Известие

Collapse
No announcement yet.

смеХХ или как плаче бивш колега

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• смеХХ или как плаче бивш колега

http://audibg.com/NEW/index.php?showtop ... ntry170984
    може повечето и да го знаят но поне се повеселих хората си немат работа абе верно било сменяш колата и сменяш сектата
    на тва му викам дето е там детска работа от страна на "бившия" колега само вкарва някви бесни интриги
    Volvo S80 D5 awd 2010г.

мдаа.... нищо му няма, нека си прави там интрижките, а ние си гледаме нашите си работи и така

те и оттам ше го разкарат скоро, интересно тогава къде ще иде да сее "експертиза" хаха
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

колегата е ясен ама и тия от форума на ауди са наприказвали куп глупости, ама направо има някакви уникални тъпотии
      1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
      1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
      2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

А бе и в Германия и в Белия дом дори да отидеш...щом си тръгнал от село, селянин си оставаш...
        www.facebook.com/workshox

Comment

Ако сте забелязали, продавам си алфата. Но смятам да мина на 1.8 или 2.0 TS, а може би на JTD. Тези приказки, колко била лоша алфата мен ме устройват, защото това ще държи цените ниски. Учудваме само за каква ръжда говори, при положение, че колата има 8 год. гаранция против ръжда, при моя модел, а доколкото разбрах неговия е 166 т.е още по-нов.
          И сега нещо друго. Минавам покраи едно от новите аудита - тези големите и какво да видя - явно е залял предната решетка с някаква по-агресивна течност и под лъскавата част се подава гадна жълта пластмаса. Е, това кола за над 80000 лв. ли е?
          146 1.6 TS 01.97

Comment

Май не разбрахте че това момче(казвам момче защото съм сигорен че няма непълнолетие) няма какво друго да прави освен да сее простотий по форуми,мисля че беше смешно да му четем постовете против алфа с аргументи тип "фен на БиКенеф-ите(0000-ауди)" и други смехории.А колкото до коментара с Алфа-та и ръждата,виждал съм яко стари и неподържани алфи без следа от корозия.И ще ме извиняват ауди феновете,но колкото и да са хубави(въпреки пластмаси и тем подобни лайна) това са автомобилите които наистина имат бързи коли но се чупят повече от която и да е друга марка от същия клас та и даже с най скъпи части.Най много се смях като постна снимка на баща си или на някой др в темата с снимките

Първоначално публикувано от ShoxXx
            ...щом си тръгнал от село, селянин си оставаш...
            ти знаеш най добре
            Hyundai Coupe 2.0 16v 03' Facelift 06'

Comment

От къде тая омраза към алфите в този пич, сигурно никога е нямал такава,и тайно иска да има обаче ако си купи ще бъде отлъчен усмян и прокуден от селското си обкръжение за което "тва италанското е боклук виж на Мерцедес годината не съ гледа"
              sigpic Alfasud/156 1.8ex
              156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от Galeano
                От къде тая умраза към алфите в този пич, сигурно никога е нямал такава,и тайно иска да има обаче ако си купи ще бъде отлъчен усмян и прокуден от селското си обкръжение за което "тва италанското е боклук виж на Мерцедес годината не съ гледа"
                не знам но сигурно омразата е по-скоро към тукашния колектив и сега избива към автомобила ... ся комплексите са си комплекси ... нанекъде избиват ... ма кво мое да е виновна една кола ...

Лаковото покритие , пластмасите, колата почна да ръждясва на 3 тата година ... е те тфа направо преби коня с манарата ...
                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

лелееее умрях от смях баах и сектантите то бива ма туи тяхното е .........се бях виждал ма като ауди форума тука само по голфажии мое чуеш лоша дума а за онея и бмв не е кола хахаххахаха

Comment

Леле, имало по големи фанатици и от мен.Прочетохте ли някой от мненията по долу, тези сигурно са изгонили жените си и спят с аудито............а това че се мразили с bmw не го знаех
                    sigpic Alfasud/156 1.8ex

Comment

много са наперени тея с аудитата ,имах спор с такъв индивид, друга кола непризнават камоли италиянска каквото и да му говориш по убава от неговата нема
                      EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
                      Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
                      Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                        лелееее умрях от смях баах и сектантите то бива ма туи тяхното е .........се бях виждал ма като ауди форума тука само по голфажии мое чуеш лоша дума а за онея и бмв не е кола хахаххахаха
                        Супер смешковци бацо чак па толко
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ха-ха-ха вижте какво изрових за нащо момче,какво мисли за новите си приятели от ауди форума .... ще паднете http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=7019
                          Някой от мненията са изтрити ,но най важното си е там.
                          sigpic Alfasud/156 1.8ex

Comment

То тази тема е по скоро за FUN Ина4е по въпроса, тия глупости дето ги пишат са пове4е от сектанство, то бива бива... Аз Алфа дето пу6и не см видял още (говоря за 156,147,166,ГТ, а за 159 да не говорим, тя има онова нещо дето Пасаторите и 4аиниците го нямат-филтър за твърди 4астици). Ако щете ми вярвайте(не съм закоравял сектант, даже нямам кола в момента ) но съм виждал нов Пасатор да пу6и и то като Форд Транзит и Голф 5 също. Аудито е като трактор още като ново, а това което ме заби в земята беше, 4е била на 3 месеца и и се напукало таблото 4е то баща ми имаше Волга и се напука след 15тата година

Comment

ами незнам хората със по-скъпи коли си мислят, че притежават най-доброто и там цените и гъзаарията определят нещата... колегата глаеано разцепи с тая тема - евала!!! ама просто хората от на ауди форума наръсиха много бисери - така, че забавлявайте се
                              1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                              1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                              2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Working...
                              X