Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет за малка градска кола...като за жена

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    Да, нов от 'Нисан' може да струва и един милион, но реално се намира употребяван за 100 кинта и то АКО някога, може би, евентуално се развали
    Аз не съм чувал за вечни дебитомери
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

на боксер 1,7 16в 145/6 сменял ли си дебитомер.
      точка

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        Аз не съм чувал за вечни дебитомери
        Но пък си чувал за дебитомери на нормални цени
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
          на боксер 1,7 16в 145/6 сменял ли си дебитомер.
          Дам,та той си е 111,като на стария 16в ТС,рано или късно и те умират

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Лека по лека историята стига до своя край...или пък може да е само началото?!?
            Днес капарирахме една кола, която нито е малка, нито градска, не е и маломощна...абе пълен провал
            Обаче аз съм щастливец...как можа жена ми да си хареса...Алфа Ромео 156 SW Selespeed?!
            Е, знам че няма да ми повярвате, ако ви кажа че нямам вина за това , но...след едно кръгче с Алфата, жена ми направо е въодушевена! Преди това покара една Ланча Ипсилон и наистина, както мнозина от вас предположиха избра по-голямата кола.
            Ако всичко е наред, в някой от дните през следваща седмица ще я "прехвърлим" и ще я представя.
            Знам че не е разумен избор, но както казват- "всеки си страда от болестта". Ще страдаме и ще си се кефим заедно .
            Благодаря на всички, които взеха отношение и честно казано не очаквах точно такава развръзка, но съм доволен и щастлив. Е и нетърпелив, защото колата още не е в нас, но след някой и друг ден...
            Поздрави и благодаря !
            Last edited by bager; d.m.y г., 23:02.
            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

А честито,много правилен избор!Само като чуя за Селе друго не ми трябва!
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Честито, желая само да я карате, зареждате и сменяте масло

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                  Днес капарирахме една кола, която нито е малка, нито градска, не е и маломощна...абе пълен провал
                  Обаче аз съм щастливец...как можа жена ми да си хареса...Алфа Ромео 156 SW Selespeed?!
                  Е, знам че няма да ми повярвате, ако ви кажа че нямам вина за това , но...след едно кръгче с Алфата, жена ми направо е въодушевена! Преди това покара една Ланча Ипсилон и наистина, както мнозина от вас предположиха избра по-голямата кола.
                  Ако всичко е наред, в някой от дните през следваща седмица ще я "прехвърлим" и ще я представя.
                  Знам че не е разумен избор, но както казват- "всеки си страда от болестта". Ще страдаме и ще си се кефим заедно .
                  Благодаря на всички, които взеха отношение и честно казано не очаквах точно такава развръзка, но съм доволен и щастлив. Е и нетърпелив, защото колата още не е в нас, но след някой и друг ден...
                  Поздрави и благодаря !
                  Еми здраве да е Пък и комбито ще върши повече работа от малката количка на жена ти
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                    Поздрави и благодаря !
                    Грешкааааа,маме,грешка,селето определено не е за жена,просто като се случи нещо ,ще изпадне в паника,и ще има да тичаш след нея да я дърпаш насам-натам.Ти си знаеш.................

Comment

Айде със здраве да си я карате и много челяд да возите!
                      Ники, изборът далеч не е неразумен. От сума години караш алфи, знаеш им силните и слабите страни, знаеш какви части да купуваш и какви да не купуваш, можеш да разчиташ на нашата общност.
                      Така че изборът ти е най-добрият, не се кахъри. Дано и колата е читава.
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

нормално със здраве
                        Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                        156 1,8ТS-99 ......
                        EX
                        159 1,9 JTD-08

Comment

Явно емоцията е надделяла над разума, но така сме повечето от нас и изобщо не се учудвам, че сте направили този избор.
                          Да си я карате със здраве, да не ви ядосва и да и се кефите.
                          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                          sigpic

Comment

Все пак честито де,да си я кара със здраве.Поне нов внос ли е,е като знам как ги правят в Бг селетата,ужаст.

П.С.Сори за реакцията по-нагоре,просто такова ми е мнението,определено 156 Лелеспиид е последната кола,която бих купил на жена ми

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                              Все пак честито де,да си я кара със здраве.Поне нов внос ли е,е като знам как ги правят в Бг селетата,ужаст.

П.С.Сори за реакцията по-нагоре,просто такова ми е мнението,определено 156 Лелеспиид е последната кола,която бих купил на жена ми
                              Тя и за мъже не става тая комбинация... Подозирам, че скоро Багера ще бъде свален от 59-ката и ще бъде принуден да кара вместо жена си оная роботизирана кретения селеспийда
                              Giulietta 1,6 JTDm 2013
                              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                                ....Подозирам, че скоро Багера ще бъде свален от 59-ката и ще бъде принуден да кара вместо жена си оная роботизирана кретения селеспийда
                                +1

хаххахаа жена му е измислила всичко вече, а ние само се залъгваме, че случайно е избрала 156 селе
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X