Известие

Collapse
No announcement yet.

Страшно и необичайно!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Страшно и необичайно!

Срязаха ми гумите! Бахти как може да има такива КРЕТЕНИ БЕЕЕ! Чисто нови гуми на 1 месец няма!!!
    Снощи паркирах в студентски град на паркинга пред 55ти блок до "Делфинчето" да се видя с шефа, че е пичага и като излязохме с приятелите ми.... 2 Срязани гуми! Та мисълта ми е понеже на паркинга имаше още една 146 и 145 и 2 - 156ци, ако някой колега случайно е видял нещо да пише. Благодаря предварително!

Всяка от двете гуми имаше по 5 дупки от шило или пирон отстрани при надписите на не много голямо разстояние. В близката гумаджийница ми искат по 35 лева на гума за ремонт - Поне Ако някой знае по-добра оферта да свирне, че и аз съм много зле с парите.... Криза е
    Благодаря предварително!
    Alfa Romeo 146 1.6i 16v t.s. 2000г.

Нормално мръсни душици има на всяка крачка.
    И аз съм 2 гуми назад по същия начин само че в Пловдив. Едно майсторче ми обясняваше, че само той в целия град може да ги ремонтира като хората. Да ти кажа залепи ги момчето карах ги 2 месеца след което задната гума се пръсна със 150км/ч.
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Дебни кой спира там където си бил паркирал и му счупи главата. Ако ти се занимава. Ако не ти се занимава го преглътни и така...
      Lexus IS200

Comment

Най-вероятно си спрял на "нечие" място.
        Ако провериш конкретното място няколко пъти и има една и съща кола там - бинго. Това е твоя човек. Аман от тъпи, прости и малоумни същества в нашата действителност.
        Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
        Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Докато си сменях гумите единия гумаджия обясняваше на жена докарала един джип на репатрак с нарязани гуми да се обърне към застрахователите, не изслушах дословно разговора но в някои застраховки влизало и това.
          Ако имаш Каско, виж си клаузите и се обърни към застрахователя си.

Ако дупките са малки, е възможно да не са направени там, а да са те гласили за обир по такава схема, доста хора изгоряха пред разни магазини, хипермаркети, че и по бензиностанции... надупчат гумите и следват колата докато спреш да сменяш и ти вземат ако носиш чанти, лаптопи и т.н.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

То едно приятелче живее в блока и дебне колата ми. А като я махна, ще дебне кой спира и все пак това с гърменето на гумата беше стресиращо! Идеята за това, че може да са ме гласили за обир е малко зловеща
            И благодаря за съвета да видя при застрахователите каква е хавата! Ако има още нещо, някой да се изкаже, да заповяда
            Забелязах, че темата е преместена - извинявам се че не съм я постнал, където не трябва....
            Alfa Romeo 146 1.6i 16v t.s. 2000г.

Comment

Ако нямаш срязани конци, с вътрешни гуми ще си ги караш още доста време.
              bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Първоначално публикувано от bios_rage Покажи съобщение
                Срязаха ми гумите! Бахти как може да има такива КРЕТЕНИ БЕЕЕ! Чисто нови гуми на 1 месец няма!!!
                Снощи паркирах в студентски град на паркинга пред 55ти блок до "Делфинчето" да се видя с шефа, че е пичага и като излязохме с приятелите ми.... 2 Срязани гуми! Та мисълта ми е понеже на паркинга имаше още една 146 и 145 и 2 - 156ци, ако някой колега случайно е видял нещо да пише. Благодаря предварително!

Всяка от двете гуми имаше по 5 дупки от шило или пирон отстрани при надписите на не много голямо разстояние. В близката гумаджийница ми искат по 35 лева на гума за ремонт - Поне Ако някой знае по-добра оферта да свирне, че и аз съм много зле с парите.... Криза е
                Благодаря предварително!
                Кофти наистина.
                Неприятно е.
                Но не виждам нито нещо страшно, нито пък нещо необичайно.
                Гуми се купуват, а рязането на гуми в БГ не е нещо необичайно.
                Не бих карал повече с тези гуми! Предпочитам да си купя втора ръка гуми, отколкото да карам с тези решетки.
                п.п. Да не би да си бил затворил някой, който не е можел да излезе.
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

а с 2 срязани гуми, ми е много интересно, пък как ще се помести, за да не пречи

това е мега тъпо
                  изпусни му вентилите да му стане неприятно, че ще се врътка да помпи, ама да пукаш...
                  ако някой ми спука гумите, оставям колата 2 месеца там, да видим колко ще му е весело, а като му се появи муцуната, викаш ченгета и му стъжват живота за вандализъм
                  Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                  AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

На мене пък некъв точно пред блока в който живея ми се прави на мъж... а се оказа, че самия той е от друг блок!!! Казах му, че ако се случи нещо, даже и да не е виновен ше го пребия и после ше го сгазя!!! Ебати задника вика ми "що спираш тука това мойто място" МАЛИИИИИ като ми кипна.... Кое е твойто бе капут ползвай си твоя паркинг, ама понеже си събрахме пари и ни го асвалтираха и сега като се прибера от работа не мога да повярвам какво става. Но все пак не е мое и на никой нищо не мога да кажа тва, че съм дал кинти за хасвалт си е мой проблем!!! Виж вече като ми спре точно пред портата на къщата във Владая (нищо, че има сума ти място на около), е тогава вече чистачките и гумите падат жертва, ако пък някой дойде да писка, тогава...някак си усещам как кръвта ми слиза от главата и спира мисловната дейност
                    145 1.6 boxer
                    146ti

Comment

shagrath а бе пич ти си за лекар бе ! :Д Тва място е общинско кой превари той завари . Вече ако е пред порта гараж или вход се води място за обслужване на имота и можеш да викнеш паяк да я дигне . Наскоро даваха за един инцидент некви в студ град през ноща напукали гумите на всички по газарски коли които видяли ,всичко скъпо под ножа явно завиждат ли незнам . А за горното и мен ме е страх да паркирам пред блоковите парко места ,таман си намеря свободно и от терасата на 1вия ет. се показва дърта лелка и ми вика "момче махни се от тук това място е на сина ми той есега ще дойде и ще стане беля" и аз от страх тръгвам по на доле гледам свободно място ама някой сложил дузина дървени трупчета там да пречат , давам още по-надоле оп пак място да ама тос път запълнено с тухли четворки , накрая си намерих 1 свободно на 2км от целта и пак със страх я оставих .
                      Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

На мен също ми наръгаха едната гума и то на обществен паркинг където спират най-различни коли.
                        Те това е жестоката действителност за българина, ако имаше достатъчно мозък бихме напреднали доста, но "уви" има мозък колкото на овца, а тази част която има мозък е толкова незначителна, че неуспява да се пребори с простотията на мнозинството.
                        ex Алфа 147 1.9 JTD 8V 115CV "+" 140CV

sigpic

Comment

Живял съм в този блок преди години - такова чудо не е имало там никога,единствено си спомням че до самото заведение има едно островче на което също се паркира и затова трябва да се оставя по 1 място за излизане на колите горе - евентуално да си запушил някой......
                          Просто там никога не е имало места за еди кой си,на пръсти се брояха колите които спирахме всяка вечер .......
                          Или някой от "управниците" на това така китно заведение

Иначе не ти препоръчвам да ги ремонтираш - както каза колегата по скоро малко по висока скорост и 1 дявол знае .....
                          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщение
                            shagrath а бе пич ти си за лекар бе ! :Д Тва място е общинско кой превари той завари . Вече ако е пред порта гараж или вход се води място за запълнено с тухли четворки , накрая си намерих 1 свободно на 2км от целта и пак със страх я оставих .
                            Провинция, какво да се прави.
                            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                            К.М.

Comment

май грешно ме разбрахте точно за пред блока казвам, че не претендирам за нищо, но за портата пред къщата е друга работа, а като се има в предвид и това, че гаджето на съседката с ML-а нарочно спира така...Не е въпроса за провинция, аз лично платих на багерист да изравни терена срещу къщата ми и има място поне за 5-6 коли без да пречат на никой, защо трябва да ми спира пред портата и жена ми с бебешката количка да му прескача мерцедеса- как да не изтрещиш при тая ситуация, ами ако стане нещо и се наложи да изляза спешно с колата кво праиме? Винаги спирам разумно и много се дразня когато на някой не му се мисли, или просто е гъзар, е айде имам съседи дето просто им е трудно да паркират и заемат по 2-3 места ма не мога да им се сърдя на хората те толко си могат
                              145 1.6 boxer
                              146ti

Comment

Working...
                              X