Известие

Collapse
No announcement yet.

Това ли ни пречи да живеем добре.......

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
    Търси още обобщаващи думички в текста ми, накрая може и да вникнеш в него.
    Аз говоря за кражба, това е престъпление, тук имаме ненавист към престъпление. Ти говориш за нехаресване на хора от определен етнос, а това за мен е голям проблем. Така че редът ти на мислене не ми е по вкуса.
    Имам разтройство, но не на мисълта, а на дебелото черво, лекувам го с компот от дренки, а не с лекарства.
    Няма нужда, виждам, че по същия начин действаш и в другата тема.
    Какво ти е по вкуса - ни най малко не ме интересува. Само дето темата не беше за вкуса ти? Или аз бъркам.
    А за разтройството - това определено е по темата, по която не ти се пише очевидно.
    Така че продължавай - не ми се обсъжда разтройството ти.
    Ако си говориме за него най-вероятно можеш да ми отговаряш с една ръка.
    Last edited by Ramsezsh; d.m.y г., 22:06.
    Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
    Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
      Няма нужда, виждам, че по същия начин действаш и в другата тема.
      Какво ти е по вкуса - ни най малко не ме интересува. Само дето темата не беше за вкуса ти? Или аз бъркам.
      А за разтройството - това определено е по темата, по която не ти се пише очевидно.
      Така че продължавай - не ми се обсъжда разтройството ти.
      Ако си говориме за него най-вероятно можеш да ми отговаряш с една ръка.
      Ако си падна по твоите постове и започнат да ме възбуждат ще остана с една ръка
      Пише ми се, но ти така я обсеби, че другите не могат да я проследят внимателно. Аз дори и в тези постове слагам по нещо за темата, а ти дори и това не правиш.
      По темата ще добавя, че да изкарваме яда си върху циганите е като да бием децата си, защото са ни съкратили от работа.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Потниците са били бели.
        Мислите са кафяви за съжаление, проблемът е с кафяв отенък.
        Не малка част от циганите работят, при това работа, която някои Българи смятат за унизителна. Храниш много повече бандити с бели якички и измамници източващи ДДС, отколкото безработни роми.
        Опааа... уредих се с диагноза ! А рецептата ?
        bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

По темата ще добавя, че да изкарваме яда си върху циганите е като да бием децата си, защото са ни съкратили от работа.
          Най накрая и нещо по темата.
          С това съм съгласен.
          Не тях трябва да бием, а тези които позволиха проблема да стане такъв. Първо политиците са за бой. Надявам се на изборите това да си проличи и да се замислят, че нещата не могат да продължават по този начин. Колкото до циганите - не знам някой тук да е казал, че иска да ги бие. Моето мнение е, че просто законите и правилата трябва да са еднакви за всички. А проблема и вълната от протести (преди същите тези политици да яхнат вълната)опира именно до това.

п.с. не можеш без спам нали.
          Last edited by Ramsezsh; d.m.y г., 23:06.
          Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
          Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
            ама това какво общо има бе ?!

като ме пребие група българи - всички българи ли са ми проблема или групата цигани ?

щото да ти кажа досега са ме обирали на улицата 2 пъти, с оръжие, вадили са ми пистолет докато съм в колата - отново 2 пъти

е сега да стана рязко нетолерантен към българите ли?

щото всичките тези случаи са все от бели та лъскави хора

за мен всички, които прекрачат закона са - ПРЕСТЪПНИЦИ, нали знаете вица за зелените и тъмно зелените

черен, кафяв, бял, жълт, оранжев - рецидивиста си е рецидивист

каио, плоските ти шеги към по-елементарни събеседници, ако обичаш.

морфи - толераст отново, не по мой адрес, аз не призовавам за овчедушие, а за насочване на гнева в правилната посока

съжлявам, че ще го кажа, но вие двамата сте като латерничка, свирите си едно и също не ви е грижа...

да, и на мен са ми неприятни циганите, или по-скоро мръсотията около тях и мръсотията, която създават...

НО

и това е едно голямо НО

не е луд този дето яде баницата...

оставени са на самотек, безконтролно, без налагане върховенството на закона...

държавата - това не са само най-силните, най-хубавите, най-способните и т.н.

държавата (и това е едно доста допотопно обяснение, но уви, нямам дар словото на разказвач) е нещото/мястото/публичния договор, в който силните, хубавите и способните помагат на, и вкарват в строй, по-малко силните, по-малко хубавите и по-малко способните и т.н.

от тук нататък не ми се спори и да ви убеждавам, колко е погрешна посоката на вашата омраза и неприязън...

като ви е кеф да си мразите циганите, мразете ги.

само после да не гледате като прасе в трастика като ви изманипулират и насочат низките ви страсти в посока угодна на малък "обрач" (доган, някой?)

и ми четете целите постове, че вече ме дразни да ми вадите изречения от контекста! (не става въпрос за морфиъс)

A аз някъде в предишните ми постове да съм казал,че точно циганите са ни проблема???
            И прочел ли си въобще старите ми постове тук в темата за Киро???
            Не съм ли писал,че проблема са не само циганите а и самата система и самите ние???
            С твоето,,не е луд този дето яде баницата..." съм напълно съгласен,в предишен пост в темата за Киро съм го казал ,,не взимат а им се дава..........",което е същото.От десет дена не съм писал в тази тема,защото там си пишем едни и същи неща............
            Що се касае за плоските ми шеги и кого мразя си е мое лично право,както и ти имаш пълното право да пишеш и мислиш каквото и да е.
            НО нямаш никакво право,когато плоските ми шеги са насочени към теб да намесваш и характеризираш трети лица ,,по-елементарни събеседници"!!!
            А в България умните и не елементарни като теб докато се наумуват,лудите,независимо кои,се налудуват...............и така не знам вече колко години.
            То е хубаво човек да е начетен,образован и умен,но ум умува,ум царува,ум патки пасе..........
            Last edited by Кайо; d.m.y г., 13:02.
            Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
            Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
            Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
            Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Тема - мнение - спор - караница - наздраве.Ай кат стигнете до последното драснете на ЛС.

Интересно, може ли да се стигне до отговор на този въпрос/верен/.И какво ще стане ако все пак се стигне до него.Назначиха нов началник, наистина излези кадърен.Запозна се с проблемите и започна да ги решава.Но... стана неудобен, на тия дето са свикнали да отразяват 8 часово присъствие и вегитират покрай малкото съвестни служители.Защото и те трябваше да поработят.Сега пак си я караме по стария начин.И с какви очи да искам по-голяма заплата.Де са ми виновни тука циганите.Така и с тях.Така са научени.От кого? От политиците.Защо?Защото са им удобни за изборите.Жокер - помощ от "приятел".така сме ги свикнали ние - като минат изборите, седим и чакаме.Ай ся да видим как може да се промени това.Ами, седим и чакаме.На по бира.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Ммм да, да... и се чакаме да ни оправят...
                bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                  A аз някъде в предишните ми постове да съм казал,че точно циганите са ни проблема???
                  И прочел ли си въобще старите ми постове тук в темата за Киро???
                  Не съм ли писал,че проблема са не само циганите а и самата система и самите ние???
                  С твоето,,не е луд този дето яде баницата..." съм напълно съгласен,в предишен пост в темата за Киро съм го казал ,,не взимат а им се дава..........",което е същото.От десет дена не съм писал в тази тема,защото там си пишем едни и същи неща............
                  Що се касае за плоските ми шеги и кого мразя си е мое лично право,както и ти имаш пълното право да пишеш и мислиш каквото и да е.
                  НО нямаш никакво право,когато плоските ми шеги са насочени към теб да намесваш и характеризираш трети лица ,,по-елементарни събеседници"!!!
                  А в България умните и не елементарни като теб докато се наумуват,лудите,независимо кои,се налудуват...............и така не знам вече колко години.
                  То е хубаво човек да е начетен,образован и умен,но ум умува,ум царува,ум патки пасе..........
                  ами мисля, че по-голямата част от постовете ти ги прочетох, но като цяло се отказвам да водя дискусия с теб. Ти не спориш, ти повтаряш едни и същи неща, които като се погледнат отдалеч се свежда до следното:

който не прави расистки изказвания, и призовава за някаква вид разумност е пасивен изчакващ, един вид.

от цялата работа пак взе най-несъщественото.

плоските ти шеги ако бяха адекватни, нямаше да имам нищо против тях ама проблема е, че не вникваш какво ти се говори и си преиначаваш нещата както на теб ти е угодно

ум царува, ум робува, ум патки пасе, ама като няма ум само патки се пасат

като ти е КЕФ да си с паплачта, която е неспособна да осъзнае колко е жалка, бъди.

аз поне няма да ти се подигравам, колкото и да заслужаваш - нарича се уважение, нещо, което май ти липсва.

жив и здрав бъди, ако не друго

за ваше огромно съжаление (явно) живеем в 21ви век, където с малоумни подвиквания, расистки ексцесии и т.н. нещата не стават - нужни са образовани и СЪВЕСТНИ хора, които могат да бъдат избрани по време на избори, да бъдат подкрепени на мирни обществени прояви и да се подпомогне доктрината на организации, които са ангажирани с честна и позитивна политика.

колко от вас са членове на непартийни организации с идеални цели или на партии ?

повечето не сте, почти съм убеден... е как да ви се чуе гласа тогава ?

да викате ?

това е най-лесното... както за правене така и за смачкване

ПП: под по-елементарни събеседници визирах някой отвъд този форум, но явно очакванията ми за твоето желание да помислиш над нещо различно от твоето мнение са завишени прекалено много, което е моя грешка, естествено

ППП: за едно си прав, едни и същи хора си пишем, затова е безсмислено, показах уважение, спорих с вас досега, вече на всички им е ясно какво и как мислят по темата, от мен толкова засега
                  Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 18:52.
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                    ами мисля, че по-голямата част от постовете ти ги прочетох, но като цяло се отказвам да водя дискусия с теб. Ти не спориш, ти повтаряш едни и същи неща, които като се погледнат отдалеч се свежда до следното:

който не прави расистки изказвания, и призовава за някаква вид разумност е пасивен изчакващ, един вид.

от цялата работа пак взе най-несъщественото.

плоските ти шеги ако бяха адекватни, нямаше да имам нищо против тях ама проблема е, че не вникваш какво ти се говори и си преиначаваш нещата както на теб ти е угодно

ум царува, ум робува, ум патки пасе, ама като няма ум само патки се пасат

като ти е КЕФ да си с паплачта, която е неспособна да осъзнае колко е жалка, бъди.

аз поне няма да ти се подигравам, колкото и да заслужаваш - нарича се уважение, нещо, което май ти липсва.

жив и здрав бъди, ако не друго

за ваше огромно съжаление (явно) живеем в 21ви век, където с малоумни подвиквания, расистки ексцесии и т.н. нещата не стават - нужни са образовани и СЪВЕСТНИ хора, които могат да бъдат избрани по време на избори, да бъдат подкрепени на мирни обществени прояви и да се подпомогне доктрината на организации, които са ангажирани с честна и позитивна политика.

колко от вас са членове на непартийни организации с идеални цели или на партии ?

повечето не сте, почти съм убеден... е как да ви се чуе гласа тогава ?

да викате ?

това е най-лесното... както за правене така и за смачкване

ПП: под по-елементарни събеседници визирах някой отвъд този форум, но явно очакванията ми за твоето желание да помислиш над нещо различно от твоето мнение са завишени прекалено много, което е моя грешка, естествено

ППП: за едно си прав, едни и същи хора си пишем, затова е безсмислено, показах уважение, спорих с вас досега, вече на всички им е ясно какво и как мислят по темата, от мен толкова засега

Другарю-Господин,в по-долните твои думи има повече расизъм,отколкото във всичко изписано от мен,никога не съм използвал такива епитети дори и за циганите.
                    В думите ти има,интелектуален и класов расизъм.

,,паплачта, която е неспособна да осъзнае колко е жалка"
                    ,,за ваше огромно съжаление (явно) живеем в 21ви век, където с малоумни подвиквания, расистки ексцесии"
                    ,,под по-елементарни събеседници визирах някой отвъд този форум''

Или пак преиначавам нещата,както ми е на мен угодно?
                    Аз нямам нужда от тази неспособна,жалка,малоумна и елементарна паплач,но ти и парвенюта,като теб не
                    можете без нея.
                    Аз съм прост,крайнодесен-анархист,лумпен,идиот и нихилист,но в моята душа няма го стараха да ходя в дъжд,киша и калта.

Пази Боже сляпо да прогледне!

---------- Post added at 01:37 ---------- Previous post was at 01:33 ----------

П.П.Нито съм капацитет,на всяка манджа мерудия в тоз раздел.........
                    Last edited by Кайо; d.m.y г., 01:40.
                    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                      Другарю-Господин,в по-долните твои думи има повече расизъм,отколкото във всичко изписано от мен,никога не съм използвал такива епитети дори и за циганите.
                      В думите ти има,интелектуален и класов расизъм.

,,паплачта, която е неспособна да осъзнае колко е жалка"
                      ,,за ваше огромно съжаление (явно) живеем в 21ви век, където с малоумни подвиквания, расистки ексцесии"
                      ,,под по-елементарни събеседници визирах някой отвъд този форум''

Или пак преиначавам нещата,както ми е на мен угодно?
                      Аз нямам нужда от тази неспособна,жалка,малоумна и елементарна паплач,но ти и парвенюта,като теб не
                      можете без нея.
                      Аз съм прост,крайнодесен-анархист,лумпен,идиот и нихилист,но в моята душа няма го стараха да ходя в дъжд,киша и калта.

Пази Боже сляпо да прогледне!

---------- Post added at 01:37 ---------- Previous post was at 01:33 ----------

П.П.Нито съм капацитет,на всяка манджа мерудия в тоз раздел.........
                      заеби...

интелектуален и класов расизъм... къде отиваш ти, може би...

аз нужда от паплач нямам, но щом така си решил...

както и да е!

ПП: капацитет, на всяка манджа мерудия... това, че пиша в 3 теми, които са по един и същ въпрос - същото, което правиш и ти..........

ти ме отказа направо
                      Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 12:16.
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

Аз гласувах с ДА поради много причини, които не ми се коментират в дълбочина, единствено свалям шапка на тия които искат да учат и да се развиват. 99,9% не искат да учат, да се развиват, нямат никаква култура, никакви елементарни обноски, да не говорим за интелект. Нима за това сме виновни ние? За много неща сами сме си виновни, но не можеш насила да накараш някой да поумнее и да стане човек. Като се замисля, то не е много голям процента и при "българите"... Просто жалка история, която тепърва ще се усети когато поотрасне това поколение.
                        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Радвам се, гледайки резултатите от анкетата, но не разбирам, защо толкова много хора, които смятат, че циганите не са нашият основен проблем не написаха коментари тук. Този въпрос остава загадка за мен.

Моля, модераторите да заключат темата (анкетата). За мен тя се изчерпи. (По тяхна преценка, разбира се).
                          К.М.

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                            Аз гласувах с ДА поради много причини, които не ми се коментират в дълбочина, единствено свалям шапка на тия които искат да учат и да се развиват. 99,9% не искат да учат, да се развиват, нямат никаква култура, никакви елементарни обноски, да не говорим за интелект. Нима за това сме виновни ние? За много неща сами сме си виновни, но не можеш насила да накараш някой да поумнее и да стане човек. Като се замисля, то не е много голям процента и при "българите"... Просто жалка история, която тепърва ще се усети когато поотрасне това поколение.
                            Разбира се, че ние сме виновни!
                            Ще го кажа и тука!
                            Интегрира се личността, а не общността!
                            Първото означава спазване на закона, а второто води до фашизъм и геноцид!
                            Призивите за интеграция на ромите по принцип са фашистки.
                            Това означава, че всички организации, занимаващи се с тая материя са фашистки.
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                              Разбира се, че ние сме виновни!
                              Ще го кажа и тука!
                              Интегрира се личността, а не общността!
                              Първото означава спазване на закона, а второто води до фашизъм и геноцид!
                              Призивите за интеграция на ромите по принцип са фашистки.
                              Това означава, че всички организации, занимаващи се с тая материя са фашистки.
                              Дамммм, харесвам хора, които пишат дълги текстове изпълнени със съдържание и носещи мисъл, но повече харесвам кратки текстове носещи съдържание и мисъл.
                              Поздравления за този пост.
                              К.М.

Comment

Working...
                              X