Известие

Collapse
No announcement yet.

Паркинг ли е тротоарът?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
    кое и е изключително важното на темата. ако държиш да постъпиш правилно и като мъж имаш няколко варианта
    -хващаш лопатата и поставяш тротоарни колчета
    -или подаваш заявление в общината да го направят
    -поставяш бележка на колегата- моля не спирайте тук, пречите на пешеходците
    -обаждаш се на паяка

ти кво правиш, пускаш тема- гледайте го тоя колко брутално е спрял, дайте да го нахраним.
    Ти си гоУем.
    Прочети какво съм написал бе Колев, стига клокочи като канална тръба.
    "Оправдава ли липсата на паркоместа, катеренето по тротоарите".

Мамо, всички деца искат да акат в нашата тоалетна.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

оправдава ли преизбирането на фандъкова , липсата на реакция за подобрение на инфраструктурата.
      точка

Comment

Бих искал да се обърна към госпдин Гуси забелязах ,че сте доста вещ в много теми, та тази тема според мен е прашинка за човек като вас ,човек с отговор на всеки въпрос, с остроумен и проницателен поглед над нещата . Аз ви приканвам да разсъждавате над по-високи мащаби, с вашият интелект несъмнено можете да сътворите план и то реален план за процъфтяването на България ,а защо не и план за развитието на една велика държава България . Интересно би било за всички вярвам, господин Гуси да създаде един такъв постижим план с практично решение на всеки един проблем в нашата страна .
        П.С. Смятам ,че не би ви предсавлявало затруднение !
        Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
          Бих искал да се обърна към госпдин Гуси забелязах ,че сте доста вещ в много теми, та тази тема според мен е прашинка за човек като вас ,човек с отговор на всеки въпрос, с остроумен и проницателен поглед над нещата . Аз ви приканвам да разсъждавате над по-високи мащаби, с вашият интелект несъмнено можете да сътворите план и то реален план за процъфтяването на България ,а защо не и план за развитието на една велика държава България . Интересно би било за всички вярвам, господин Гуси да създаде един такъв постижим план с практично решение на всеки един проблем в нашата страна .
          П.С. Смятам ,че не би ви предсавлявало затруднение !
          Ама господине, /госпожо/, ласкаете ме. Това е толкова хубав пост. Развълнувах се, най-накрая оценен, най-накрая забелязан. Просълзих се, извинете, но дори аз понякога се просълзявам.
          Разрешавам Ви да водите тази тема. давам Ви я. Ваша е!!!!!!!!!
          Искрено Ваш: Суска, опааааа Гуси, извинете, пЪрдон.
          К.М.

Comment

Значи сте Суска а не Гуси извинете и все пак ще развиете един такъв работен план , кога да го очакваме ? Нямам търпение да се опитам да прозра вашите абстрактни планове а не теории !

Comment

е , какви въпроси задаваш. плана е да ни забавлява във форума, че колите ни са здрави и няма какво да им ремонтираме
              точка

Comment

Значи сте Суска а не Гуси извинете и все пак ще развиете един такъв работен план , кога да го очакваме ? Нямам търпение да се опитам да прозра вашите абстрактни планове а не теории !
                Ама Вие с Колев регионална защита ли заформяте, прав сте , той определено се нуждае.
                К.М.

Comment

Господин Колев не веднъж е помагал на съфорумници ,на мен лично също за което сме му благодарни всички ,но въпросат в момента е друг моля господин Суска не пренебрегвайте молбата ми към вас за да създадете такъв проект . Кажете съгласен ли сте и евентуално кога да го очакваме,а ако не сте съгласен то тогава ще разочаровате многобройната ви аудитория,бихте излезли спамер и многознайко с хвърчащи тези .
                  Гуси убедете всички ни в обратното "творете" !

По темата : сини зони празни ,трутоари пълни (чудно защи ли) .

Comment

Господин Колев не веднъж е помагал на съфорумници ,на мен лично също за което сме му благодарни всички ,но въпросат в момента е друг моля господин Суска не пренебрегвайте молбата ми към вас за да създадете такъв проект . Кажете съгласен ли сте и евентуално кога да го очакваме,а ако не сте съгласен то тогава ще разочаровате многобройната ви аудитория,бихте излезли спамер и многознайко с хвърчащи тези .
                    Гуси убедете всички ни в обратното "творете" !

По темата : сини зони празни ,трутоари пълни (чудно защи ли) .
                    Самият факт, че си правите труда да четете тук е успех.
                    Убеден съм , че утре преди да паркирате на тротоара, ще се сетите за темата и ще почувствате леко угризение на съвестта.
                    Колкото по- морален човек сте, толкова по-силно ще е угризението, което ще изпитате.
                    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                      Паркинг ли е тротоарът?
                      Не
                      Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                      Колкото по- морален човек сте, толкова по-силно ще е угризението, което ще изпитате.
                      С това категорично не съм съгласен
                      Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех

Comment

Първоначално публикувано от Peter_63 Покажи съобщение
                        Не
                        Добре де, ама на аватара има алфа спряла точно на такава площ.
                        К.М.

Comment

Всъщност, алфите са две Дали са на тротоар, е дискутабилно. Но приемам, че си прав.
                          За моралността, както подчертах, не съм съгласен с теб.
                          Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех

Comment

Паркинг ли е тротоарът?

НЕ

Тротоар ли е "тротоарът" от снимката?

НЕ

Има ли София проблем с инфраструктурата, който постоянно се отбягва ?

ДА

Хейтърска ли е темата ?

ДА

айде бийте катанеца на кочината че ще отървем прасето
                            точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                              Паркинг ли е тротоарът?

НЕ

Тротоар ли е "тротоарът" от снимката?

НЕ

Има ли София проблем с инфраструктурата, който постоянно се отбягва ?

ДА

Хейтърска ли е темата ?

ДА

айде бийте катанеца на кочината че ще отървем прасето
                              Истината е, че темата не ти изнася.
                              Причината е, че не разбираш проблема.
                              В тази тема има един хейтър и това си ти.
                              Отхвърляш и отричаш темата като цяло.
                              Не казваш нищо по същество.
                              Оправдаваш липсата си на възпитание с това, че учителката ти в 1 клас е имала проблем с алкохола.
                              Държавата не ти е виновна, че си прост и не разбираш кое е тротоар. /не визирам пряко теб/
                              Наскоро един Убавец с извънсофийска регистрация ми бипкаше, че съм спрял на трамвайна спирка и чакам трамвая да си затвори вратите.
                              Еми не мога да му се сърдя, кога той е карал по улица с трамвай. Нямах възможност и да му обясня, че железният кон спира на средата на пътя.
                              Ти, ако огладнееш, ще оправдаеш ли постъпката си да набиеш някое дете и да му вземеш баничката?
                              Според мен, да.
                              К.М.

Comment

и само толкова ли можеш, айде дай още като ще ме псуваш, направи го като мъж не като ....

само вятър си правиш на устата. темата е изчерпана още със заглавието и
                                точка

Comment

Working...
                                X