Известие

Collapse
No announcement yet.

Паркинг ли е тротоарът?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
    е бива ли. бягай поне за здраве. полезно е.

кажи сега ти паркирал ли си някога неправилно или си света вода ненапита
    Да, паркирал съм неправилно, както и съм спирал за престой неправилно, НО НИКОГА НА ТРОТОАР ИЛИ В ГРАДСКИ ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ, ПАРКОАЛЕИ, УЧИЛИЩНИ ДВОРОВЕ, ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ И т.н

Правя го на улицата, на платното за двжение, там където е мястото на автомобилите.

п.п. Играя баскетбол, там е доста тичане и скачане.

---------- Post added at 09:56 ---------- Previous post was at 09:54 ----------

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
    Работя при адаша ти както го наричаш ти. Моргата е екстра, рано или късно секи иде при "чистача":. Ако си докараш тоИлетната за два часа ти остаам само еърбега за спомен, другото в Надин. Бързо , лесно и акуратно режем с флекса.
    Адашът е пич.
    Той ми е като личен лекар за алфетката.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Да, паркирал съм неправилно, както и съм спирал за престой неправилно
      еми тогава за какво си говорим. нарушил си същите правила, за които упрекваш хората
      паркинги за тебе няма ли. като не можеш да намериш къде да спреш, не си карай колата. спира се за престой и се паркира само на разрешените за това места. и кво правим, не трябва да пречим на пешеходците, ама на другите водачи на МПС може!
      точка

Comment

еми тогава за какво си говорим. нарушил си същите правила, за които упрекваш хората
        паркинги за тебе няма ли. като не можеш да намериш къде да спреш, не си карай колата. спира се за престой и се паркира само на разрешените за това места. и кво правим, не трябва да пречим на пешеходците, ама на другите водачи на МПС може!
        Уважение към пешеходците, Колев, това усещам аз.
        И престани, ако обичаш да изопачаваш нещата, защото изглежаш неловко, та дори инфантилно на моменти.
        ПАРКИНГ ЛИ Е ТРОТОАРЪТ?
        Така се казва темата, но ти така и не успя да вникнеш в нея, както и в останалите теми, та дори и несериозните.

Когато решаваме нашия проблем с паркирането, катерейки се на тротоара, застрашаваме и пречим на нормалното същсвуване на една друга, далеч по-беззащитна група от хора.
        К.М.

Comment

• Интересна логика имаш троле ,значи ти като си спреш колата на платното неправомерно и недай се боже мине някоя по-схваната лелка с кола ,а вътре вози децата си ,изведнъж на пътя и твойто возило паркирано ,а тя жената няма добри реакции и се прасне в теб ,какво може да стане ? Колата ти хвърлена на тротоара згазила 2ма 3ма ,а жената с децата в кво състояние ще са не се знае . Ейййй ама мноого си умен сашее сашеее или тъп беше нз . Айй със здраве !
          Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

• Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
            Интересна логика имаш троле ,значи ти като си спреш колата на платното неправомерно и недай се боже мине някоя по-схваната лелка с кола ,а вътре вози децата си ,изведнъж на пътя и твойто возило паркирано ,а тя жената няма добри реакции и се прасне в теб ,какво може да стане ? Колата ти хвърлена на тротоара згазила 2ма 3ма ,а жената с децата в кво състояние ще са не се знае . Ейййй ама мноого си умен сашее сашеее или тъп беше нз . Айй със здраве !
            Отиди да на "Екзарх Йосиф" 59, там ще ти разрешат проблема.

Егати логиката, да не мисиш, че спирам на места, на които създавам опасност за движението бре, посто споделих, че ми се е случвало, едва ли има човек, на който да не му се е налагало, НО НИКОГА НА ТРОТОАР.
            п.п. Само да вметна, че не ме дразните като пишете тук, аз обожавам да пиша отговори, това ми доставя удоволствие.
            К.М.

Comment

• Е ти хубаво обичаш ама не мислиш ли ,че ти е време вече да напишеш нещо умно ,а не да кривиш собственните думи както ти изнася в даден момент . Това нз как да го нарека можеби пошло куштунство :Д За другото ,що се си мислиш ,че ние имаме проблем като е явно ,а и ти казаха не еднократно доста орица ,че ние проблем нямаме ти имаш изявен такъв ,според мен явно някъде по върховете на тролското ти тяло . Не искам да те обидя ти сам беше казал,че това на снимката си ти ако не си сметнал за удобно за ония момент да е така ,та такова гнусно същество едва ли ще има проблем само с външността :Д
              П.С живиии и здравиии ,че на зима да има винско и свинско
              П.С 2 докато умните умуват , лудите лудуват !
              Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Уважение към пешеходците, Колев, това усещам аз.
                И престани, ако обичаш да изопачаваш нещата, защото изглежаш неловко, та дори инфантилно на моменти.
                ПАРКИНГ ЛИ Е ТРОТОАРЪТ?
                Така се казва темата, но ти така и не успя да вникнеш в нея, както и в останалите теми, та дори и несериозните.

Когато решаваме нашия проблем с паркирането, катерейки се на тротоара, застрашаваме и пречим на нормалното същсвуване на една друга, далеч по-беззащитна група от хора.
                манжъ с грозде. в момента в който слезеш от колата си пешеходец. е ти ако си спрял неправилно в платното за движение, вместо да спреш правилно на тротоара, аз като пешеходец моа ли ти ритна вратата и ти срежа гумите съвсем дружелюбно. после да подам сигнал на паяка пък ти върви им обяснявай че си спрял неправилно с цел-да не пречиш на пешеходците.
                виждаме че и ти си нарушител като всички нас, притеснява ли те нещо
                точка

Comment

• Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
                  Интересна логика имаш троле ,значи ти като си спреш колата на платното неправомерно и недай се боже мине някоя по-схваната лелка с кола ,а вътре вози децата си ,изведнъж на пътя и твойто возило паркирано ,а тя жената няма добри реакции и се прасне в теб ,какво може да стане ? Колата ти хвърлена на тротоара згазила 2ма 3ма ,а жената с децата в кво състояние ще са не се знае . Ейййй ама мноого си умен сашее сашеее или тъп беше нз . Айй със здраве !
                  Ха, ми то по тая логика, чакаш си на светофара на червено, пешеходците си преминават пред теб и... същата лелка зад теб... намества ти тенекиите отзад, ти наместваш пешеходците пресичащи пред колата ти и...
                  Че къде е разликата ?!?
                  bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

• разликата е че когато МПС то е паркирало, се предполага че водача не е вътре... виж за прасчо не знам.
                    точка

Comment

• Ми с такива лелки по пътя, по-добре да е паркирано !

Comment

• Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
                        Ми с такива лелки по пътя, по-добре да е паркирано !
                        ми то при всички случаи е паркирано. въпроса е правилно или неправилно и ние ли сме тия които трябва да съдят и наказват.
                        точка

Comment

ие, вместо да спреш правилно на тротоара,виждаме че и ти си нарушител като всички нас, притеснява ли те нещо
                          Ти спираш "правилно" на тротоара, аз НЕ.
                          Ти си точно като малък скункс, който си върти задника и иска да опръска всички със зловонна смрад.

Достатъчно ясно съм се изразил, за какво става дума в тази тема. Аз съм човек, като всички останали, но трябва да има някакви граници.
                          Гладът оправдава донякъде кражбата, но не и убийството.
                          К.М.

Comment

ми то при всички случаи е паркирано. въпроса е правилно или неправилно и ние ли сме тия които трябва да съдят и наказват.

То си има такива, дето са овластени да наказват, ама... те пък как спазват законите, за които трябва да следят...
                            Хайде да не зачесваме и тая тема тук.

Comment

Ти си точно като малък скункс, който си върти задника и иска да опръска всички със зловонна смрад.
                              а, това като го написа и направо за теб се сетих.
                              точка

Comment

а, това като го написа и направо за теб се сетих.
                                Важото е кой пръв го написа
                                Това бях аз.
                                На теб за такива неща ти трябва доста време. )
                                К.М.

Comment

Working...
                                X