Известие

Collapse
No announcement yet.

Сняг

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
    Ами и аз имам някаква теория , че по бавните коли зимата са по-добре не знам дали съм прав, ама като дойде повечко сила на предните колела и като прибавим лекия 2.0 ТС мотор и става приятно изживяване , макарче за момента съм доволен драпам си мойта улица не е много стръмна и това ми трябва за сега
    това са глупости с бавните коли и зимата,те ни завиждат за предното предаване и големите мотори и си вика аз съм с 1.3 мотор с задно ех да бях сега с 2.0 с предно щяха да видят,винаги големият мотор е предимство,оня ден в тия коловози дето ги пресичам нарязвам ги как си искам един съсед с чисто нови гуми той само ми хвали руските коли -жигулите колко са проходими зимата е не може да я вкара на задна в 10 часа вечертта минах случайно от там и го гледам седи и се клати,викам кво стана бе колко пъти мина от тука се не слизаш от тая жигула се в нея те заварвам не можете да се разделите като тръгнеш да паркираш,аз и по риби съм бутал толко много москвичи и жигули и кво ли не закъсваха на всякъде ти караш ли си алфата с 2 чувала цимент от зад...

Comment

• Моята не е бавна, ама миналата седмица в леда извлякох от паркинга на завода и дърпах да запалят , последователно два Пасата, БМВ и Мерцедес.
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Довечера или утре, чакам някой с кола като нашите да дойде в Младост 2 и да паркира на паркинга пред блока, в който живея Чета, че много от вас са като джипове в това време- ами заповядайте .
        Да уточня само, че със 159-ката не мога да мина по тая улица, защото "ляга по корем". 156-цата е вагонче и е доста по-висока от 159, но и тя се "влачи", стържейки яко отдолу.
        Да направиш перпендикулярно паркиране без бутане и без да счупиш кора или броня е почти невъзможно.
        А сега даже е по-добре, защото камионите от "Чистота" са поразбили коловоза. Иначе отдолу е лед, а снега е доволно набит и напластен отстрани.
        Ето - вие сте на ход .
        Attached Files
        ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
        ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
        ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
        ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• и пред нас ни тормози 1 подобен коловоз, че даже и по-дълбок
          запознаваме се с комшиите, че вечер дружно се паркира само с бутане
          Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
          AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Баси, Фандъкова не чисти ли улиците на най-хубавия град ?

Comment

• Почти всички квартални улици са в това положение...
              Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

• Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                и пред нас ни тормози 1 подобен коловоз, че даже и по-дълбок
                запознаваме се с комшиите, че вечер дружно се паркира само с бутане
                Хехе, да забелязваш следи от излизане от коловоза ?
                Освен на едно-две по-широки места, другаде е невъзможно да извадиш колата от коловоза, без да я счупиш. Колата ляга "по корем" и на броня, и няма мърдане. Снимките не дават добра представа за височината(дълбочината) на коловоза. На местата за паркиране стоят коли, които не се вадят, или СУВ-ове, но е факт, че има празни паркоместа, които не се ползват не защото няма кой - просто е невъзможно. В същото време по някои улички, където няма такива коловози е борба за място . Красота...
                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• И пред нас е така. Добре че стегна и натрупания сняг около коловоза позволява да се кара върху него без да поддава и има място от паркираните коли. А и съм си издълбал едно стъпало и вечер се паркирам през него.
                  Last edited by Alexanderbb; d.m.y г., 13:43.
                  Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                  Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                  Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

• Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                    Довечера или утре, чакам някой с кола като нашите да дойде в Младост 2 и да паркира на паркинга пред блока, в който живея Чета, че много от вас са като джипове в това време- ами заповядайте .
                    Да уточня само, че със 159-ката не мога да мина по тая улица, защото "ляга по корем". 156-цата е вагонче и е доста по-висока от 159, но и тя се "влачи", стържейки яко отдолу.
                    Да направиш перпендикулярно паркиране без бутане и без да счупиш кора или броня е почти невъзможно.
                    А сега даже е по-добре, защото камионите от "Чистота" са поразбили коловоза. Иначе отдолу е лед, а снега е доволно набит и напластен отстрани.
                    Ето - вие сте на ход .
                    пред вас е верно красота не се награвя от слънцето и нема наклон сега в момента има прясна следа по средата от поредното гърне се е влачило,ама щи кажа една още по добра улица на 209 ти като караш покрай 209 ти и 208 надолу завий на ляво преди ХРАНС кОМЕРС ще се очароваш аз си го газя на 2 ра тоя коловоз без проблем вашия малко подскачам и краката ми играят танго от стъргането ма съм на 205/60/16
                    Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 13:58.

Comment

• Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                      Довечера или утре, чакам някой с кола като нашите да дойде в Младост 2 и да паркира на паркинга пред блока, в който живея Чета, че много от вас са като джипове в това време- ами заповядайте .
                      Ето - вие сте на ход .
                      Ами изчистете малко бре пред блока ви е.... тя и мойта улица е коловоз ама до моя гараж е равна .... Иначе има начин да мина от там с лопата и доста сол
                      Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                        Почти всички квартални улици са в това положение...
                        И в жк. Надежда е така Огромни коловози, лед под снега, ледени буци итн. С алфата съм като снегорин. Карам с 5км/ч и ме боли сърцето като чувам как "ора" в коловоза. На другата кола в семейството (пежо 206) успях да потроша кората под мотора... абе приказка....
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщение
                          Ами изчистете малко бре пред блока ви е.... тя и мойта улица е коловоз ама до моя гараж е равна .... Иначе има начин да мина от там с лопата и доста сол
                          Те за това пуснах темата!
                          Всеки се оплаква, ама никой не хваща лопатата.
                          Все чакаме Годо.
                          Аз чистя редовно паркинга и тротоара пред блока, въпреки, че изобщо нямам лична полза от това.
                          Иначе Багера много добре знае, че моята си цапа съвсем свободно по попдобни на неговия паркинг, че и на по-тежки трасета!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                            Те за това пуснах темата!
                            Всеки се оплаква, ама никой не хваща лопатата.
                            Все чакаме Годо.
                            Аз чистя редовно паркинга и тротоара пред блока, въпреки, че изобщо нямам лична полза от това.
                            Иначе Багера много добре знае, че моята си цапа съвсем свободно по попдобни на неговия паркинг, че и на по-тежки трасета!
                            Ми, ние добре си чистим снега пред нашите си места или собствености, но го хвърляме на улицата и го натрупваме, а като няма кой да го махне оттам пак си го газим и идва един момент, че не можем да си ползваме изчистеното.
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                            sigpic

Comment

• Аз лично не го хвърлям на улицата, а го трупам на купчини, но масово "чистят" като изхвърлят снега на почистената улица. Такива са за директно

Comment

• И при мен в Младост 3 е на коловози с обледена основа и стени и ми отнема поне няколко опита да се измъкна от коловоза, за перепендикулярно паркиране. Не минава без въртене на гуми и подпиране на праговете и тръбите на генерацията, но снишената ми 155-ца го понася геройски... проблем ми е че се натрупа доста лед в задните калници и колата се движи като трупче на неравностите отзад и хич не е кеф...
                                А в допълнение да кажа, че и налягането с гумите е от огромно значение за борбата с леда и снега. Половин атмосфера по-малко помага, особенно на високи гуми!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
                                X