Известие

Collapse
No announcement yet.

Това ли ни пречи да живеем добре.......

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
    Да.
    И аз така мисля.
    Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
    Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
      И аз така мисля.
      Най-важното е да мислим.
      Спорът е необходим именно за това.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Хубаво де, айде ние в България сме мързеливци и затова и циганите ни са такива, ама защо са мързеливи по целия свят тогава?
        Lexus IS200

Comment

Циганите не са основният ни проблем,но са един от основните проблеми.............
          Бе на крив к.р и космите му пречат.....
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
            Най-важното е да мислим.
            Спорът е необходим именно за това.
            Когато спора е само заради спорта мисъл няма много .

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
            Хубаво де, айде ние в България сме мързеливци и затова и циганите ни са такива, ама защо са мързеливи по целия свят тогава?
            Заради световния заговор против циганите и интегрирането им в обществото.

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
              Нормално е циганите в цял свят да имат и да проявяват своите културни осбености, но само в България са толкова силно маргинализирани и изолирани. Причината е в нашата псевдотолерантност.
              К.М.

Comment

Ами неграта к'во да кажат?

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
                  Когато спора е само заради спорта мисъл няма много .

Заради световния заговор против циганите и интегрирането им в обществото.
                  Спортувам баскетбол.
                  А и с теб няма как да спортувам "спор".

---------- Post added at 14:14 ---------- Previous post was at 14:11 ----------

Ами неграта к'во да кажат?
                  "Неграта" може би ще ни пожелаят да имаме след години циганин президент. Не мисля, че те са обект на тази тема.
                  К.М.

Comment

Причината е в нашата псевдотолерантност.
                    мхм

ние не мразим циганите и различните от нас, само ако може да не се навъртат наоколо...

това сме ние уж "толерантния" народ

веднага ще дойде контра-аргумента - "те са такива, защото бяхме толерантни с тях досега"

ама вижте драги, толерантността е абсолютно понятие - или си толерантен или не си, освен това трябва и да си умен като си толерантен за да може така да манипулираш нещата, че в крайна сметка да не ти се налага да се кривиш...

да си толерантен, за мен, не е да стискаш зъби перманентно, а да не ти е проблем

иначе си си просто прикрит расист, на който му е по-лесно да обвинява една група, макар и мизерни, живеещи в маймуно-подобни строеве същества, за цялата чернилка и несгода на една държава в социално-икономически аспект.
                    Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 17:18.
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                      мхм

ние не мразим циганите и различните от нас, само ако може да не се навъртат наоколо...

това сме ние уж "толерантния" народ

веднага ще дойде контра-аргумента - "те са такива, защото бяхме толерантни с тях досега"

ама вижте драги, толерантността е абсолютно понятие - или си толерантен или не си, освен това трябва и да си умен като си толерантен за да може така да манипулираш нещата, че в крайна сметка да не ти се налага да се кривиш...

да си толерантен, за мен, не е да стискаш зъби перманентно, а да не ти е проблем

иначе си си просто прикрит расист, на който му е по-лесно да обвинява една група, макар и мизерни, живеещи в маймуно-подобни строеве същества, за цялата чернилка и несгода на една държава в социално-икономически аспект.

Хайде сега надскочи медийните манипулации и се замисли защо всъщност картинката е такава.
                      Интересно по твоята сентенция ако ти стане проблем, например те пребие група цигани, расист ли ще станеш?
                      Толерантността няма грам общо с проблемите... колкото и да се опитват да ни убеждават в обратното, няма как да си толерантен към нещо което ти нарушава личното и жизненото пространство, застрашава сигурността ти, живота ти, имуществото ти и т.н.
                      Търпимостта към горното ... това не е толерантност, а примирение и овчедушие.
                      Дали пък за това не набира сила понятието - толераст... като реакция на хора проповядващи не толерантност, а маскирано зад нея овчедушие?
                      Интересно какво всъщност разбират повечето хора под тая думичка нали
                      Last edited by morfius; d.m.y г., 18:36.
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                        Хайде сега надскочи медийните манипулации и се замисли защо всъщност картинката е такава.
                        Интересно по твоята сентенция ако ти стане проблем, например те пребие група цигани, расист ли ще станеш?
                        Толерантността няма грам общо с проблемите... колкото и да се опитват да ни убеждават в обратното, няма как да си толерантен към нещо което ти нарушава личното и жизненото пространство, застрашава сигурността ти, живота ти, имуществото ти и т.н.
                        Дали пък за това не набира сила понятието - толераст... като реакция на хора проповядващи не толерантност а маскирано зад нея овчедушие?
                        ++++++1!!!!!

---------- Post added at 18:06 ---------- Previous post was at 17:59 ----------

Брей тук имало хора достойни за кандидати за Нобелова Награда за мир......
                        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Спортувам баскетбол.
                          А и с теб няма как да спортувам "спор".
                          И продължаваш.
                          Когато няма какво да кажеш, заобикаляш темата. Как да го наречем това?
                          Как да нарека, ситуацията, когато говориш как поставяме всички цигани под общ знаменател, когато ти самия поставяш всички под общ знаменател и след това твърдиш че не е вярно?

Сега всички сочат циганите с пръст като най-глемия враг на обществото ни. Отново по един инфантилен начин насочваме омразата си към най-слабия и лесно преодолим враг.
                          и още от съседната, но близка по смисъл тема:

Не ми отговаряй с частни и единични случаи, говорим за обществени нагласи, говорим за политика на работодателите.............
                          Аз това го наричам популизъм.
                          Та с този популизъм едва ли ще ме накараш, мен или който и да било друг да се почувства виновен за лошото положение на циганите. Ако има свестни между тях, които не могат да излязат от сянката на лошата си слава, те могат да се сърдят на своето си племе. Не на мен, не на някой друг, които с данъците, които плащаме изхранваме голямата част тях.
                          Last edited by Ramsezsh; d.m.y г., 18:24.

Comment

[/COLOR]
                            "Неграта" може би ще ни пожелаят да имаме след години циганин президент. Не мисля, че те са обект на тази тема.
                            Много са назад неграта, нас циганин ни управлява още преди те да си замечтаят за негър президент. А дали той не е в основата на статуквото в момента? http://topfakti.com/2011/06/14/90-ци...однинс/
                            http://www.tvevropa.com/bg/news/interviews/view/55041
                            Last edited by Доко; d.m.y г., 18:24.

Comment

Много са назад неграта, нас циганин ни управлява още преди те да си замечтаят за негър президент. А дали той не е в основата на статуквото в момента? http://topfakti.com/2011/06/14/90-ци...однинс/
                              http://www.tvevropa.com/bg/news/interviews/view/55041
                              Човек на БСП хранилка, освободен от затвора от БСП и някакъв неизвестен сайт нарочили Костов за циганин и манипулация със цигански гласове и вие вярвате?
                              Е нищо чудно, че водим такива спорове
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

ама това какво общо има бе ?!

като ме пребие група българи - всички българи ли са ми проблема или групата цигани ?

щото да ти кажа досега са ме обирали на улицата 2 пъти, с оръжие, вадили са ми пистолет докато съм в колата - отново 2 пъти

е сега да стана рязко нетолерантен към българите ли?

щото всичките тези случаи са все от бели та лъскави хора

за мен всички, които прекрачат закона са - ПРЕСТЪПНИЦИ, нали знаете вица за зелените и тъмно зелените

черен, кафяв, бял, жълт, оранжев - рецидивиста си е рецидивист

Дали пък за това не набира сила понятието - толераст... като реакция на хора проповядващи не толерантност, а маскирано зад нея овчедушие?
                                Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                                ++++++1!!!!!

---------- Post added at 18:06 ---------- Previous post was at 17:59 ----------

Брей тук имало хора достойни за кандидати за Нобелова Награда за мир......
                                каио, плоските ти шеги към по-елементарни събеседници, ако обичаш.

морфи - толераст отново, не по мой адрес, аз не призовавам за овчедушие, а за насочване на гнева в правилната посока

съжлявам, че ще го кажа, но вие двамата сте като латерничка, свирите си едно и също не ви е грижа...

да, и на мен са ми неприятни циганите, или по-скоро мръсотията около тях и мръсотията, която създават...

НО

и това е едно голямо НО

не е луд този дето яде баницата...

оставени са на самотек, безконтролно, без налагане върховенството на закона...

държавата - това не са само най-силните, най-хубавите, най-способните и т.н.

държавата (и това е едно доста допотопно обяснение, но уви, нямам дар словото на разказвач) е нещото/мястото/публичния договор, в който силните, хубавите и способните помагат на, и вкарват в строй, по-малко силните, по-малко хубавите и по-малко способните и т.н.

от тук нататък не ми се спори и да ви убеждавам, колко е погрешна посоката на вашата омраза и неприязън...

като ви е кеф да си мразите циганите, мразете ги.

само после да не гледате като прасе в трастика като ви изманипулират и насочат низките ви страсти в посока угодна на малък "обрач" (доган, някой?)

и ми четете целите постове, че вече ме дразни да ми вадите изречения от контекста! (не става въпрос за морфиъс)
                                Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 18:54.
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X