След борба с прасе и двамата сте окаляни, разликата е, че на прасето му е кеф...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Употребявате ли анаболни стероиди?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеАз не съм споменал нищо за моето акане, но виждам, че много ги разбираш аналните оргазми.Все натам те влече, нормално с тези проблеми с противоположния пол, това е съвсем естествено, не се притеснявай.
Не се измъчвай от това, че си различен от останалите- ние те приемаме такъв какъвто си.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеВиж сега, акането е естествен процес и не трябва да се притесняваш от него. А това, че се наакваш поради невъзможност да свиеш свинктера си, също е решимо.
Не се измъчвай от това, че си различен от останалите- ние те приемаме такъв какъвто си.какъв съм аз?
Кой съм аз?
Все трудни за теб въпроси
Няма да ме обидиш в тази посока, тя не е проблем за мен.
Ако ти кажа, че си глупак ще се обидиш ли?
Няма да се обидиш, защото ти си убеден, че не си такъв
Та сподели сега математичния модел може ли да изчисли силата на оргазма довечера?
Нали твърдеше, че математичните модели дават отговори на всичко, а умнико?
Разбирам защо бягаш от отговора:
1. Имаш проблеми с оргазмите у вас.
2. Математичния модел те е подвел."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениекакъв съм аз?
Кой съм аз?
Все трудни за теб въпроси
Няма да ме обидиш в тази посока, тя не е проблем за мен.
Ако ти кажа, че си глупак ще се обидиш ли?
Няма да се обидиш, защото ти си убеден, че не си такъв
Та сподели сега математичния модел може ли да изчисли силата на оргазма довечера?
Нали твърдеше, че математичните модели дават отговори на всичко, а умнико?
Разбирам защо бягаш от отговора:
1. Имаш проблеми с оргазмите у вас.
2. Математичния модел те е подвел.
Отностно оргазмите- не мога да ти изведа математически модел- не съм математик. Просто общата ми култура е достатъчна, за да знам, че енергията зависи от масата. Друг е въпросът, че скоростта е по- важната компонента, защото е на квадрат!!Lexus IS200
Comment
-
Обръщам се с молба към знаещите в тази тема: Практикувам спортен риболов. Целта ми е не само да повиша резултатите си, а и в максимално кратък период да достигна върхова спортна форма, тък като ми предстои републиканско по улов на уклей. Та в тази връзка, какви анаболни стероиди бихте ми препоръчали156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеКогато наричаш някого "глупак" това не е обида, а констатация и целта е да затвърдиш собственото си мнение за него. След като целия форум без изключение те смята за такъв, то дори за себе си ти да си най- големия гений, в очите на другите си оставаш глупак. И поради структурата на обществото, в което живеем ще си останеш вечно недорабран. Както искаш го възприемай.
Отностно оргазмите- не мога да ти изведа математически модел- не съм математик. Просто общата ми култура е достатъчна, за да знам, че енергията зависи от масата. Друг е въпросът, че скоростта е по- важната компонента, защото е на квадрат!!
Не харесвам хора говорещи от името на други хора.
Характерно е за ксенофобите и хората с въздухарско самочуВствие това действие.
Аз съм си аз и не се боря да бъда харесван, разбиран или пък всички да си мислят, че съм умен.
Казваш значи ще имаш успех с оргазмите, ако скоростта на проникването се повдигне на квадрат?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
Често констатациите на едни, които са изречени на глас, са обида за други. Констатация и обида са различни неща.
Не харесвам хора говорещи от името на други хора.
Характерно е за ксенофобите и хората с въздухарско самочуВствие това действие.
Аз съм си аз и не се боря да бъда харесван, разбиран или пък всички да си мислят, че съм умен.
Казваш значи ще имаш успех с оргазмите, ако скоростта на проникването се повдигне на квадрат?Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеНякак си не ми е интересно вече, така че смята да оставя отговорите на твоето въображение. Аз каквото имах да казвам го казах. Ти ако не си се доизказал- давай имаш тази възможност."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеОбръщам се с молба към знаещите в тази тема: Практикувам спортен риболов. Целта ми е не само да повиша резултатите си, а и в максимално кратък период да достигна върхова спортна форма, тък като ми предстои републиканско по улов на уклей. Та в тази връзка, какви анаболни стероиди бихте ми препоръчали
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеНякак си не ми е интересно вече, така че смята да оставя отговорите на твоето въображение. Аз каквото имах да казвам го казах. Ти ако не си се доизказал- давай имаш тази възможност.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеанабол уклеотид в комбинация с бироанабол и скароанабол. доказано се постига "върхова" форма /кръга също бил форма/. това е за маса
виждаш ли какво става като ръчкаш лайното с пръчка. ако ще му отговаряш пак, не ползвай цитат че изплува въпреки игнора .....
Има много ценна тема за автоклиматиците."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеОбръщам се с молба към знаещите в тази тема: Практикувам спортен риболов. Целта ми е не само да повиша резултатите си, а и в максимално кратък период да достигна върхова спортна форма, тък като ми предстои републиканско по улов на уклей. Та в тази връзка, какви анаболни стероиди бихте ми препоръчали
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеЯсно, освен професионално спортуващи рибохващачи тук други няма, изключаем Суско естествено!!!
повечето ми познати, които се занимават със спорт различен от колективния са ми казвали такаsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеабсолютно си прав за стероидите в професионалния спорт
повечето ми познати, които се занимават със спорт различен от колективния са ми казвали така
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеКво разбираш ти бре Стоенчо, Сусито каза, че това ма изоПщо не е вярно... мухахааа, па и аз кФо разбирам от професионален спорт???
Има дори и естествени анаболни стероиди
Просто постингът ти не е възпитателен"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment