Първоначално публикувано от bouncer
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Има ли други фенове на Опел?
Collapse
X
-
Не съм на това мнение...Вие какво искате Алфа да пуска модели пролет, лято, есен, зима...като някоя модна къща в Милано.
За мен Алфа прави един модел, който минимум е актуален 5г.....не само като визия!По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеНе съм на това мнение...Вие какво искате Алфа да пуска модели пролет, лято, есен, зима...като някоя модна къща в Милано.
За мен Алфа прави един модел, който минимум е актуален 5г.....не само като визия!"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеНе съм на това мнение...Вие какво искате Алфа да пуска модели пролет, лято, есен, зима...като някоя модна къща в Милано.
За мен Алфа прави един модел, който минимум е актуален 5г.....не само като визия!
Все премиум клас автомобили които биха били и актуални и продаваеми ако се подходи правилно.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
За мен Алфа прави един модел, който минимум е актуален 5г.....не само като визия!
В момента не се продава Брера и Спайдър и няма техни заместници. Щяло да има ама кога точно не е ясно.
Няма заместник на 166 и не се знае кога ще има.
Всички бройки от 8Ц са продадени и не продвижда нови серия, въпреки че обещаха 8Ц ГТА....
Показаха концепция за 4Ц, но ще я произвеждат през 2013 г.
В момента се продават Жулиета и Мито. И двата модела са адски орязани откъм избор на екстри, двигатели и модификации (3/5 врати, седан, комби, кабриолет и т.н.). И двата модела нямат ГТА версия. Реално най-мощната Алфа, която можеш да си купиш към днешна дата е Жулиета КуВе, а както исках да изтъкна с постовете си, дори новата Астра ОПЦ ще я отвее като стой та гледай. А по принцип Алфа Ромео е кола със спортни традиции и всички знаем какъв статус е имала преди.
то Алфа Ромео Е ФИАТ реално....няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
Last edited by Бобби; d.m.y г., 17:26.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеособено луди сте, някой ви каза, че даден модел на алфа е по-зле дори от опел и го анатемосахте, че не бил фен...
коне с капаци!
Факт е, че ФИАТ омазват нещата брутално... за това не спорим изобщо... че няма модели, че няма разнообразие... няма развитие.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеМодела не е по-зле, просто няма аналогичен.
Факт е, че ФИАТ омазват нещата брутално... за това не спорим изобщо... че няма модели, че няма разнообразие... няма развитие.
но строго погледнато - да - няма жулиета ГТsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеособено луди сте, някой ви каза, че даден модел на алфа е по-зле дори от опел и го анатемосахте, че не бил фен...
коне с капаци!sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
И аз си признавам даже вече се сдобих с ОПЕЛ ЗАФИРА 2.0 ОРС за семеен автомобил но и алфата не си давам за нищо и тайно още си въздишам за една 159-ка ТВIAR323.01 ALFA ROMEO 156 Selespeed 99' 180hp ->KILLED BY JACKAL
http://www.vbox7.com/play:547cada5d0
Z20LET OPEL ZAFIRA ОРС 03' 200hp
BAM SEAT LEON CUPRA R 04' 225hp
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеНамерете разликите...Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 19:54.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
Е па на това му се вика реклама,маркетинг бре,иначе как ше и търси 6000 лева.....,ако каже,че виси по цел ден под нея и 600 нема да земе
п.п.Иначе има добрия навик да коментира цените по обявите в раздел Продавам......Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщениеКолеги,
темата е с много ироничен характер и е отговор на тази тема
а всъщност авотрът така и не можа да вникне в дълбокия смисъл на писанията ми - Алфа Ромео толкова за заебали всичко, че дори Опел вече са мнооооооооого по-напред от нас.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
Comment