If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
и двете и двете..айде сега като е втора ръка да не пробираме мацки...това е моето спасение от маструбацията и на вечеря си и слагам прибори на масата нема да има скандалчета нема нищо...глееееедам кукла си ти която ме гледа...
и двете и двете..айде сега като е втора ръка да не пробираме мацки...това е моето спасение от маструбацията и на вечеря си и слагам прибори на масата нема да има скандалчета нема нищо...глееееедам кукла си ти която ме гледа...
Внимаай с приборите да не иззззззззззззззбега през прозореца
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
усилена да да е студено заварявана по шевовете щото ще си утрепам мадамата като я налегна ще стане плоска като дъска буквално...ето от къде идва лафа плоска като дъска?
усилена да да е студено заварявана по шевовете щото ще си утрепам мадамата като я налегна ще стане плоска като дъска буквално...ето от къде идва лафа плоска като дъска?
))...ето ти голям избор и само чернокоси...както искаше......едната става и за плуване, двойно волканизирана)....китайските са по 85лв. парчето...
мале мале егати харема...ама има ли говорящи че искам да ми пъшкат и да ми шептят нежно името...ако може и да ме драскат с нокти по гърба да ме чешат че съм дебел и ме сърби кирта не мога да се стигна.
мале мале егати харема...ама има ли говорящи че искам да ми пъшкат и да ми шептят нежно името...ако може и да ме драскат с нокти по гърба да ме чешат че съм дебел и ме сърби кирта не мога да се стигна.
ако ги научиш....или се обърни към някой с дръпнати очички....да я направи робот...японците взимат скъпо, при корейците и китайците е по евтино....все са откраднали някой технология
..че са надути жени)...но според мен тия естествените се надуват малко повече ако имат сериозен спонсор
с няколко думи: хем духат, хем не издишат...чудна компресия..
Comment