Известие

Collapse
No announcement yet.

Да я взема или не?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Колко вещо мнение. Какви знания, каква ерудиця!
    Такава компетентност. Невероятно е мнението.

Колата е идеална за жена.
    Какво означава "сапунерка", може би обратното на квадратен Жип.
    Чери, ти сигурно ще отхвърлиш и миникупъра като вариант, м?
    За мен количката е перфектна.
    Гларуса да я купува преди да се е пенсионирал барабар с ладата.
    Може да свали 300-400 лева.
    Да , аз не харесвам малки коли...първат по-малка кола която карам е ГТВ-то. Никой не може да ме убеди, че една жена трябва да кара явлението "малкък градски автомобил".
    За тези пари, аз бих купила нещо такова...здраво за каране,с ламаринки по-него и по-красиво от Пунтото със сигерност....
    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...420&f1=details
    GTV 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Може да свали 300-400 лева.
      .... с една единица отпред
      Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
      мъка мъкааа
      точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
        .... с една единица отпред

мъка мъкааа
        Каква точно ти е мъката...да чуем...М?!?!?!
        GTV 1.8 TS

Comment

Каква точно ти е мъката...да чуем...М?!?!?!
          Мъкааа - тва немско жигули като го вземеш, ще ти трябват още толкова пари за да стане кола.
          Да не говорим за разхода на гориво - при спокойно каране- от 12л/100км нагоре.
          sigpic
          Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

Пропуснах ли да ти кажа, че карах подобно нещо преди ГТВ-то. Само, че беше 320 кабрио.Много здрава кола и по-естетична и т.н.
            Ти само на Пунто ли се качваш свободното си време, че вадиш генерални заключения?

---------- Post added at 11:12 ---------- Previous post was at 11:10 ----------

Първоначално публикувано от brazen Покажи съобщение
            Мъкааа - тва немско жигули като го вземеш, ще ти трябват още толкова пари за да стане кола.
            Да не говорим за разхода на гориво - при спокойно каране- от 12л/100км нагоре.
            Разхода на 320 ката ми беше 10 градско.
            А и да икономисваме малко от гориво вместо от сигурност....аз не, благодаря!
            GTV 1.8 TS

Comment

Икономия и БМВ в едно изречение.....
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                .......да е жив и здрав чичо Митко, яка му гърбина тази година)
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Като ще се ъпгрейдвайте гледай колата да има поне серво и АБС (ако има и клима ще е още по-добре) ... да усети разликата от руския паметник.
                  А паметника не го разкарвай веднага... после може да те е яд
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                    А, ти къде прочете да коментира някой икономията.
                    Даже и Митака...просто пита, за колата дали е подходяща за младо момиче.
                    В горният си пост вече казах....предпочитам да ми е малко-по скъпо, но по-сигурно.
                    GTV 1.8 TS

Comment

Пропуснах ли да ти кажа, че карах подобно нещо преди ГТВ-то. Само, че беше 320 кабрио.Много здрава кола и по-естетична и т.н.
                      Ти само на Пунто ли се качваш свободното си време, че вадиш генерални заключения?

---------- Post added at 11:12 ---------- Previous post was at 11:10 ----------

Разхода на 320 ката ми беше 10 градско.
                      А и да икономисваме малко от гориво вместо от сигурност....аз не, благодаря!
                      Чери ако говорим за сигурност м/у пунто и бмв и то през зимата...не съм съгласен и то при млад щофер...казах ти, че гледаш на нещата от твоето балконче)

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                        Чери ако говорим за сигурност м/у пунто и бмв и то през зимата...не съм съгласен и то при млад щофер...казах ти, че гледаш на нещата от твоето балконче)
                        А, аз отдавна това го казах....с това започнах...че това е само моето, неангажиращо мнение...ма тук нали всички скачат да спорят за спорта...та..се губи нишката.
                        GTV 1.8 TS

Comment

А бе Митака да му мисли...то аз като купувам нещо акъл не търся, защото след това все ще се намери някой да ми напомни "Аз ти казах, че така ще стане"...

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                            А бе Митака да му мисли...то аз като купувам нещо акъл не търся, защото след това все ще се намери някой да ми напомни "Аз ти казах, че така ще стане"...
                            Аха..и аз така казах, че човекът си има глава на раменете и сам ще си вземе, най-правилното решение
                            GTV 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                              фиатския мотор с по 3 клапана на цилиндър - демек 12в е 1,4
                              Аз доколкото знам, същия вариант с 12 клапана го има и 1.2 в Пунто и в Браво (просто е доста рядко срещан заради 60-те си коня), НО може и да бъркам...

Мисля обаче, че не бъркам за това, че мотора е малко вероятно да е 16V.
                              Ето какво казва "меродавния" източник по темата:
                              http://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_Punto
                              Отдясно в таблиците с данните за различните версии, мотора 1.2 16V пише, че се слага от 99-та година в по-ръбатата версия.

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                                Аз доколкото знам, същия вариант с 12 клапана го има и 1.2 в Пунто и в Браво (просто е доста рядко срещан заради 60-те си коня), НО може и да бъркам...

Мисля обаче, че не бъркам за това, че мотора е малко вероятно да е 16V.
                                Ето какво казва "меродавния" източник по темата:
                                http://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_Punto
                                Отдясно в таблиците с данните за различните версии, мотора 1.2 16V пише, че се слага от 99-та година в по-ръбатата версия.
                                нема такъв вариант
                                1.2 в пунто 60 коня си е 8 клапана
                                1.2 в пунто 75 коня пак си е 8 клапана - MPI

от пунто 1-ва генерация има 1.2 16V и се води Спортинг там след 98-ма година
                                от пунто 1-ва генерация има 1.6 и пак се води Спортинг, но е до 98-ма година
                                Last edited by DiStefano; d.m.y г., 12:53.
                                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Working...
                                X