Известие

Collapse
No announcement yet.

Календар на КАРБ за 2012 год.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Светланчи Покажи съобщение
    Какво да ви правя Ето на
    Убедителен съм, а?!
    sigpic
    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Какво да ви правя Ето на
      E, тази имах предвид и аз...
      GTV 1.8 TS

Comment

Уважаеми колеги,

това са двата модела за календар на КАРБ за 2012 година. Ако искате да поръчате календар - моля, процедирайте по описания в темата ред.

Ако имате забележки, препоръки, мнения или просто имате да си кажете нещо - пишете в членския раздел или на клубната поща.

Поздрави

Боян
        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Какво да ви правя Ето на
          еее, браво. ей ги и моите, кво има да се крием.
          Last edited by kolev; d.m.y г., 14:27.
          точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
            еее, браво. ей ги и моите, кво има да се крием.

Това ако го намериш с качество за печат ми го прати, все ще намеря къде да си отпечатам нещо с него
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение

Това ако го намериш с качество за печат ми го прати, все ще намеря къде да си отпечатам нещо с него
              е ти го
              имаше и по-голям вариант, но затрих вече проекта.
              http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/.../8/dsc9044.jpg

абе въобще който търси-намира. нямало снимки, само прес снимки можело да се ползват бла бла...
              точка

Comment

Е аз поне преди не успях да намеря достатъчно голяма снимка от това събитие, но може вече да са пуснали... ще поровя пак.
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Ще престанете ли с обсъждането. Които иска си взема , който не иска не го прави. Направете нова тема и си обсъждайте. Проекта на колегата Колев го има в истинската резолюция но няма да се използва или предоставя без съгласието му. Снимките в него с можете да ги намерите в нета. Аз лично знам основните снимки коя от къде е без да съм го питал. . Но ако искате мнение- НОВА ТЕМА.
                  Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                  sprint tropheo
                  155/1.8
                  156/2.0 Selespeed

Comment

Напишете какъв размер е многолистовия календар

Не искам да се правя на дървен професор, но искам да вметна няколко неща, които според мен са важни. Един календар не трябва да е просто картина на стената без значение колкото и красив да е. Той трябва да е инструмент, който да служи за точна справка на датите. В този случай имате сериозни пропуски по луксозния многолистов календар. Официалните почивни дни не са вписани, а бяха известни още преди началото на декември. Дните за отработване също бяха обявени официално, така че съвсем спокойно може да маркирате и тях (това вече е по желание на дизайнера, но определено е много полезно). На този дизайн е много объркващо да гледаш цифри и да следиш кой ден е (понеделник, петък, шестък...), а на места заради оцветяването на някои дни в червено е направо тотален миш-маш да се ориентираш. Оправете тези грешки, сменете снимката на Юли месец (сложете едно 8С като хората или последния Spider, а яхтите ги оставете на клуба по корабоплаване) и календара ще стане супер! Има толкова много хубави нови Алфи с готини снимки в мрежата, та направо се чудя защо сте решили да повторите няколко модела макар и в различен кадър.

Идеята за клубен календар със снимки на автомобили от клуба беше много хубава, но подхода за събиране на снимки беше грешен. Иван се ядосва, че са му изпратили сумати смотани снимки, от които нищо не става за календар, ама все пак какво може да се очаква от любители на коли а не професионални фотографи? Със сигурност има много готини снимки публикувани във форума от стотици хора, но някой трябва да изгуби половин година, за да ги разгледа всичките. За това трябва някой през 2012 година да следи за появата на подобни шедьоври в различните теми и да ги заделя в някоя папка за следващия календар. Така вместо да искате мнение на 1000 човека, които викат "Аз! Аз! Искам моята снимка в календара" ще може някой с претенции за вкус да седне на спокойствие и да избере 12 качествени и хубави снимки измежду многото предварително подбрани, и да зарадва на принципа на случайността всички в клуба. Това вече ще е календар, изработен с мерак и направен специално за членовете на клуба, които ще се побъркат от кеф. Така даже ще стимулирате хората да почнат да правят по-хубави снимки на колите си и вътрешно в тях ще се крие надеждата, че догодина те може да бъдат избраните за следващия календар. "Ама трябва да питате авторите!"... абе какви автори? Някой ще седне да ти прави проблем за това, че си му лепнал снимката на видно място в клубния календар ли? По-скоро ще купи една дузина да ги раздаде на колегите и роднините си само за да каже "Ето това е моята! Аз съм я снимал и ме избраха сред малкото хубави снимки!". Направо няма да се минава покрай него до края на годината. :P

Ако все пак на никой не му се влага толквоа чувство и старание и ви е все тая може спокойно да съберете 12 италиански кочини и да ги снимате някъде по околията на София и в града за 2-3 дена, и пак ще се получи нещо много хубаво, специално и най-вече българско.

Не ме бийте за казаното, а се замислете дали има нещо вярно във всяка една простотия, която написах.

Весели празници на всички и успех с календарите!
                    Last edited by Sraaaaa; d.m.y г., 02:01.

Comment

колега темата отново се заСраа темата. Пак ще кажа че не е за коментиране на визията.
                      Честита нова година от мен на всички и много безаварийни километри зад волана на любимата ни марка!
                      Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                      sprint tropheo
                      155/1.8
                      156/2.0 Selespeed

Comment

Всички колеги от софия ще могат да си вземат календар н аредовната срещ ав неделя 08.януари от 14 часа на Александър Невски
                        sprint tropheo
                        155/1.8
                        156/2.0 Selespeed

Comment

Друга възможност за взимане на календари ще има ли?
                          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                          Mazda 6 2.3 2005
                          sigpic

Comment

Аз също имам календари в колата. Ако някой иска нека ми пише на ЛС да се уговорим как ще е удобно да си ги получите
                            Alfa Romeo 155 1.8TS '93
                            Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

Календар за 2013-та ще има ли ?
                              Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                              Fiat Bravo II 1.4 90hp
                              sigpic
                              Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Working...
                              X