Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли други фенове на Опел?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
    Колеги,

темата е с много ироничен характер и е отговор на тази тема

а всъщност авотрът така и не можа да вникне в дълбокия смисъл на писанията ми - Алфа Ромео толкова за заебали всичко, че дори Опел вече са мнооооооооого по-напред от нас.
    Без да знам за темата, която си постнал, усетих, че е иронична и го отбелязах в първия си пост.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Не съм на това мнение...Вие какво искате Алфа да пуска модели пролет, лято, есен, зима...като някоя модна къща в Милано.
      За мен Алфа прави един модел, който минимум е актуален 5г.....не само като визия!
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        Не съм на това мнение...Вие какво искате Алфа да пуска модели пролет, лято, есен, зима...като някоя модна къща в Милано.
        За мен Алфа прави един модел, който минимум е актуален 5г.....не само като визия!
        Щеше да си прав, ако този модел не беше ужасяващо комерсиален и доста нежен.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Нека е така, къде е тогава наследника на 159... минаха повече от 5 години, ами на 166, на Кросвагон?
          Все премиум клас автомобили които биха били и актуални и продаваеми ако се подходи правилно.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Супер! дано е така, НО Алфа нямат нови модели в повечето си класове. В момента не се продава 159 и няма неин замостник. Щяло да има през 2013 ама....

В момента не се продава Брера и Спайдър и няма техни заместници. Щяло да има ама кога точно не е ясно.

Няма заместник на 166 и не се знае кога ще има.

Всички бройки от 8Ц са продадени и не продвижда нови серия, въпреки че обещаха 8Ц ГТА....

Показаха концепция за 4Ц, но ще я произвеждат през 2013 г.

В момента се продават Жулиета и Мито. И двата модела са адски орязани откъм избор на екстри, двигатели и модификации (3/5 врати, седан, комби, кабриолет и т.н.). И двата модела нямат ГТА версия. Реално най-мощната Алфа, която можеш да си купиш към днешна дата е Жулиета КуВе, а както исках да изтъкна с постовете си, дори новата Астра ОПЦ ще я отвее като стой та гледай. А по принцип Алфа Ромео е кола със спортни традиции и всички знаем какъв статус е имала преди.

то Алфа Ромео Е ФИАТ реално....
            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

)...добре сравнявайте тези от снимките...след малко ще сравняваме 159 и Инсигния....
              Къде са те, къде сме ние)
              ...и все пак не разбрахте последното изречение от предният ми пост...
              Attached Files
              Last edited by Бобби; d.m.y г., 17:26.

Comment

особено луди сте, някой ви каза, че даден модел на алфа е по-зле дори от опел и го анатемосахте, че не бил фен...

коне с капаци!
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                  особено луди сте, някой ви каза, че даден модел на алфа е по-зле дори от опел и го анатемосахте, че не бил фен...

коне с капаци!
                  Модела не е по-зле, просто няма аналогичен.
                  Факт е, че ФИАТ омазват нещата брутално... за това не спорим изобщо... че няма модели, че няма разнообразие... няма развитие.
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                    Модела не е по-зле, просто няма аналогичен.
                    Факт е, че ФИАТ омазват нещата брутално... за това не спорим изобщо... че няма модели, че няма разнообразие... няма развитие.
                    e най-високо поставената жулиета уж....

но строго погледнато - да - няма жулиета ГТ
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

Намерете разликите...
                      Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение

коне с капаци!
                        Ми то така излиза. Чак имаше написано, да се ходи в техния форум
                        sigpic
                        SCUDERIA ITALIA
                        BMW 5-er
                        BMW 7-er
                        Fiat GP

Comment

И аз си признавам даже вече се сдобих с ОПЕЛ ЗАФИРА 2.0 ОРС за семеен автомобил но и алфата не си давам за нищо и тайно още си въздишам за една 159-ка ТВI
                          AR323.01 ALFA ROMEO 156 Selespeed 99' 180hp ->KILLED BY JACKAL
                          http://www.vbox7.com/play:547cada5d0
                          Z20LET OPEL ZAFIRA ОРС 03' 200hp
                          BAM SEAT LEON CUPRA R 04' 225hp

Comment

Намерете разликите...
                            Някой си е сложил волан от Опел.Нямам тръпка към тази марка без да казвам нищо лошо.
                            Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 19:54.
                            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение

Е па на това му се вика реклама,маркетинг бре,иначе как ше и търси 6000 лева.....,ако каже,че виси по цел ден под нея и 600 нема да земе

п.п.Иначе има добрия навик да коментира цените по обявите в раздел Продавам......
                              Абе недей казва кви пари ще искам за колата си и кога съм висял под нея !!! Продавай си надрания блок и пукнатата глава за 600 лв и си мечтай и 100 да ти даде някой!!!
                              Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                                Колеги,

темата е с много ироничен характер и е отговор на тази тема

а всъщност авотрът така и не можа да вникне в дълбокия смисъл на писанията ми - Алфа Ромео толкова за заебали всичко, че дори Опел вече са мнооооооооого по-напред от нас.
                                Авторът може и да не е разбрал дълбокия смисъл, но да се говори за астра на две страници в тема за Алфа Ромео ми се струва прекалено. Няма спор - опела не е лош автомобил. Приятен дизайн, мощен мотор. Кола направена да се бори с голф - битка вече загубена. Алфа с Жулиета се бори за оцеляване - да не я изтрият от картата. Тя в тази битка изобщо не влиза. И италианците биха могли да мушнат един по-голям мотор, но истината е, че никой няма да го купи. Тъжно. Спайдера на Брера е продаден около 1600 броя общо за всичките години на производство. Трябва ли да се повтори този резултат? И оня ненормалния италианец, когото всички мразим за това, което върши с марката, най-вероятно го е разбрал. И си е направил сметката, че хвърлените пари за направата на непродаваем автомобил ще му свършат повече работа в щатите. Всичко е пари. Носталгията е за феновете. Не ми се спори с никого. Който иска да плюе новите модели, който иска да се радва, че изобщо ги има, а и дори се отличават от масата - астрата, колкото и да е хубава, на живо до Жулиета бледнее. С това въобще не искам да предизвиквам спорове и противопоставяне м/у марките - цифрите говорят достатъчно и веднага става ясно кой е по-добрият автомобил комплексно. В заключение ще кажа, че аз лично предпочитам да гледам Алфа в сегашното положение, отколкото на мястото на Сеат - да продава претоплени фолксвагени и аудита, на които дори и ламарините са идентични. Нека феновете на Опел да пишат в тази тема или друга създадена за тази марка, а в темите за Алфа да обсъждаме Алфа - и доброто, и както е напоследък предимно лошото.
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                                ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Working...
                                X