Известие

Collapse
No announcement yet.

За привържениците на Третия Райх,СССР,Китай и прочие........

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
    А не,аз се меся и мажа яко с баданарката,но има теми в които не бих мазал,ама точно ти в такава тема показа силен мисловен процес-мазане.......
    Само не ми намеквай за онази тема дето нямало такова понятие - славяни.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

славяни,траки,прабългари и праплевенчани кажи му на тоя а калиспера маляка че има...

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        Само не ми намеквай за онази тема дето нямало такова понятие - славяни.
        Не,не намеквам за нея

---------- Post added at 00:26 ---------- Previous post was at 00:25 ----------

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
        славяни,траки,прабългари и праплевенчани кажи му на тоя а калиспера маляка че има...
        Що стана бе Рибар,направо от снощи си ме збъркал,ти си и полиглот бре,на немски пишеш днес,са па и на гръцки
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

еми по затворите понаучих по некоя дума знам и еврейски -Хаиле-живей...то малко като цигански звучи...абе а знаеш ли каке скин хедс на цигански?-хале дудума
          Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 00:33.

Comment

еми по затворите понаучих по некоя дума знам и еврейски -Хаиле-живей...
            Шалом....,яко си прилича с арабското Салм.......

Comment

След всичките изписани простотии до тука, аз само ще ви дам линк за едно филмче :

The Truth Behind The Gates Of Auschwitz

Накратко - правено е от евреин, който е бил разколебан от несъответствията в "историята" за лагерите и Холокоста, писана от самите евреи ...
              За по-незапознатите - към края на ВСВ ония сладури американците завземат всички немски конц-лагери, и затварят в тях пленените немски войници и офицери. Има книга, написана от един немец, едва преживял истинския ужас на конц-лагера - хората са били третирани като хлебарки, принуждавани са да се самоизяждат, и са измирали като мухи от студ, глад и гадни болести.
              Всеизвестните газови камери на немците (както ще видите и във филма, ако имате очи за това...) са се използвали само и единствено за обезпаразитяване на затворниците, за да няма епидемии.
              Кои са всъщност чудовищата - това трябва да се запитаме всички накрая ... и ако имаме разсъдък, ще си отговорим.
              От мене толкова - който има очи и разум, ще разбере.
              Надявам се след оплюването на Хитлер да спите поне малко по-спокойно с мисълта, че братчетата американци ви пазят
              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

не знам в Исляма ми харесва достоийнството на хората и честността голям респект има по филмите,и турците при нас са интересен народ шапка им свалям братче ма що се теглят така за некой работи и аз не знам имаш си гражданство моли се на кой искаш никой не те спира ама джамийте и новините ми идват прекалено и църква да излиза попа да ми пее на сред София пак ме дразни биха ме дразнили и новини на румънски и на сръбски по канала не само турски.

Comment

не знам в Исляма ми харесва достоийнството на хората и честността голям респект има по филмите,и турците при нас са интересен народ шапка им свалям братче ма що се теглят така за некой работи и аз не знам имаш си гражданство моли се на кой искаш никой не те спира ама джамийте и новините ми идват прекалено и църква да излиза попа да ми пее на сред София пак ме дразни биха ме дразнили и новини на румънски и на сръбски по канала не само турски.
                  Няма лоша религия,но всичките религии са изопачени в днешни дни.
                  Новини на румънски,над 50% от румънските думи са с български корен,умишлено изопачени,до 19 век са писали на кирилица.........

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                    Надявам се след оплюването на Хитлер да спите поне малко по-спокойно с мисълта, че братчетата американци ви пазят
                    Линка за филмчето не се отваря,поне от мен.Хитлер не го оплювам но не го и уважавам,за Холокоста съм съгласен,измислици-премислици и пак казвам и да са избити евреи повечето не са били от семитски произход.
                    Не отричам и положителното отношение на Райха към България,за който разбира тази снимка е показателна,имам и снимка на немски военни части строени и в IYI ред,но не мога да я открия в момента.
                    Въпроса е защо Райха има това положително отношение към България и защо използва български символи,а не само да изказваме заучени положения.
                    Attached Files
                    Last edited by Кайо; d.m.y г., 01:35.

Comment

кажи какво те питам стига си ровил по нета за помощ от публиката,знам първото метро е пуснато от миньорите който са били под земята на смяна едни се возят другите бутат,Англия.

---------- Post added at 21:30 ---------- Previous post was at 21:29 ----------

що колега тука не сме прозрачни като в ЕН дъге
                      Рибарче, това, че ти не можеш да скачаш, не означава, че другите скачат с трамплини на краката.
                      Не си обяснявай знаенето на другите с конспиративни теории, а вземи добий ти знание и тогава ще разбереш, че най-опасното нещо е човек да рови в нета без необходимата книжна подготовка.

---------- Post added at 06:41 ---------- Previous post was at 06:34 ----------

След всичките изписани простотии до тука, аз само ще ви дам линк за едно филмче :

Накратко - правено е от евреин, който е бил разколебан от несъответствията в "историята" за лагерите и Холокоста, писана от самите евреи ...
                      За по-незапознатите - към края на ВСВ ония сладури американците завземат всички немски конц-лагери, и затварят в тях пленените немски войници и офицери. Има книга, написана от един немец, едва преживял истинския ужас на конц-лагера - хората са били третирани като хлебарки, принуждавани са да се самоизяждат, и са измирали като мухи от студ, глад и гадни болести.
                      Всеизвестните газови камери на немците (както ще видите и във филма, ако имате очи за това...) са се използвали само и единствено за обезпаразитяване на затворниците, за да няма епидемии.
                      Кои са всъщност чудовищата - това трябва да се запитаме всички накрая ... и ако имаме разсъдък, ще си отговорим.
                      Горките нацисти, живи да ги ожалим.
                      Ти мислиш ли, че е нормално на една военна униформа да има череп с кокали. Това не ти ли се струва, най-малкото странно?
                      Не мисля, че всички лагери са освободени от американците. За Аушвиц, знам, че е освободен от червената армия.
                      Пак наблягам, това че нещо е преувеличено не означава, че не е съществувало.
                      Как си обяснявате милиардите непотърсени в швейцарски банки? Все сметки на евреи. Да не би да са се отказали от парите си? Как не са се намерили живи наследници?
                      Холокост е имало!
                      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                      К.М.

Comment

Ако върнеш назад страничките ще го видиш филмчето... на руски и на български...
                        bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                          Рибарче, това, че ти не можеш да скачаш, не означава, че другите скачат с трамплини на краката.
                          Не си обяснявай знаенето на другите с конспиративни теории, а вземи добий ти знание и тогава ще разбереш, че най-опасното нещо е човек да рови в нета без необходимата книжна подготовка.

---------- Post added at 06:41 ---------- Previous post was at 06:34
                          Горките нацисти, живи да ги ожалим.
                          Ти мислиш ли, че е нормално на една военна униформа да има череп с кокали. Това не ти ли се струва, най-малкото странно?
                          Не мисля, че всички лагери са освободени от американците. За Аушвиц, знам, че е освободен от червената армия.
                          Пак наблягам, това че нещо е преувеличено не означава, че не е съществувало.
                          Как си обяснявате милиардите непотърсени в швейцарски банки? Все сметки на евреи. Да не би да са се отказали от парите си? Как не са се намерили живи наследници?
                          Холокост е имало!
                          Сусенка,конспирацията я има и не е теория,но достоверна книжна подготовка и преки доказателства за нея малко трудно ще намериш,ако можеше нямаше да е конспирация.......непотърсените милиарди в швейцарските банки могат да имат и друго обяснение,прането на пари не е нищо ново под слънцето,нито пък фалшификацията на каквото и да е.Прогресивното намаляване на броя на жертвите в табелата на Аушвиц на какво се дължи....
                          На неправилно преброяване???Или на пореден опит за изопачаване на истината???
                          Аз си се катанча кат магаре на мост,че Холокоста е преувеличен,и,че не е бил толкоз антисемитски,ти имаш висока култура и познания,сети се сам защо казвам на няколко пъти,че не е антисемитски....

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                            Сусенка,конспирацията я има и не е теория,но достоверна книжна подготовка и преки доказателства за нея малко трудно ще намериш,ако можеше нямаше да е конспирация.......непотърсените милиарди в швейцарските банки могат да имат и друго обяснение,прането на пари не е нищо ново под слънцето,нито пък фалшификацията на каквото и да е.Прогресивното намаляване на броя на жертвите в табелата на Аушвиц на какво се дължи....
                            На неправилно преброяване???Или на пореден опит за изопачаване на истината???
                            Аз си се катанча кат магаре на мост,че Холокоста е преувеличен,и,че не е бил толкоз антисемитски,ти имаш висока култура и познания,сети се сам защо казвам на няколко пъти,че не е антисемитски....
                            Не мисля така.
                            Сподели нещо за откритото копие от протокола съставен при Ванзейската среща.
                            Сподели нещо за заповедта на Гьоринг, с която упълномощава Хайдрих да започне избиването на евреите?
                            Все документи и доказателства, а и не са само те.
                            Аз също споделих, че данните са преувеличени, но холокост е съществувал и той си е чист геноцид.
                            К.М.

Comment

Суска къде е първото метро бе бате я кажи,много са ти елеменатарни въпрости ако си в някое тв шоу с парични награди ще ги разориш,е имало е изтребване иначе къде са тези хора депортираните що не са се завърнали по домовете си или там им е по-харесало?
                              колко е висок най високият еврейн-21 метра пушек
                              как бягат еврейте от концлагера-фиууу и дим да ги няма
                              Гьоринг е помогнал на еврейски семейства който са се били на страната на Германия през 1-вата война,лекували са го еврей и са му помагали живял е при тях и той издава заповед за безпепятственото им емигриране и не ги щавят,на мене ми е любимец Херман.
                              Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 11:06.

Comment

Суска къде е първото метро бе бате я кажи,много са ти елеменатарни въпрости ако си в някое тв шоу с парични награди ще ги разориш,е имало е изтребване иначе къде са тези хора депортираните що не са се завърнали по домовете си или там им е по-харесало?
                                колко е висок най високият еврейн-21 метра пушек
                                как бягат еврейте от концлагера-фиууу и дим да ги няма
                                Рибарче, изпростяваш пич. Постави се за миг на мястото на тези хора, представи си каква трагедия е това. Представи си с дечицата какво се е случвало. Разделяни от родителите си.
                                Няма да ти влизам в тона, защото явно имаме различна ценностна система.
                                Метрото е в Лондон.

Кайчо, чакам те да ми отговориш.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X