If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
КАТ ще спира автомобилите, които имат ксенонови фарове
Онази вечер бях засякъл колега ,рейсър от Бургас с черна 156ца , който ми изпече врата с афтърмаркетските си сини ксенони без лупи.... един приятел си сложи много мощни диоди отпред и отзад на стопа за мъгла , и такива ги препарира с по някой друг блиц..
Аз за това си сложих 100/90W на фаровете и 100 на долните (против мъгла) и като се размина с такъв и ме заслепи му пускам сичките фарове, имал съм случаи да отбиват след разминаване Ако някой иска може да кача снимка да се види за какво става въпрос
Аз за това си сложих 100/90W на фаровете и 100 на долните (против мъгла) и като се размина с такъв и ме заслепи му пускам сичките фарове, имал съм случаи да отбиват след разминаване Ако някой иска може да кача снимка да се види за какво става въпрос
Аз ще почакам да ти се опекат рефлекторите и искам тогава да снимаш
Аз ще почакам да ти се опекат рефлекторите и искам тогава да снимаш
Типото е с големи рефлектори и няма как да стане. Карам от няколко месеца постоянно на фарове и проблеми няма никакви така че ще си отчакаш Колега просто споделям, не се заяждам с никого
Comment