Първоначално публикувано от CrazyElement
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Сняг
Collapse
X
-
-
Моята не е бавна, ама миналата седмица в леда извлякох от паркинга на завода и дърпах да запалят , последователно два Пасата, БМВ и Мерцедес.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Довечера или утре, чакам някой с кола като нашите да дойде в Младост 2 и да паркира на паркинга пред блока, в който живеяЧета, че много от вас са като джипове в това време- ами заповядайте
.
Да уточня само, че със 159-ката не мога да мина по тая улица, защото "ляга по корем". 156-цата е вагонче и е доста по-висока от 159, но и тя се "влачи", стържейки яко отдолу.
Да направиш перпендикулярно паркиране без бутане и без да счупиш кора или броня е почти невъзможно.
А сега даже е по-добре, защото камионите от "Чистота" са поразбили коловоза. Иначе отдолу е лед, а снега е доволно набит и напластен отстрани.
Ето - вие сте на ход.
ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от mim Покажи съобщениеи пред нас ни тормози 1 подобен коловоз, че даже и по-дълбок
запознаваме се с комшиите, че вечер дружно се паркира само с бутане?
Освен на едно-две по-широки места, другаде е невъзможно да извадиш колата от коловоза, без да я счупиш. Колата ляга "по корем" и на броня, и няма мърдане. Снимките не дават добра представа за височината(дълбочината) на коловоза. На местата за паркиране стоят коли, които не се вадят, или СУВ-ове, но е факт, че има празни паркоместа, които не се ползват не защото няма кой - просто е невъзможно. В същото време по някои улички, където няма такива коловози е борба за място. Красота...
ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
И пред нас е така. Добре че стегна и натрупания сняг около коловоза позволява да се кара върху него без да поддава и има място от паркираните коли. А и съм си издълбал едно стъпало и вечер се паркирам през него.Last edited by Alexanderbb; d.m.y г., 13:43.Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеДовечера или утре, чакам някой с кола като нашите да дойде в Младост 2 и да паркира на паркинга пред блока, в който живеяЧета, че много от вас са като джипове в това време- ами заповядайте
.
Да уточня само, че със 159-ката не мога да мина по тая улица, защото "ляга по корем". 156-цата е вагонче и е доста по-висока от 159, но и тя се "влачи", стържейки яко отдолу.
Да направиш перпендикулярно паркиране без бутане и без да счупиш кора или броня е почти невъзможно.
А сега даже е по-добре, защото камионите от "Чистота" са поразбили коловоза. Иначе отдолу е лед, а снега е доволно набит и напластен отстрани.
Ето - вие сте на ход.
аз си го газя на 2 ра тоя коловоз без проблем вашия малко подскачам и краката ми играят танго от стъргането ма съм на 205/60/16
Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 13:58.
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеДовечера или утре, чакам някой с кола като нашите да дойде в Младост 2 и да паркира на паркинга пред блока, в който живеяЧета, че много от вас са като джипове в това време- ами заповядайте
.
Ето - вие сте на ход.
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеПочти всички квартални улици са в това положение...Огромни коловози, лед под снега, ледени буци итн. С алфата съм като снегорин. Карам с 5км/ч и ме боли сърцето като чувам как "ора" в коловоза. На другата кола в семейството (пежо 206) успях да потроша кората под мотора... абе приказка....
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от CrazyElement Покажи съобщениеАми изчистете малко бре пред блока ви е.... тя и мойта улица е коловоз ама до моя гараж е равна .... Иначе има начин да мина от там с лопата и доста сол
Всеки се оплаква, ама никой не хваща лопатата.
Все чакаме Годо.
Аз чистя редовно паркинга и тротоара пред блока, въпреки, че изобщо нямам лична полза от това.
Иначе Багера много добре знае, че моята си цапа съвсем свободно по попдобни на неговия паркинг, че и на по-тежки трасета!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеТе за това пуснах темата!
Всеки се оплаква, ама никой не хваща лопатата.
Все чакаме Годо.
Аз чистя редовно паркинга и тротоара пред блока, въпреки, че изобщо нямам лична полза от това.
Иначе Багера много добре знае, че моята си цапа съвсем свободно по попдобни на неговия паркинг, че и на по-тежки трасета!Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Аз лично не го хвърлям на улицата, а го трупам на купчини, но масово "чистят" като изхвърлят снега на почистената улица. Такива са за директноНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
И при мен в Младост 3 е на коловози с обледена основа и стени и ми отнема поне няколко опита да се измъкна от коловоза, за перепендикулярно паркиране. Не минава без въртене на гуми и подпиране на праговете и тръбите на генерацията, но снишената ми 155-ца го понася геройски... проблем ми е че се натрупа доста лед в задните калници и колата се движи като трупче на неравностите отзад и хич не е кеф...
А в допълнение да кажа, че и налягането с гумите е от огромно значение за борбата с леда и снега. Половин атмосфера по-малко помага, особенно на високи гуми!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
Comment