Ето една случка от днес, карам си аз по 1 булевард в Пловдив слушам музичка и мисля колко ми е хубав деня и си викам нищо не може ми го накриви и ето поредния български изверг, стигам до кръгово , където кръговото е с предимство аз искам да правя десен завой при което виждам , че от ляво идва УЧЕБНА КОЛА която е в средна лента с включен ляв мигач , при което аз най културно с максимален десен завой до тротоара се включвам в движението при което последва серия от клаксуни поглеждам огледалото и гледам въпросната учебна кола е зад мен ? И аз му дадох 1 клаксун в знак на учудване какво иска , първо място бол 2ро, откъде да знам че тариката си бил включил левия мигач за красота реално той изобщо не трябва да излезни от моя изход защото е дал ляв мигач!!! При което ме настига на кръстовището сваля си прозореца и ми вика съвсем нагло ( нямаше млад шофъор вътре предполагам , че е бил ИНСТРУКТОРА) ПРОБЛЕМ ЛИ ИМАШ КАК КАРАМ ИЛИ ИСКАШ ДА СЛЕЗНА ДА ТИ СЧУПЯ ГЛАВАТА. Той и изобщо не ме остави да му обесня аджеба с тоя ляв мигач който е пуснал какво иска ама нека ДА ЖИВЕЕ българина евала правя на всички , които се мислят за голяма работа , и на всичкото отгоре и това му е работата и пак си прави глупости и накрая и другите му участници виновни. ЕВАЛА българино!!!

Comment