Първоначално публикувано от kaio156
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
За привържениците на Третия Райх,СССР,Китай и прочие........
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеСамо не ми намеквай за онази тема дето нямало такова понятие - славяни.
---------- Post added at 00:26 ---------- Previous post was at 00:25 ----------
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеславяни,траки,прабългари и праплевенчани кажи му на тоя а калиспера маляка че има...Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
еми по затворите понаучих по некоя дума знам и еврейски -Хаиле-живей...то малко като цигански звучи...абе а знаеш ли каке скин хедс на цигански?-хале дудумаLast edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 00:33.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениееми по затворите понаучих по некоя дума знам и еврейски -Хаиле-живей...Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
След всичките изписани простотии до тука, аз само ще ви дам линк за едно филмче :
The Truth Behind The Gates Of Auschwitz
Накратко - правено е от евреин, който е бил разколебан от несъответствията в "историята" за лагерите и Холокоста, писана от самите евреи ...
За по-незапознатите - към края на ВСВ ония сладури американците завземат всички немски конц-лагери, и затварят в тях пленените немски войници и офицери. Има книга, написана от един немец, едва преживял истинския ужас на конц-лагера - хората са били третирани като хлебарки, принуждавани са да се самоизяждат, и са измирали като мухи от студ, глад и гадни болести.
Всеизвестните газови камери на немците (както ще видите и във филма, ако имате очи за това...) са се използвали само и единствено за обезпаразитяване на затворниците, за да няма епидемии.
Кои са всъщност чудовищата - това трябва да се запитаме всички накрая ... и ако имаме разсъдък, ще си отговорим.
От мене толкова - който има очи и разум, ще разбере.
Надявам се след оплюването на Хитлер да спите поне малко по-спокойно с мисълта, че братчетата американци ви пазят
Comment
-
не знам в Исляма ми харесва достоийнството на хората и честността голям респект има по филмите,и турците при нас са интересен народ шапка им свалям братче ма що се теглят така за некой работи и аз не знам имаш си гражданство моли се на кой искаш никой не те спира ама джамийте и новините ми идват прекалено и църква да излиза попа да ми пее на сред София пак ме дразни биха ме дразнили и новини на румънски и на сръбски по канала не само турски.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениене знам в Исляма ми харесва достоийнството на хората и честността голям респект има по филмите,и турците при нас са интересен народ шапка им свалям братче ма що се теглят така за некой работи и аз не знам имаш си гражданство моли се на кой искаш никой не те спира ама джамийте и новините ми идват прекалено и църква да излиза попа да ми пее на сред София пак ме дразни биха ме дразнили и новини на румънски и на сръбски по канала не само турски.
Новини на румънски,над 50% от румънските думи са с български корен,умишлено изопачени,до 19 век са писали на кирилица.........Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеНадявам се след оплюването на Хитлер да спите поне малко по-спокойно с мисълта, че братчетата американци ви пазят
Не отричам и положителното отношение на Райха към България,за който разбира тази снимка е показателна,имам и снимка на немски военни части строени и в IYI ред,но не мога да я открия в момента.
Въпроса е защо Райха има това положително отношение към България и защо използва български символи,а не само да изказваме заучени положения.Last edited by Кайо; d.m.y г., 01:35.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениекажи какво те питам стига си ровил по нета за помощ от публиката,знам първото метро е пуснато от миньорите който са били под земята на смяна едни се возят другите бутат,Англия.
---------- Post added at 21:30 ---------- Previous post was at 21:29 ----------
що колега тука не сме прозрачни като в ЕН дъге
Не си обяснявай знаенето на другите с конспиративни теории, а вземи добий ти знание и тогава ще разбереш, че най-опасното нещо е човек да рови в нета без необходимата книжна подготовка.
---------- Post added at 06:41 ---------- Previous post was at 06:34 ----------
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеСлед всичките изписани простотии до тука, аз само ще ви дам линк за едно филмче :
Накратко - правено е от евреин, който е бил разколебан от несъответствията в "историята" за лагерите и Холокоста, писана от самите евреи ...
За по-незапознатите - към края на ВСВ ония сладури американците завземат всички немски конц-лагери, и затварят в тях пленените немски войници и офицери. Има книга, написана от един немец, едва преживял истинския ужас на конц-лагера - хората са били третирани като хлебарки, принуждавани са да се самоизяждат, и са измирали като мухи от студ, глад и гадни болести.
Всеизвестните газови камери на немците (както ще видите и във филма, ако имате очи за това...) са се използвали само и единствено за обезпаразитяване на затворниците, за да няма епидемии.
Кои са всъщност чудовищата - това трябва да се запитаме всички накрая ... и ако имаме разсъдък, ще си отговорим.
Надявам се след оплюването на Хитлер да спите поне малко по-спокойно с мисълта, че братчетата американци ви пазят
Ти мислиш ли, че е нормално на една военна униформа да има череп с кокали. Това не ти ли се струва, най-малкото странно?
Не мисля, че всички лагери са освободени от американците. За Аушвиц, знам, че е освободен от червената армия.
Пак наблягам, това че нещо е преувеличено не означава, че не е съществувало.
Как си обяснявате милиардите непотърсени в швейцарски банки? Все сметки на евреи. Да не би да са се отказали от парите си? Как не са се намерили живи наследници?
Холокост е имало!"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеСлед всичките изписани простотии до тука, аз само ще ви дам линк за едно филмче :
Ако върнеш назад страничките ще го видиш филмчето... на руски и на български...bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеРибарче, това, че ти не можеш да скачаш, не означава, че другите скачат с трамплини на краката.
Не си обяснявай знаенето на другите с конспиративни теории, а вземи добий ти знание и тогава ще разбереш, че най-опасното нещо е човек да рови в нета без необходимата книжна подготовка.
---------- Post added at 06:41 ---------- Previous post was at 06:34 Горките нацисти, живи да ги ожалим.
Ти мислиш ли, че е нормално на една военна униформа да има череп с кокали. Това не ти ли се струва, най-малкото странно?
Не мисля, че всички лагери са освободени от американците. За Аушвиц, знам, че е освободен от червената армия.
Пак наблягам, това че нещо е преувеличено не означава, че не е съществувало.
Как си обяснявате милиардите непотърсени в швейцарски банки? Все сметки на евреи. Да не би да са се отказали от парите си? Как не са се намерили живи наследници?
Холокост е имало!
На неправилно преброяване???Или на пореден опит за изопачаване на истината???
Аз си се катанча кат магаре на мост,че Холокоста е преувеличен,и,че не е бил толкоз антисемитски,ти имаш висока култура и познания,сети се сам защо казвам на няколко пъти,че не е антисемитски....Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеСусенка,конспирацията я има и не е теория,но достоверна книжна подготовка и преки доказателства за нея малко трудно ще намериш,ако можеше нямаше да е конспирация.......непотърсените милиарди в швейцарските банки могат да имат и друго обяснение,прането на пари не е нищо ново под слънцето,нито пък фалшификацията на каквото и да е.Прогресивното намаляване на броя на жертвите в табелата на Аушвиц на какво се дължи....
На неправилно преброяване???Или на пореден опит за изопачаване на истината???
Аз си се катанча кат магаре на мост,че Холокоста е преувеличен,и,че не е бил толкоз антисемитски,ти имаш висока култура и познания,сети се сам защо казвам на няколко пъти,че не е антисемитски....
Сподели нещо за откритото копие от протокола съставен при Ванзейската среща.
Сподели нещо за заповедта на Гьоринг, с която упълномощава Хайдрих да започне избиването на евреите?
Все документи и доказателства, а и не са само те.
Аз също споделих, че данните са преувеличени, но холокост е съществувал и той си е чист геноцид."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Суска къде е първото метро бе бате я кажи,много са ти елеменатарни въпрости ако си в някое тв шоу с парични награди ще ги разориш,е имало е изтребване иначе къде са тези хора депортираните що не са се завърнали по домовете си или там им е по-харесало?
колко е висок най високият еврейн-21 метра пушек
как бягат еврейте от концлагера-фиууу и дим да ги няма
Гьоринг е помогнал на еврейски семейства който са се били на страната на Германия през 1-вата война,лекували са го еврей и са му помагали живял е при тях и той издава заповед за безпепятственото им емигриране и не ги щавят,на мене ми е любимец Херман.Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 11:06.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеСуска къде е първото метро бе бате я кажи,много са ти елеменатарни въпрости ако си в някое тв шоу с парични награди ще ги разориш,е имало е изтребване иначе къде са тези хора депортираните що не са се завърнали по домовете си или там им е по-харесало?
колко е висок най високият еврейн-21 метра пушек
как бягат еврейте от концлагера-фиууу и дим да ги няма
Няма да ти влизам в тона, защото явно имаме различна ценностна система.
Метрото е в Лондон.
Кайчо, чакам те да ми отговориш."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment