Известие

Collapse
No announcement yet.

Да я взема или не?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да я взема или не?

Чудех се де да попитам, та реших тук.Днес видях едно Пунто,97-а 1,2 16клапана 85 коня, 4 врати.Искам да я взема за дъщерята, щото се е вкопчила в старата Жигула и въпреки че е в перфектно състояние все пак е 30 годишна/колата де/ и ми писна да и уйдисвам на акъла/на дъщерятя/.Колата е в мн.добро състояние с изключение на леееко чукната задна броня, която даже няма да си играя да оправям.От този автосалон съм купил Алфата и Бравата на жената и съм доволен.Дали баба е ходила до мола или монахиня е носила свещи не знам, пред вид километрите 87к.Та питам, относно подръжка и експлоатация, подходяща ли е за 24 г момиче или нещо друго ще препоръчате.2 800 е цената, може и да отстъпи 100-200лв.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

За кола на тия години - не повече от 2000 - айде 2200 да са.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

За цената не знам дали не е малко височка,но всичко е относително....иначе пунтото е подходящо за 24 годишно момиче....жена по-точно
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Ми за мене си е момиче...нце.Не съм в час с цените, не че имам излишни пари но за момента ме устройва.

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
          Ми за мене си е момиче...нце.Не съм в час с цените, не че имам излишни пари но за момента ме устройва.
          Бори да ти свалят от цената......
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

И аз мисля, че 2000лв. е макс цена, защото за толкова се намират и вече 2 поколение на Пунто. Сега за млад човек не знам дали е добре 1.2 и то 16V 85к.с., но това би бил и моят избор особено ако е и sporting!

Успех с избора и да се пахвалиш и пакажеш колата.
            sigpic
            ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
            0889 636 093

Comment

Да подсети ме, спортинг е.

Comment

Е пак купи и на дъщерята,не я наказвай със жигулата,мускули се искат за нея,но определено се опитай да спазариш цената,със сигурност ще падне на 2000лв.
                Alfa romeo GTVex
                Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Това е спортинг модификация ако не се лъжа, но въпреки това повече от 2000-2200 не струва.
                  Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                  Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                  BMW 328i

Comment

Ми не я наказвам, тя се е вкопчила за нея.Като излиза някъде и викам да вземе на майка си Бравата, щото Алфата и идела голяма, не ще, искала си Дзверо, както му вика, ама на мен ми писна.Все нещо става, колкото и да е гледана.И майсторите вече не искат да ги правят и пак до мен опира работата.Каква ми е файдата че карам по-хубава кола като пак лежа под старата.

---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:32 ----------

До 2600-800 ме устройва, интересува ме модела сполучлив ли е, ако съдя по Бравата на жената за 3 години сме сменили само съединител и два долни носача.А тя я кара всеки ден.Последно, независимо от цената да я взема ли?Ако и смъкна някой лев добре.

Comment

Цената не е ли множко, 1 приятел внесе черно пунто 1.2 кабрио от Италия и го дава за не повече от 1300-1400 - ся не е първа младост колата и си има външните забележки, ама пък къв е тоя спортинг двойно повече пари...
                      Иначе друг приятел кара 1.2 май - дето е с часовник вместо оборотомер и няма стрелка за водата а само лампа, и няма ядове с него. Като го знам какъв е нищо не сменя а колата деяни, значи и за жена става 100%.

* Снимката е само информативна с оглед мнението, да не се счита за някаква реклама!!!!
                      Attached Files
                      Last edited by adv_petrov; d.m.y г., 23:09.
                      Alfa 156 2.0 - ех,
                      Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
                      Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
                      Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Ми не знам, утре ще кандърдисвам щерката и ако я хареса ще се пазарим, ако не няма смисъл да я купувам.

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                          До 2600-800 ме устройва, интересува ме модела сполучлив ли е, ако съдя по Бравата на жената за 3 години сме сменили само съединител и два долни носача.А тя я кара всеки ден.Последно, независимо от цената да я взема ли?Ако и смъкна някой лев добре.
                          Виж някоя браво/брава около 2000г за тия пари, доста са му годинките на това пунто за тия пари. А на ладата и разкарай чукчето и наковалнята и измисли защо се е повредила.
                          Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщение
                          * Снимката е само информативна с оглед мнението, да не се счита за някаква реклама!!!!
                          Ами ето това пунтарче , хем е кабрио, май доста добър избор за дама, а и остава добра парица за гориво и чат-пат някое ремонтче. 2800 наистина е пара поне за 2000 г пунто.
                          Last edited by Liminat; d.m.y г., 23:18.
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

А не, ладата дотук беше, мила ми е скъпа ми е, но всяка приказка си има край.Единствено щото от този човек съм купил 2 коли и двете да почукам на дърво излязоха свестни, съм готов да дам малко повече, пък и специално за нея му вярвам че е на реални километри.Вече се поспреятелихме и е наясно че аз съм наясно че километражите се превъртат.Е тва не му пречи да ме преметне, ама жена и кола втора употреба са на късмет...

Comment

До колкото знам пунтото не е капризна кола, а и поддръжката и не е скъпа. За дамска кола е идеална. И на мен ми се вижда висока цената, но като гледам и в Италия не са евтини. Все пак си натискай за цена... януари и февруари не се продават много коли... а отстъпка от 100-200 лв. ще получиш от всеки продавач.
                              bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Working...
                              X