Известие

Collapse
No announcement yet.

Шофьор зареди за 100 лв. и избяга

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
    Ехххх това ако е бягство здраве му кажи.Едно време на откриването на ОМВ в Перник някои беше пуснал че за откриването зареждането е без пари.Тааа до обед нямаше близо един тон бензин..
    ...ай стига бе)...тия винкелите не прощават
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
      ...ай стига бе)...тия винкелите не прощават
      Ми някои от Перник може да потвърди за случката.Този близо тон с липсите от магазина си ги платих като поп.
      Простих се с доста хиляди левчета,на това викам зареждам и не плащам
      Споменавам само за горивото..за "пазаруването" от магазина няма да казвам,колко беше на минус
      Иначе сега ми е забавно ама тогава ми се идваше да си сложа въжето..
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Варна е също хубав град за откриване на бензиностанция,та заповядай насам.Магазина не ни е спешен,важно е колонките да са промоционални...

Comment

Ааа не аз се наиграх достатъчно с ОМВ..мисля за цял живот включае и този на децата ми
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
            И като как ще знам колко точно ще поеме та да го платя предварително?
            Не всички сипваме за Х лв. ... някои пълним до горе.
            Ами вие баровците давате 150 лева на касиерката и после се връщате да си вземете рестото...

Comment

Първоначално публикувано от bongo Покажи съобщение
              Ами вие баровците давате 150 лева на касиерката и после се връщате да си вземете рестото...
              Не знам за какви баровци иде реч, ама ако пробваш току виж се оказало, че колата ти харчи по-малко
              За удобството и следенето на разхода изобщо не споменавам.
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

На мен банкнота от 150лв. не ми стига и трябва да додавам.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

---
                  Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 21:49.
                  Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Не знам за какви баровци иде реч, ама ако пробваш току виж се оказало, че колата ти харчи по-малко
                    За удобството и следенето на разхода изобщо не споменавам.
                    по-малко от кое? от това което си харчи обикновено ли?

Comment

по-малко от кое? от това което си харчи обикновено ли?
                      От това което харчи ако сипваш по 20 лв. примерно.
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

От това което харчи ако сипваш по 20 лв. примерно.
                        И какво е обяснението за този феномен?

Comment

И какво е обяснението за този феномен?
                          Обяснението е че вместо веднъж да отидеш и да сипеш за 160 лв. ходиш 8 пъти, за да сипеш по 20 лв. От тук имаш 8 пъти разход за да отидеш или да се отбиеш до бензиностанцията, палене, гасене, тръгване, спиране, допустима грешка на бензиноколонката.. Изгубеното време не го включвам изобщо в сметката.
                          Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                            Дано поне след такива случаи да подобрят обслужването и да не позволяват клиентите сами да си наливат.
                            Аз пък не давам да ми сипват тия тюфлеци. Искаш да кажеш, че трябва да ми забранят сам да си зареждам ли??? На един мой приятел така му сипаха, че отиде за основен ремонт... Е мерси!
                            sigpic
                            Subaru Legacy 3.0 H6
                            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                            0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                              Обяснението е че вместо веднъж да отидеш и да сипеш за 160 лв. ходиш 8 пъти, за да сипеш по 20 лв. От тук имаш 8 пъти разход за да отидеш или да се отбиеш до бензиностанцията, палене, гасене, тръгване, спиране, допустима грешка на бензиноколонката.. Изгубеното време не го включвам изобщо в сметката.
                              А факта че разнасяш 50 кила повече товар напред назад къде го броиме? Грешката в колонката е една и съща като процент

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                                Аз пък не давам да ми сипват тия тюфлеци. Искаш да кажеш, че трябва да ми забранят сам да си зареждам ли??? На един мой приятел така му сипаха, че отиде за основен ремонт... Е мерси!
                                Дам и аз предпочитам сам да си сипвам,пък и ми е кеф да гледам,как си се качват цифрите :Д
                                156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Working...
                                X