Известие

Collapse
No announcement yet.

напускане на работа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Хайде сега Бобка, да видим, как Слави Трифонов глобява своите наемни работници?
    Ако има вътрешни правила, които регламентират налагането на подобни санкции, не виждам проблем с глобите.

Ако аз съм подписал договор, и се задължавам да спазвам вътрефирмените правила, а те гласят, че ако пуша на работното си място ме глобяват 50 кинта, това е в реда на нормалното. Или пък, ако дойда с къси гащета или небръснат да ме лишават от премия.......

п.с. Има и едно нещо, наречено "колективен трудов договор", който важи само за подписалите го работодател и служители и налага различни правила от Кодекса на труда, които обаче не бива да са в противоречие със заложеното в Кодекса.
    Говорим за трудовият кодекс...а не за допълнителни спорузумения....постояно отваряш някакви вратички, от който да се измъкнеш ако се окажеш губещ в спора......умееш да лавираш....но това не те прави по добър!
    За професор не ставаш сине...ти си политик....
    п.п.мисля, че ти го бях загатнал и в друг разговор
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

И аз имам притеснения за напускането на работата.
      Сега чакам трудовата книжка.
      Та въпросът ми е може ли работодателя да предяви липси за неща, за които не съм се разписвал,че съм получил?
      Last edited by borgir; d.m.y г., 14:54.
      алфа 146 1.4 тс 97г.

Comment

Каквото и да предяви, никой няма право да ти задържа трудовата книжка
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Само да вметна нещо, в първия пост се говори за "вземане на дължимото от оборота" този вариант направо си го избийте от главите щото сте вътре с двата крака. Казвам ви го от опит един приятел така си взе това, което му се полага от касата, след което направо го разсипаха от дела, плати и тези пари и лихви и всички разходи по делото.
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Working...
          X