Чудех се де да попитам, та реших тук.Днес видях едно Пунто,97-а 1,2 16клапана 85 коня, 4 врати.Искам да я взема за дъщерята, щото се е вкопчила в старата Жигула и въпреки че е в перфектно състояние все пак е 30 годишна/колата де/ и ми писна да и уйдисвам на акъла/на дъщерятя/.Колата е в мн.добро състояние с изключение на леееко чукната задна броня, която даже няма да си играя да оправям.От този автосалон съм купил Алфата и Бравата на жената и съм доволен.Дали баба е ходила до мола или монахиня е носила свещи не знам, пред вид километрите 87к.Та питам, относно подръжка и експлоатация, подходяща ли е за 24 г момиче или нещо друго ще препоръчате.2 800 е цената, може и да отстъпи 100-200лв.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Да я взема или не?
Collapse
X
-
За кола на тия години - не повече от 2000 - айде 2200 да са.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
-
За цената не знам дали не е малко височка,но всичко е относително....иначе пунтото е подходящо за 24 годишно момиче....жена по-точноAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеМи за мене си е момиче...нце.Не съм в час с цените, не че имам излишни пари но за момента ме устройва.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
И аз мисля, че 2000лв. е макс цена, защото за толкова се намират и вече 2 поколение на Пунто. Сега за млад човек не знам дали е добре 1.2 и то 16V 85к.с., но това би бил и моят избор особено ако е и sporting!
Успех с избора и да се пахвалиш и пакажеш колата.sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
Ми не я наказвам, тя се е вкопчила за нея.Като излиза някъде и викам да вземе на майка си Бравата, щото Алфата и идела голяма, не ще, искала си Дзверо, както му вика, ама на мен ми писна.Все нещо става, колкото и да е гледана.И майсторите вече не искат да ги правят и пак до мен опира работата.Каква ми е файдата че карам по-хубава кола като пак лежа под старата.
---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:32 ----------
До 2600-800 ме устройва, интересува ме модела сполучлив ли е, ако съдя по Бравата на жената за 3 години сме сменили само съединител и два долни носача.А тя я кара всеки ден.Последно, независимо от цената да я взема ли?Ако и смъкна някой лев добре.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Цената не е ли множко, 1 приятел внесе черно пунто 1.2 кабрио от Италия и го дава за не повече от 1300-1400 - ся не е първа младост колата и си има външните забележки, ама пък къв е тоя спортинг двойно повече пари...
Иначе друг приятел кара 1.2 май - дето е с часовник вместо оборотомер и няма стрелка за водата а само лампа, и няма ядове с него. Като го знам какъв е нищо не сменя а колата деяни, значи и за жена става 100%.
* Снимката е само информативна с оглед мнението, да не се счита за някаква реклама!!!!Last edited by adv_petrov; d.m.y г., 23:09.Alfa 156 2.0 - ех,
Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеДо 2600-800 ме устройва, интересува ме модела сполучлив ли е, ако съдя по Бравата на жената за 3 години сме сменили само съединител и два долни носача.А тя я кара всеки ден.Последно, независимо от цената да я взема ли?Ако и смъкна някой лев добре.
Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщение* Снимката е само информативна с оглед мнението, да не се счита за някаква реклама!!!!Last edited by Liminat; d.m.y г., 23:18.Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
А не, ладата дотук беше, мила ми е скъпа ми е, но всяка приказка си има край.Единствено щото от този човек съм купил 2 коли и двете да почукам на дърво излязоха свестни, съм готов да дам малко повече, пък и специално за нея му вярвам че е на реални километри.Вече се поспреятелихме и е наясно че аз съм наясно че километражите се превъртат.Е тва не му пречи да ме преметне, ама жена и кола втора употреба са на късмет...По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
До колкото знам пунтото не е капризна кола, а и поддръжката и не е скъпа. За дамска кола е идеална. И на мен ми се вижда висока цената, но като гледам и в Италия не са евтини. Все пак си натискай за цена... януари и февруари не се продават много коли... а отстъпка от 100-200 лв. ще получиш от всеки продавач.bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
Comment