If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Музата е идеална малка кола с приличен мотор и комфорт има секви люкове и панорамни тавани ако е "Оро" има я във версия "Версаче" спецялно за мъже
Иначе Рено Модус е добра малка кола с голям простор скапана управлямост, горящ слаб мотор, тъп километраж и волан като 'жойстик а забравих да кажа рендето има и стойка за колела която му се вади изпод задника
Абе вие хора,предлагате неща които са несъвместими,Зафирата от първите е невероятен кенеф,особено дизелите,пък бензиновите харчат много,за градска кола е неудачна според мен.Не всяка жена е като вашите например,тя си е казала искам малка,все пак ако и трябва голяма кола,взима му на Ники 159-ката и изчезва,пък той си бръмчи с другата кола.Хора аз отгледах мойто дете със 146 и Поло,и нито един път не е станало така да не ни стигне мястото.
Напълно съгласна съм с теб, жената иска малка кола.
Мога да кажа, че карам все големи коли и като седна в малка много се кефя и искам малка кола много по удобно ми е .
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Форд- Ка.
И преди да ме нападнете колегата спомена, че иска всички екстри. Е тази кола ги има. Поддръжката е направо за смешни пари. Едноцифрената сума за данъка срещу 320-те лева на алфата няма да коментирам. Е, визията. Аз се въздържам от мнение , но жените и в частност моята са влюбени в колата. За този бюджет ще се вземе кола и ще се поддържа докато я имаш..
Пичове, взехте ме за мезе, май! Повече от 4500лв. няма да дам за първа кола на жена, без никакъв опит в шофирането. До тук се очертават няколко коли, на които ще обърна внимание и най-вероятно ще се избира между тях. А именно- Фиат Пунто, Ланча Ипсилон, Фиат Браво/Брава и евентуално ако успея да я навия за кола с ръчни скорости може и Алфа Ромео 145/146 JTD.
Някак си май така ги виждам нещата . Естествено може и нещо друго да е .
Ако беше за мен досега да съм взел, аз си знам какво , ама...
Относно Форд Ка, един приятел твърди същото. Приятелката му кара такъв и май наистина е доста здрава машинка. Обаче няма автомат май, а и визията...пък и в багажника надали може да се вкара детска количка.
Пичове, взехте ме за мезе, май! Повече от 4500лв. няма да дам за първа кола на жена, без никакъв опит в шофирането. До тук се очертават няколко коли, на които ще обърна внимание и най-вероятно ще се избира между тях. А именно- Фиат Пунто, Ланча Ипсилон, Фиат Браво/Брава и евентуално ако успея да я навия за кола с ръчни скорости може и Алфа Ромео 145/146 JTD.
Относно Форд Ка, един приятел твърди същото. Приятелката му кара такъв и май наистина е доста здрава машинка. Обаче няма автомат май, а и визията...пък и в багажника надали може да се вкара детска количка.
При така изложените коли избора за мен би бил 146цата или бравата. Поне са една идея по-големи от осталаните. В багажника се побира количка и нямат много проблеми откъм подръжка.
Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Мама то зависи колко ви е голяма количката,защото си псомням едно време,като купувахме количката на малката,ходихме до магазина с Полото,да видиме дали се събира,така че може и ти да го направиш,самоче обратното,да ходиш да гледаш кола с детската колчика В Браво/Брава 100% няма да има ядове,но виж за Пунто или Ипсилон,вече си трябва проба.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Братовчедка ми е момиче на 21 , сега си изкара книжка и и купихме Фиат Пунто 1.2 МК2 , 2002 година ... малка симпатична двувратка. Кара се супер приятно , а като включиш и ситй режима при паркиране ... всичко става песен.
Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI
Ники, то за първа кола на млад шофьор от женски пол и съответно втора градска кола в семейството мене ако питаш и повече от 2500 няма смисъл да се дават. Затова избери първата възможна малолитражка автоматик на добра цена и enjoy!
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Форд Ка-то поне аз не съм виждал да има автоматик, но иначе това за мен е перфектния градски / дамски автомобил. Много здрава количка с евтина поддръжка. Маневреността е на много добро ниво и по приятна кола за паркиране не съм карал. Стъклата са доста големи и видимостта във всички посоки е идеална. Такива с климатик, ел. стъкла и въздушни възглавници има доста.
По завоите колата има уникално поведение за класа си.
Вървят за без пари вече тези коли и за 4500 може и два да вземеш. Дизайна жените масово го харесват, но там вече си е въпрос на вкус, твоята какво ще реши.
Взимай едно пунто и си готов. Не е голямо, но не е и от най-малките, харчи малко, кара се лесно и не на последно място поне за мен е симпатично като визия, щото форд Ка е супер грозна кола по мое мнение. Относно подръжка също мисля, че не е кой знае какво. Изобщо смятам, че за градска женска кола пунтото е много подходящо. Ланчия също изкараха приятни модели, но мисля че там вече паричките са повечко.
Взимай едно пунто и си готов. Не е голямо, но не е и от най-малките, харчи малко, кара се лесно и не на последно място поне за мен е симпатично като визия, щото форд Ка е супер грозна кола по мое мнение. Относно подръжка също мисля, че не е кой знае какво. Изобщо смятам, че за градска женска кола пунтото е много подходящо. Ланчия също изкараха приятни модели, но мисля че там вече паричките са повечко.
Поне ти очаквах да подкрепиш идеята за по-голяма кола .
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment