Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли други фенове на Опел?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Много правилно казано

Аз от четенето на форума за феновете на Алфа имам следното наблюдение; Те са 3 типа: 1) такива дето не спират да плюят по марката и дори в изгнила жигула могат да намерят по-голрми достойнства отколкото в алфа; 2) такива дето за тях марката е идол и номер едно форевър и са готови да пребият всеки, който се съмнява дори и малко в това и 3) такива, на които им е писнало от първите 2 вида и изобщо не пишат във форума, но въпреки това си карат едни от най-беллите макини от марката...

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
      Много правилно казано

Аз от четенето на форума за феновете на Алфа имам следното наблюдение; Те са 3 типа: 1) такива дето не спират да плюят по марката и дори в изгнила жигула могат да намерят по-голрми достойнства отколкото в алфа; 2) такива дето за тях марката е идол и номер едно форевър и са готови да пребият всеки, който се съмнява дори и малко в това и 3) такива, на които им е писнало от първите 2 вида и изобщо не пишат във форума, но въпреки това си карат едни от най-беллите макини от марката...
      Хм, по тая класация... ич ме нема в целата схема
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        Някой си е сложил волан от Алфа.Нямам тръпка към тази марка без да казвам нищо лошо.
        Разликата в снимките е 5 г........в тая последователност не виждам на Опел, кой знае каква еволюция....просто догонват...
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

и сега какво излезе? Аз съм фен на опел, а не на Алфа? ха! ОК!
          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Няма начин друг да те определи на кой си фен...ти си знаеш сам за себеси
            Изказах само моето виждане(даже нагледно с картинки), че Алфа няма смисъл от модна конфекция всяка година....това което тя е сътворила 2006г.....Опел го достигат през 2011г.

Comment

Друже, как да се определя сам? Имам три алфи от три рзлични генерации, член съм на клуба, но пък не ме кефи на къде отиват нещата. Според повечето юзъри това ме прави не фен. Според мен съм просто обективен.

Дадох пример с Опел, защото ми попадна снимка на Опел. Като са тоооолкова гадни я ми кажете бензиновите двигатели на 159 от къде идват, че не ми е много ясно? Щом взимаме от Опел бензинови мотори не виждам какво има да се говори. Това е показателно колко ниско са паднали ФИАТ. Костваше им ужасно много време да конструират един собствен, свестен бензинов мотор.

И да, това което Алфа са сътворили може би Опел няма никога да стигнат, НО лошото е, че и Алфа в момента нямаш шансове да се върне там. Няма да видим скоро коли като 75, 156, 145, 159 ГТВ, 33, 166, 164, ГТА...... ще има Митковци и Жужи.

Comment

Мисля, че са обща разработка....както и дизелите....имаше някакъв съюз м/у GM и Фиат
                ..а бе нещо като брат и сестраса...)

Comment

Италия е в сериозна криза... и има индикации, че това не е от вчера.
                  Та глупостите на ФИАТ може и да си имат опашка...
                  Това не е повод да ги харесваме де, просто за замисляне.
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                    Мисля, че са обща разработка....както и дизелите....имаше някакъв съюз м/у GM и Фиат
                    ..а бе нещо като брат и сестраса...)
                    По-скоро положението е ние даваме дизелите, вие давате бензините и скоростите са съвместна разработка.

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                      По-скоро положението е ние даваме дизелите, вие давате бензините и скоростите са съвместна разработка.
                      Нещо такова...ама не са лоши, особено дизела

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                        Нещо такова...ама не са лоши, особено дизела
                        не са лоши, защото са си Алфа/ФИАТ JTD оригиналдъ

Comment

"По-скоро положението е ние даваме дизелите, вие давате бензините и скоростите са съвместна разработка."....... с печалба за нас към милиард евро
                          sigpic

Comment

Мога ли да попитам тук, този бензиновият на 159, който е 1.8 "некви букви", чия разработка е? Пак ли е на ГМ?

И стига сте се жалвали бе, опел та опел, ааааааамаха.
                            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                            К.М.

Comment

Този бензиновия 1.8 "некви букви" предполагам че е 1850 Tbi и да, това е ЕДИНСТВЕНИЯ бензинов двигател на концерна ФИАТ, който се вгражда в 159. И то за малко към края на модела.

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                                Този бензиновия 1.8 "некви букви" предполагам че е 1850 Tbi и да, това е ЕДИНСТВЕНИЯ бензинов двигател на концерна ФИАТ, който се вгражда в 159. И то за малко към края на модела.
                                Да ама има и 130 коньов опел мотор срещан още в Астра, Вектра, Зафира, Инсиниа и т.нн....

А в Гърция видяхме и Ти Ай - ка с 1.8 130/40 коня мотор....

В момента Опел бензинови мотори не се ползват, ползват се FIRE мотори и деривати на ТС
                                Last edited by ne0; d.m.y г., 14:40.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Working...
                                X