ново от хората...С всеки изминал ден излиза,че сме потънали в такава помийна яма,че няма на къде повече и все повече си мисля,че няма мирен изход от всичко това.
Comment