Известие

Collapse
No announcement yet.

Нямам интернет.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ми температурата не превишава 41 градуса, забивал съм го по други причини и се включва вентилатора на високи обороти, ама пак работи.Точно като избера емотка от "море" забива.Опера ползвам от 6 версиея още, забива и на опера и на ИЕ.Мисля да махна всички адд-онс на ИЕ, да изтрия операта и каквото е останало в регистрите и да я инсталирам на чисто.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Аз съм с последна версия Опера 11.ХХ на 3 компа, никъде не ми е правила подобни номера.
      ИЕ не му позволявам да завъжда аддони, ползвам го само за сигурни сайтове.
      Ползвам и лисицата, за служебни цели и Макстън (то е само обвивка и ползва ИЕ ядрото де).

В момента на кликане забива или докато ги листва всичките?
      Ако го прави в повече от един браузър значи проблема е по-скоро в работата с анимирани картинки на Уиндоус...

За С: - Нортън Гоуст или Акронис Тру имидж... прави се цялата инсталация от - до... и се прави пълен имидж на дяла.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Аддона аз го сложих, върши чудесна работа, забива когато избера емотката и натисна бутона публикувай отговор.До преди месец, месец и половина нищо му нямаше.Ей сега съм на домашния комп и нацъках разни смайлита.

Е тоя тука не го прави. И компа на жената не го прави.Значи проблема остава в лаптопа или мрежата на работа, което не ми се вярва ама ако лаптопа в къщи работи значи проблема не е в него, ако пак прави така хич няма си играя да търся проблем ми напарво го преинсталирам.Утре вечер след нощната ще взема лаптопа в къщи и ще го ползвам няколко дена да видим.
        Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 00:49.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
        X