Известие

Collapse
No announcement yet.

Гори къща на "цар" Киро в Катуница

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
    Вижте какво, мисля, че е крайно време да си избиете от главите всякакви митове и легенди за българския народ.

Българският народ НЕ Е трудолюбив

Българският народ НЕ Е толкова интелигентен, колко ни се иска

Българският народ ЯВНО НЕ Е борбен, било то физически или по пътя на политиката

та...

Това е България - добре дошли!

Остава да се опитваме да образоваме и възпитаваме малките си и бъдещи деца да бъдат умни, разумни и работливи, с надежда за в бъдеще да се оправят нещата... по друг начин няма да стане!
    Забравил си най-важното,Българският народ отдавна НЕ Е нито български,нито народ!

---------- Post added at 23:36 ---------- Previous post was at 23:30 ----------

Първоначално публикувано от Milcho Покажи съобщение
    Колеги ето ви малко по-подробна информация за циганина Киро: http://www.frognews.bg/news_39056/Be..._SHveitsariia/
    Та той е бил и масон,заедно с Луканов и Илия Павлов,а нали се сещате,че на скоро имаше и скандал,че имало и доста съдии масони.....ЕБАТИ ПОМИЙНАТА ЯМА СА НАПРАВИЛИ ТЕЗИ ХОРА ОТ СТРАНАТА НИ,А НИЕ СМЕ ГИ ОСТАВИЛИ И ГИ ОСТАВЯМЕ И СЕГА.
    Ми то без масоните не става и те не са нищо ново под слънцето.........а чии интереси обслужват те е друга ракия......
    Ае,че пак ще ме обвинят в расизъм,дори и по-лошо.........
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• [QUOTE=koolio;943621]Мисля, че няма какво да се добави.
      Мога само да допълня, че има изключения - цигани, които са се откъснали от средата си и са спечелили уважение с труд и почтеност. Без да са чували за интеграция, Хелзинкски комитет, ромско включване и т.н. Именно тези изключения потвърждават правилото.[/ Коле, аз също имам много близки хора, които са цигани!
      Имах смяна от 150 души цигани, та цигани!
      Даже ме научиха да калайдисвам тави и тигани!
      Разкошни хора!
      Говоря за работещите в ТПЦ Берг Фитинги Монтана.
      Тия няма какво да ги интегрираш.
      Писах и за моя приятел Адриян!
      Не само майстор стругар, но и много кадърен технолог.
      В Гърция за последно живях в циганската махала и там сред бабите се чувствах като цар.
      Децата им работеха по Германия и аз си ги наглеждах.
      Те от своя страна ми угаждаха по всякакъв начин.
      И до сега си се уважаваме!
      Всичко това е било възможно, защото тия хора, много отдавна са вкарани в руслото на закона.
      Същите тия, идвайки си от Германия, слагаха старите цигански носии и почваха с дайрета и даули да свирят и пеят и да просят!
      Всичко това, за да не се загубят обичаите и гърците ги подкрепяха.
      Интересното е, че изпросените, откраднати и изработени пари ги носеха в църквата, за нуждите на селото.
      Те нямаха нужда от тях!
      те тука му е майката!
      Хората са ги накарали да работят и сега парите за тях не са средство за оцеляване.
      Иначе, като ви гледам са ви обзели някакви пораженчески настроения!
      Горе главите и бой по управляващите!
      Там трябва да биеме
      Тоест да гласуваме!
      Като гласуваме, циганите няма вече да са фактор!
      Някой разбра ли ме!?
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• [QUOTE=mordohy;943866]
        Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
        Мисля, че няма какво да се добави.
        Мога само да допълня, че има изключения - цигани, които са се откъснали от средата си и са спечелили уважение с труд и почтеност. Без да са чували за интеграция, Хелзинкски комитет, ромско включване и т.н. Именно тези изключения потвърждават правилото.[/ Коле, аз също имам много близки хора, които са цигани!
        Имах смяна от 150 души цигани, та цигани!
        Даже ме научиха да калайдисвам тави и тигани!
        Разкошни хора!
        Говоря за работещите в ТПЦ Берг Фитинги Монтана.
        Тия няма какво да ги интегрираш.
        Писах и за моя приятел Адриян!
        Не само майстор стругар, но и много кадърен технолог.
        В Гърция за последно живях в циганската махала и там сред бабите се чувствах като цар.
        Децата им работеха по Германия и аз си ги наглеждах.
        Те от своя страна ми угаждаха по всякакъв начин.
        И до сега си се уважаваме!
        Всичко това е било възможно, защото тия хора, много отдавна са вкарани в руслото на закона.
        Същите тия, идвайки си от Германия, слагаха старите цигански носии и почваха с дайрета и даули да свирят и пеят и да просят!
        Всичко това, за да не се загубят обичаите и гърците ги подкрепяха.
        Интересното е, че изпросените, откраднати и изработени пари ги носеха в църквата, за нуждите на селото.
        Те нямаха нужда от тях!
        те тука му е майката!
        Хората са ги накарали да работят и сега парите за тях не са средство за оцеляване.
        Иначе, като ви гледам са ви обзели някакви пораженчески настроения!
        Горе главите и бой по управляващите!
        Там трябва да биеме
        Тоест да гласуваме!
        Като гласуваме, циганите няма вече да са фактор!
        Някой разбра ли ме!?

драги, аз това се опитвам да обясня от 14 страници, ама никой не ме слуша май

примери със съвестни цигани реших да не давам, щото не са показателни така или иначе

върховенство на закона му е майката
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

• Точно и ясно!
          Наздраве!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Предсмъртното писмо на Апостола

Байовци, Ето, че паднах в ръцете на враговете и ще напусна пътя на борбата преди да сме видели края на нашите въжделения. Но с моята кончина не свършва пътят, който трябва да извървите, така щото да не изгубят смисъл усилията ни. Моята смърт не ще да спре бъдещето ни освобождение, нито трябва да скове сърцата и душите ви. Знайте, че борбата за освобождението ни ще погълне в жертвения си олтар много от вас, но още повече ще погълне борбата след освобождението ни. Внимавайте, в народната работа няма шега, освобождението ни трябва да бъде плод на нашите задружни усилия. Вие, които ви грабят, безчестят и лъжат днешните ни управници, не мислете, че работата ни свършва с едното освобождение.Не тя с това започва. Нашето драгоценно отечество, ще се нуждае от достойни хора, които да го водят по пътя на благоденствието, така щото да бъдем равни на другите европейски народи. Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана. Вярно е, че ние нямаме хора подготвени, но поне имаме хора честни и родолюбиви, които няма да се поколебаят да положат живота си за въздигането на държавата ни. Не се полъгвайте, че тези които държат парите държат и бъдещето ви, защото тези пари те са ги взели от вас, а вие им се кланяте и ги въздигате, като слънце пред очите си. Те няма да се поколебаят да посегнат към властта, а вие ще трябва да ги възпрете и да им поискате сметка, кой с какво е помогнал за освобождението ни, и давал ли е пари или казвал нека да стане па тогава. На такива аз съм им писал и преди”. Днес е момента да си купите живот, които сега се продава, утре не и милиони да давате”. Та тези, които покажат разписките с печата на Централния комитет, те нека живеят свободно в отечеството ни, а другите презрете и отсечете алчните им ръце желаещи властта само за да ви грабят. За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно Смърт , смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни. За тези, които петнят името на отечеството ни наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които се възползват от непросветеността на народа ни и го грабят, уж били по-умни и учени, а всъщност лукави и хитри наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които насаждат омраза между хората живеещи в нашето мило Отечество, било на етническа или верска основа, с цел докато се избивате по-между си, те да трупат богатства, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които обещават много, само и само да ги изберете да ви управляват, а после се отметнат от думите си, като кажат, че времената били трудни и те видите ли не предполагали че такова е положението, наказанието е конфискуване на имуществото и изгнание извън пределите на Отечеството ни. За тези, които под булото на родолюбието, градят закони, а самите те не ги спазват или пък ги използват с цел своето облагодетелстване, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт.Това е което исках да ви кажа, надявайки се, че ще доведете борбата до край.Бъдете силни братя и не щадете силите ,нито кръвта си, защото Отечеството ни няма да припише заслугите ви другиму, нито пък ще позволи да потънат в забвение. И не забравяйте -Аз неведнъж съм ви казвал: ” Тоз който ни освободи той ще да ни и пороби”. Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме. Васил Левски1873 г.
            Last edited by Кайо; d.m.y г., 01:27.

Comment

• Върховенството на закона наистина му е майката.
              Когато обаче закона не работи или се прилага избирателно тежестта му, авторитета на закона ако така мога да го кажа просто изчезва. Затова се стига до такива ексцесии, като тези в Катуница и събитията след тях.
              Ето нещо интересно: http://www.novini.bg/news/23463-300-в-столипиново-излязоха-на-бунт-заради-прегазен-циганин.html
              Ако е истина ще има още размирици.
              Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
              Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

• А защо великия Левски е прозрял тези неща преди повече от 138г.,а ние сега уж,по-мъдри,по-образовани не можем да го проумеем и сме оставили да се случи точно това,за което той лично ни е предупредил.Или просто повече вече даже и Левски не знаят кой е и за какво се е борил?
                А всички сме на едно мнение,че не трябва да се правят подобни изтъпления в държавата,а просто да се прилага закона по еднакъв начин за всички,но кажете ми какво трябва да направи народа,когато вижда,че хората на които е възложил да следят за правилното му изпълнение не го правят вече 22г.,а го прилагат както само на някого му е угодно.А замисляте ли се,че тези хора попадат във всички графи за който Левски е предвидил наказание-СМЪРТ,СМЪРТ И ПАК СМЪРТ?!
                FIAT TEMPRA SW 2.0i 4x4 93г.;ALFA 155 1.8 8V 95г.;LANCIA DEDRA 1.8 8V 95г.;Peugeot 205GTI

Comment

• Общо взето от времето на Алеко Константинов нищо не се е променило ,само сме малко по напред технологично.А на К.Р.като са го арестували сигурно са му казали-влез малко в ареста хем ще те пазим по- добре,хем тълпата ще миряса,а пък после по старому.Казвате да гласуваме-аз лично не виждам за кого,всичко е в някакви добре измислени и подредени таблици и схеми,няма празно.
                  Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                    Общо взето от времето на Алеко Константинов нищо не се е променило ,само сме малко по напред технологично.А на К.Р.като са го арестували сигурно са му казали-влез малко в ареста хем ще те пазим по- добре,хем тълпата ще миряса,а пък после по старому.Казвате да гласуваме-аз лично не виждам за кого,всичко е в някакви добре измислени и подредени таблици и схеми,няма празно.
                    A не ти ли идва на ума че точно заради този начин на мислене(негласуване) прави циганите толкова ценни за власта,защото дефакто те я дават на политиците срещу 20 лв и кебапчета както някой се изказа по горе.Затова и се възмущаваш искренно защо например полицията бие и арестува българите,а в същото време в гетата мангалите са въоръжени дори и с огнестрелно оръжие и никой от полицията не влиза аджеба да провери защо откъде и как имат оръжие,затова и са оставени на самотек да не плащат нищо,никакви такси ток вода и т.н всякви данъци каквото ти дойде на ум,да се самонастаняват да строят без разрешителни и т.н много е за изброяване.Така ще е докато те дават власта,а ние се подпинкваме ами да всички политици са маскари и за мен,обаче ние докато сме мнозинство можем да ги направим безполезни (циганите)за политическите партии гласувайки.
                    Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      Етнизирането на проблема е много опасна територия!
                      В България живеят арменци, евреи, власи, гърци, турци и цигани!
                      Ако с първите четири етноса не е имало проблеми и това , че са такива е било най-много повод за някой каламбур, то не така стоят нещата с последните два.
                      С турците живеем вече седем века и колкото и на някой да не му се иска, май те са ни интегрирали, а не ние тях. Мога да го докажа винаги и веднага.
                      Проблемите ни с тях дойдоха, когато държавата беше тотално абдикирала и ги беше оставила на произвола.
                      Това доведе до херметизиране на общността им и регреса им като цяло. Събитията от 1984-5 та бяха върха на айсберга и ако нямаше причина за тях, то те пак трябваше да станат.
                      Приказки от сорта: от тях нищо не става, не ги приемам, защото същите хора, поставени в други условия правят чудеса.
                      Примера ми е с нашите изселници в Турция, които познавам много добре.
                      Някои от така наречените националисти, могат да се поучат от тях.
                      Имам впредвид, отношението им към България.
                      Хората от смесените българо-турски села никога не са имали проблеми помежду си, освен ако лумпенизирани елементи не са се намесвали.
                      Точно там е ролята на държавата, тия лумпени да ги постави на място.
                      Когато тя не прави това, гражданите сами вземат правосъдието в свои ръце, а това се нарича анархия!
                      С циганите нещата са много по прости, но никой не разглежда нещата от тяхна гледна точка и за това не ги разбира.
                      Единствено циганите от всички гореизброени етноси са езичници.
                      Независимо в какво се кълнят , че вярват, защото по принцип лъжата им е набита като средство за оцеляване.
                      Още дядо Вазов казва за тях, че в българско село постят, а в турско държат рамазан.
                      Религията им е основана на оцеляването.
                      Лъжи, кради, граби, убивай и каквото и да било друго, но само не на своите.
                      Те си живеят в родовообщиния строй.
                      Една такава общност не можеш никога да я интегрираш.
                      Нея можеш само да контролираш и с целенасочено насилие да и налагаш спазването на закона.
                      В момента , в който отпуснеш наблюдението, те са моментално готови за нови изтъпления.
                      Общество, в което режат ръцете на бебетата за да просят, а бащите започват да чукат дъщерите си от 8-9 годишна възраст, а и синовете си и това си е нормално за тях, от него не можеш да очакваш да приеме твоите ценности.
                      Тях можеш само да им ги наложиш!
                      Ето защо, главния виновник за сегашното положение е държавата, в частност ние и никой друг!
                      Колкото до циганската престъпност, тя може да се прекърши в рамките на един месец!
                      Как?
                      Няма да кажа!
                      Има си хора за това!
                      Винаги съм обожавала да те чета.
                      Уникален си.
                      Ако дори 2-ма - 3-ма от крайно настроените вникнат в написаното от теб, вместо първосигнално да го отразят като огледало, значи си е струвало усилията.
                      Майсторе.
                      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                      My Red Love
                      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• ре

БТВ пак правят циркове .Трябват радикални мерки
                        - СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО
                        -ПРЕМАХВАНЕ НА КОРУМПИРАНИТЕ МЕДИИ
                        иначе няма да има управия .това е пътя към свободна България !!!

Comment

• Първоначално публикувано от Milcho Покажи съобщение
                          А защо великия Левски е прозрял тези неща преди повече от 138г.,а ние сега уж,по-мъдри,по-образовани не можем да го проумеем и сме оставили да се случи точно това,за което той лично ни е предупредил.Или просто повече вече даже и Левски не знаят кой е и за какво се е борил?
                          А всички сме на едно мнение,че не трябва да се правят подобни изтъпления в държавата,а просто да се прилага закона по еднакъв начин за всички,но кажете ми какво трябва да направи народа,когато вижда,че хората на които е възложил да следят за правилното му изпълнение не го правят вече 22г.,а го прилагат както само на някого му е угодно.А замисляте ли се,че тези хора попадат във всички графи за който Левски е предвидил наказание-СМЪРТ,СМЪРТ И ПАК СМЪРТ?!
                          То за образовани може сме, ама за мъдри май не сме
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от warbah Покажи съобщение
                            A не ти ли идва на ума че точно заради този начин на мислене(негласуване) прави циганите толкова ценни за власта,защото дефакто те я дават на политиците срещу 20 лв и кебапчета както някой се изказа по горе.Затова и се възмущаваш искренно защо например полицията бие и арестува българите,а в същото време в гетата мангалите са въоръжени дори и с огнестрелно оръжие и никой от полицията не влиза аджеба да провери защо откъде и как имат оръжие,затова и са оставени на самотек да не плащат нищо,никакви такси ток вода и т.н всякви данъци каквото ти дойде на ум,да се самонастаняват да строят без разрешителни и т.н много е за изброяване.Така ще е докато те дават власта,а ние се подпинкваме ами да всички политици са маскари и за мен,обаче ние докато сме мнозинство можем да ги направим безполезни (циганите)за политическите партии гласувайки.
                            Че трябва да се гласува,трябва,друг въпрос е как и за кой,както и,че всеки имащ правото на глас има правото и на искания и контрол към избраните от него,а избраните имат задължения..........
                            Не мисля обаче,че негласуването прави циганите толкова важен фактор в изборите,защото последните години те отдавна не са някакво си малцинство а един голям постоянно растящ процент от населението на България,тоест те наистина са важен фактор и везната винаги ще наклони натам,където те ще сложат своите гласове,те гласуват за точно определена партия и точно определени кандидати,докато ние разпръсваме своите гласове наляво и надясно.
                            Българските роми са ценен контингент и помагат за печеленето на местни,общински избори и в съседни на България държави!!!
                            Грешка е да мислим,че тези гласове се купуват с 20 лева и кебапчета,купуват се със социални помощи и привилегии.

-Първоначално публикувано от Pastora
                            Едно 11-14 годишно малолетно дете-цигане, което вместо да учи роди първото си чаве, си осигурява автоматично следните детски и помощи :

- 100 лв. детски МЕСЕЧНО до навършване 1 година на циганчето
                            ( след 1-та година тези 100 лв. месечно продължават да се дават, но вече като соц. помощ )
                            - 35 лв. детски МЕСЕЧНО до 18 г. на циганчето
                            - след 1-та година детските на циганчетата стават 59,15 лв. за всяко + 78 лв. за майката месечно
                            - 20 лв. детски МЕСЕЧНО от партия "Евророма"

- 150 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за бременност
                            - 250 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за раждане на първо дете
                            - 290 лв. ЕДНОКРАТНА енергийна помощ
                            - 325 лв. е максимума на т.н. "КРАТНА ПОМОЩ", за посрещане на инцидентни обстоятелства
                            - 4 пъти хранителни помощи (2 пъти от ЕС, от ДФЗ, и от БЧК )
                            - Спирам до тук. Общо 20 вида детски помощи получават циганчетата

Освен това циганката потребява няколко-стотин лева на месец ТОК и ВОДА, дето ги плащаме ние
                            Много цигански семейства имат вече от 20 до 50 000 лв. неплатени сметки само за ток.

Освен това не плаща ДАНЪК-СГРАДИ и ТАКСА-СМЕТ

Освен това държавата плаща от нашите данъци ЗДРАВНИТЕ-ОСИГУРОВКИ на всички цигани.
                            Не знам на каква стойност

Тоест истинския ефективен доход на тази циганка, преди да почне да краде е далеч над 500 лв.
                            А на работещата бяла робиня за минималната заплатка от 270 лв БРУТО., дохода е 210 лв.НЕТО,
                            след като държавата им прибере почти 22 % за осигуровки и данъци.

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                              Винаги съм обожавала да те чета.
                              Уникален си.
                              Ако дори 2-ма - 3-ма от крайно настроените вникнат в написаното от теб, вместо първосигнално да го отразят като огледало, значи си е струвало усилията.
                              Майсторе.
                              Аз затова спрях да пиша в тази тема - явно не мога да обясня разбираемо - дано "старото куче" успее
                              AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

• Нещо много интересно (поне за мен), което намерих в една игра в нета. Малко е дълго, но си заслужава да се прочете.

Интересното, което забелязвам последните няколко дена е случващото се в миналата ни родина и как то рефлектира в играта. Както може би някои очакват аз стандартно имам леко по-различно мнение от общественото и смятам за свое изконно право, ебаси, да си го изказвам.

За разлика от много хора аз съм всяка вечер на улицата, но не да пея химна, а да разговарям с хората... с полицаите, с феновете, с бръснатите глави, с другите хора, с циганите, с метали и тн... и им задaвах винаги един и същи въпрос – какво искате? Хората абсолютно очаквано нямаха никаква идея.

Искаха цигани да спрат да убиват българи... аз ги питах дали са окей българи да убиват българи. И дали знаят статистика за това колко цигагина убиват българи годишно и съответно колко българи убиват българи годишно. Отговорите са ясни.

Други ми отговориха – циганите на сапун. Попитах защо? – Защото са мръсни и гадни и трябва да върнем България на българите. Тогава попитах кои са българите... арменците, арабите, турците, евреите и тн броим ли ги за българи. Ако щете вярвайте, но обикновено около този въпрос приключваше диалога. Защо ли?

Имаше и други, които искаха законие. Палци горе! И аз искам това. Хората казваха – втръсна ми от това някои да безчинства и да излиза на улицата като свободен човек за 20 хиляди лева. Втръсна ми да слушам от какво се е разболял сумиста и маргините само и само, за да не ги съдят. И на мен ми втръсна, им казвах. И ги питах – какво да правим, очаквайки тия хора да ме надъхат и да влезна в редиците им. Но те обикновено отговаряха или не знам или трябва промяна. Каква промяна? Еми промяна, не знам. Не знам... не знам... не знам... не знам.

Циганите искаха стандартно – пари и да ги оставят на мира. И аз ги разбирам. Ако бясна тълпа тръгне да ми влиза в дома – sorry, имам пушка! И сега искам да критикувам целия този протест (или поне частта му в Пловдив, защото аз бях там). Хората, мрънкат от полицаите, че ги биели. Когато полицаите оставиха хората да влезнат в махалите по-рано през неделя, хората подпалваха сгради. Хора, боят който сте изяли е нищо. Видях как полицаите бият – повярвайте нищо не е и е за добро. Вижте Парижките или Атинските полицаи, или Лондонските и тогава говорете. Лудостта, която обзема тълпата в такива екстремни ситуации са най-големия враг на България в момента. И това е факт! Ако умре и един циганин от ръцете на протестиращите това ще бъде повратен момент в и без това не особено забавната ни история. И нека не забравяте едно – тези хора в махалите са невинни! Никой от тях не е убил Ангел или Павел.

И тук идва най-големия ви грях, драги протестиращи. Вие излезнахте в памет на един убит човек в търсене на закон, съд и присъда на човек, който знаете, че виновен. Вие излезнахте в памет на един човек, а започнахте да търсите врага в невинни хора и да се оставят на слепия национализъм. Погледнете си конституцията и започнете да я обичат като трибагреника.

Трябва промяна! Трябва да имаме адекватен действащ съд, адекватна съдебна система, разследване и адекватни граждани. Тези неща не стават с протести по „центъра”. Тези неща стават в София пред парламента. Тези неща стават тогава, когато хората зряло излезнат и кажат – това е свинщина!... решението е тук в тези ни искания!... Ние знаем, че чудо за 2 дена няма да стане и ни чакат тежки и дълги реформи!... Ние, българите сме готови да се борим, за да живеем по-добре!

В заключение, къде бяхте драги протестиращи, когато един човек уби трима хладнокръвно. Къде бяхте драги протестиращи, когато евросъюза ни спря парите? Къде бяхте, драги протестиращите, когато стана ясно, че хората си плащат да станат депутати (Атака)? Къде бяхте драги протестиращи когато премиера каза, че ще пусне шистовия газ на инат? Къде бяхте драги протестиращи, когато в България нямаше инсулин и купчина други лекарства? Къде сте драги протестиращи, когато в България нямаме нормално образование, а бордейно изсиращо безразборно маргинални псевдо професионалисти? Къде сте, драги протестиращи, когато маргините за пореден път имат високо кръвно? Къде сте, драги протестиращи, когато дойде време за избори? И тн...

Седяхте си в къщи!
                                Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                                Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                                Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Working...
                                X