ок.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Защо после младите шофъори били лоши
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениесамо да те питам, толкова ли меко говориш на живо, че чак и пишеш на И ...
Comment
-
А бе като чета темата си мисля, че сте учили по тези закони за движение по пътищата http://www.mnogosmqh.com/%D0%BD%D0%B...%D0%BE-%D0%BF/
Момченца..., четете правилния закон - този http://www.maverick2000.net/ZDP/zdp.htmLast edited by Доко; d.m.y г., 07:55.
Comment
-
Какъв е смисъла да се биеш за глупости, очевидно е, че човека е доста прост и елементарен избива и комплекси кой знае какви. Виж сега закво прътове и т,н. аз имам по-добър план седиш си в колата слиза идва пребива ме от бой , отивам вадя си едно медицинско , че и ще го поокрася малко после отивам съдя си го прилично зимам си паричките за телесната щета , после след 1 месец отивам с 2-3 приятели с маски и му чупим главата ние. Та то това е най елементарното по сряд бял ден пред толкова хора да слезниш да се биеш просто си съден веднага...Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Няма колега просто мислимпреди е било по импулсивно сега хем пари хем ще му счупим главата
пък и винаги има шанс да нацелиш някой я каратист я джудист и да ти счупи той главата
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениедосега не са слизали да ме бият, за сметка на това 2 пъти са ми вадили огнестрелно оръжие - мега яко, а ?Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеКолега, много си зелен и неориентиран!
Някога градацията беше милиционер, член на БКП, ловджия, инструктор или ДАИ.
По училищата имаше свободноизбираеми професии като:оператор на биологична единица, обущар, шивач и прочие, но никога не е имало инструктор или инспектор към ДАЙ.
То и сега ако решиш да упражняваш някои от двете професии, няма да успееш, защото никой не може да се докопа до тях, освен ако не е ...
В тоя смисъл, примата с левия мигач си се мисли, че е много повече дори и от катаджията!
Те и до сега са си недосегаеми!
Нещо да стана със северозападната мафия с менте книжките?!...
Няма такова нещо!
Както виждаш, драги колега, не циганите са ни основния проблем, а циганията в държавата ни!!А спр няма че, циганията ни е основно поведение, особено пък и поведението на инструктурО:
Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение...... При което ме настига на кръстовището сваля си прозореца и ми вика съвсем нагло, нямаше млад шофъор вътре предполагам , че е бил ИНСТРУКТОРА) ПРОБЛЕМ ЛИ ИМАШ КАК КАРАМ ИЛИ ИСКАШ ДА СЛЕЗНА ДА ТИ СЧУПЯ ГЛАВАТА. . ЕВАЛА българино!!!Last edited by fred; d.m.y г., 16:31.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
В Дания, като цяло, шофьорите не са кой знае колко примерни....или пък толерантни..
В Англия е пълно с некадърници...
Белгийците пък са най-големите простаци в Западна Европа...
това са моите наблюдения...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
И аз да се включа нямам лично мнение за това кой къде колко може, но ми се стори интересно какво са написали тук http://topgear.bg/jeremy-clarkson/za...hnata-reforma/145 1.4 ts на газ с зелен капак и черна броня
Comment
-
Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщениеДобре де неможеш ли да отправиш обвинения към дадения човек , все пак ти заплашва живота с огнестрелно оръжие?sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеВ Дания, като цяло, шофьорите не са кой знае колко примерни....или пък толерантни..
В Англия е пълно с некадърници...
Белгийците пък са най-големите простаци в Западна Европа...
това са моите наблюдения...
---------- Post added at 02:17 ---------- Previous post was at 02:15 ----------
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениечестно казано не ми беше минавало през ума, но и нямам свидетели , така че "кел файда"Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщениеАма аз съм чувал как в Англия 1ния сече предимсвото на другия чупят си леко колите излизат и се смеят и викат еее счупих ме колите ама карай, е в България при тази ситуация ще има и СЧУПЕНИ ГЛАВИ
---------- Post added at 02:17 ---------- Previous post was at 02:15 ----------
То и без свидетели въри докажи ако изкараш твойто оръжие и го пръснеш в главата пак няма да стане, ама то законите в БГ са мн стабилни примерно ако ти изкочи с нож в къщата нямаш право да го гръмнеш , треа и ти с нож да го заколиш предполагам абе глупава работа , хич не са ги мислили тия закони.156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
Comment