Кайо, ти кога ще напишеш нещо в тая тема ? Баси отпуската напрай...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Лъжите в Историята на България
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщениеКайо, ти кога ще напишеш нещо в тая тема ? Баси отпуската напрай...
Са сглобявам нещо за българите в Италия,ама нещо мислите са ми хаотични и не мога да вържа нещата смислено.Last edited by Кайо; d.m.y г., 20:24.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Е па измислици са... писал съм го там в темата.... това за чистата арийска нация...
---------- Post added at 20:56 ---------- Previous post was at 20:54 ----------
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеТребва ми роди нещо умно главата,или да попадна на нещо дет да ми хареса,ама и не си давам много зор
Са сглобявам нещо за българите в Италия,ама нещо мислите са ми хаотични и не мога да вържа нещата смислено.
Е почни от нейде...bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеТоя е фанатик.
Какво те притеснява в случая ?bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Един стих от Георги Писида за аварската обсада на Константинопол 626 година.Та в този стих въпросният Византийски поет,живял през 7 век,слага Стлави-,,слави,славяни",хуни,скити и българи под един знаменател,всъщност за сме точни НАРИЧА ,,СЛАВЯНИТЕ'',ХУНИТЕ И СКИТИТЕ БЪЛГАРИ!И НЕ САМО ГИ НАРИЧА НО КАЗВА,ЧЕ СА ЖИВЕЕЛИ ПО ЕДНИ И ЗЕМИ И СА ГОВОРИЛИ ЕДИН И СЪЩИ ЕЗИК!
Ουκ ην απλη,και μονηρης η μαχη
αλλ'εισ πολυσχεδεις πτε και πολυπλοκουσ
αρχας απεσκιρτησε συμεφυρμενη.
Σθλαβος γαρ Ουννω και Σκυθης τω Βουλγαρω
αυθισ τε Μηδος συμφρονησας τω Σκυθη,
γλοσσων εχοντες και τοπων μερισματα
και χορις οντες και μακραν συνημμενοι,
μιαν καθ' ημων αντεκινησαν μαχν.
и преведено на български
Не бе войната лесна еднократна
а бе оплетена и многократна
и от начало смесица продажна
Стлави,Хуни и Скити всички те от Българите бяха
Скитски хитър план плетяха
един език,земи деляха
но в миналото разделени бях
сега еднинни срещу нас на бой вървяха
Нека някои да разправят,че сме някакъв буламач,смесица от разни-безобразни........Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Момци, всичко изписано тук е чудесно и невероятно, но мен ме притеснява друго ...
От всякъде ни заливат документи, до сега крити и потъпквани, колко сме древни и велики ... Ама като се огледам около себе си ... ми става едно такова тъжно, и в същото време смешно.
На фона на великата ни история и древните ни корени - какво всъщност представляваме сега ???
Пасмина неблагодарни копелета, винаги готови да закопаят ближния си, неспособни на елементарно уважение към историята си и хората, загинали заради нас ... Всеки сам по себе си е велик, и не признава друг освен себе си ... Да не дава Господ някой да ни засегне (било то с право или не) - огън и жупел се сипе, само и само да покажем, че сме най-гоУемите, и всички са ни криви ... И за Бога, не може на тоя свят да има някой по-голям или велик от нас самите ...
Не ви ли става тъжно от това ??? Къде е великия български дух (ама истинския), сплотеността и стремежа за свобода и справедливост ???
Знам, че в тоя форум има неколцина, дето ще припознаят горните ми думи за обида, но това само потвърждава твърденията ми. Разумните люде имат скромното свойство в ума си да преценят правилно кога нещо е криво и кога не е, без да влагат в това залиняли емоции от минало време - със или без основание да ги има...
Нека всички се замислим на какво приличаме понастоящем, и дали сме достойни наследници на един велик народ...
Днес, на тази дата, се е родил Христо Ботев ... Видях, че никой не се е сетил за това дори ! Нека наистина не помним само смъртта на великите българи, а и туй що са направили за нас през целия си живот !!!
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
Днес, на тази дата, се е родил Христо Ботев ... Видях, че никой не се е сетил за това дори ! Нека наистина не помним само смъртта на великите българи, а и туй що са направили за нас през целия си живот !!!
Тежко, брате, се живее
между глупци неразбрани;
душата ми в огън тлее,
сърцето ми в люти рани.
И какво,да стане като с темата за Списаревски????
Лично аз не искам да пусна тема,която ,,може" да бъде осрана.....Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Има си я темата за Ботев...
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=67196
---------- Post added at 20:24 ---------- Previous post was at 20:23 ----------
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеТежко, брате, се живее
между глупци неразбрани;
душата ми в огън тлее,
сърцето ми в люти рани.
И какво,да стане като с темата за Списаревски????
Лично аз не искам да пусна тема,която ,,може" да бъде осрана.....
... още повече когато иде реч за един от най-великите българи !bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщениеИма си я темата за Ботев...
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=67196
---------- Post added at 20:24 ---------- Previous post was at 20:23 ----------
... още повече когато иде реч за един от най-великите българи !Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
http://www.facebook.com/groups/122376701166845/
Ако има желаещи могат да се присъединят към тази група.
Kaкто във всяка подобна група там се водят и множество безсмислени дебати но има и много добри публикации свързани с историята на България.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеСъбуди се бре.....!!!!
Ми одрямах се... от кога не си качвал нищо тук...bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщениеМи одрямах се... от кога не си качвал нищо тук...Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеЕдин стих от Георги Писида за аварската обсада на Константинопол 626 година.Та в този стих въпросният Византийски поет,живял през 7 век,слага Стлави-,,слави,славяни",хуни,скити и българи под един знаменател,всъщност за сме точни НАРИЧА ,,СЛАВЯНИТЕ'',ХУНИТЕ И СКИТИТЕ БЪЛГАРИ!И НЕ САМО ГИ НАРИЧА НО КАЗВА,ЧЕ СА ЖИВЕЕЛИ ПО ЕДНИ И ЗЕМИ И СА ГОВОРИЛИ ЕДИН И СЪЩИ ЕЗИК!
Ουκ ην απλη,και μονηρης η μαχη
αλλ'εισ πολυσχεδεις πτε και πολυπλοκουσ
αρχας απεσκιρτησε συμεφυρμενη.
Σθλαβος γαρ Ουννω και Σκυθης τω Βουλγαρω
αυθισ τε Μηδος συμφρονησας τω Σκυθη,
γλοσσων εχοντες και τοπων μερισματα
και χορις οντες και μακραν συνημμενοι,
μιαν καθ' ημων αντεκινησαν μαχν.
и преведено на български
Не бе войната лесна еднократна
а бе оплетена и многократна
и от начало смесица продажна
Скитски хитър план плетяха
един език,земи деляха
но в миналото разделени бях
сега еднинни срещу нас на бой вървяха
Нека някои да разправят,че сме някакъв буламач,смесица от разни-безобразни........
И защо според теб Стлави-те станаха славяни ?bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
Comment