Известие
Collapse
No announcement yet.
Шофьор зареди за 100 лв. и избяга
Collapse
X
-
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение...ай стига бе
)...тия винкелите не прощават
Простих се с доста хиляди левчета,на това викам зареждам и не плащам
Споменавам само за горивото..за "пазаруването" от магазина няма да казвам,колко беше на минус
Иначе сега ми е забавно ама тогава ми се идваше да си сложа въжето..sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Ааа не аз се наиграх достатъчно с ОМВ..мисля за цял живот включае и този на децата миsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеИ като как ще знам колко точно ще поеме та да го платя предварително?
Не всички сипваме за Х лв. ... някои пълним до горе.
Comment
-
Първоначално публикувано от bongo Покажи съобщениеАми вие баровците давате 150 лева на касиерката и после се връщате да си вземете рестото...
За удобството и следенето на разхода изобщо не споменавам.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеНе знам за какви баровци иде реч, ама ако пробваш току виж се оказало, че колата ти харчи по-малко
За удобството и следенето на разхода изобщо не споменавам.
Comment
-
Първоначално публикувано от bongo Покажи съобщениепо-малко от кое? от това което си харчи обикновено ли?Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеОт това което харчи ако сипваш по 20 лв. примерно.
Comment
-
Първоначално публикувано от bongo Покажи съобщениеИ какво е обяснението за този феномен?Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеДано поне след такива случаи да подобрят обслужването и да не позволяват клиентите сами да си наливат.sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеОбяснението е че вместо веднъж да отидеш и да сипеш за 160 лв. ходиш 8 пъти, за да сипеш по 20 лв. От тук имаш 8 пъти разход за да отидеш или да се отбиеш до бензиностанцията, палене, гасене, тръгване, спиране, допустима грешка на бензиноколонката.. Изгубеното време не го включвам изобщо в сметката.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеАз пък не давам да ми сипват тия тюфлеци. Искаш да кажеш, че трябва да ми забранят сам да си зареждам ли??? На един мой приятел така му сипаха, че отиде за основен ремонт... Е мерси!
Comment
Comment