Известие

Collapse
No announcement yet.

Сняг

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Вие сте добре, тук в Русе има преспи от 1метър...няма излизане с колата...изчистих я и около нея и я позапалих.
    Улицата е непроходима, звънях 10 пъти на 112 и все обещават. Ебаси, пак ги изненада зимата през януари
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

А, и ние с комшията се оказахме дежурни та чистихме, днес вечерте пак може да почистим, щото поспира, а от събота са деве други съседи.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Аз пък едва събрах от капака на колата да си направя снежна топка...

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          До сега ринах и разходих катъра по улиците.
          Снега тука е подобаваш, но защо все още като ме видят с лопатата и ме гледат като идиот!
          Дали пък не са прави!?
          Не са, както е казано:
          Свестните у нас считат за луди
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

В Плевен вече си имаме около 25см. сняг и днес по време на обедната почивка в работата се поразкърших и поизринах малко тераси и козирки.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

На 14км. от София,под дърво и на завет снега е 52 см. И ги гледам тия журналисти какви данни дават,ми е интересно къде мерят снега??Има преспи с височина около 1м. и 40 см.За сметка на това имам ток!
              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Тук у наше село е бая зле положението. Цял ден не е спирало да вали, вятър има колкото искаш, и на всичкото отгоре температурите са -8 градуса. Преди малко ми се наложи да изляза с колата из квартала, по пътя където уж е чистено има около 15см сняг, преспите няма да ги коментирам там е над 40см. Та така.., наздраве на всички които си пият питието безгрижно.
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Аз па нема да кажа колко е снега у Варна, щот не ми се излиза.
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                    На 14км. от София,под дърво и на завет снега е 52 см. И ги гледам тия журналисти какви данни дават,ми е интересно къде мерят снега??Има преспи с височина около 1м. и 40 см.За сметка на това имам ток!
                    В градовете снежната покривка е едно, а извън тях е съвсем друго.
                    Както добре знаем в градски условия, поради урбанизацията, снега по-малко се задържа, дори понякога се топи преди да падне на земята, като в същото време същия този сняг извън града се стели и натрупва, така, че правете разлика между снежна покривка в гъстонаселени и не такива райони.
                    В градски условия вятъра се разбива от сградите и няма възможност да натрупа преспи, освен в междублокови пространства, където стават всякакви фиести на вятъра, особено ако има няколко високоетажни блока в съседство.
                    sigpic

Comment

Тъкмо извадих суджука и пъстърмата и отивам да взема от хладилника ракията...нека си вали...имам запаси за 10 дена поне
                      Айде наздраве на вс!
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Аз днес два пъти чистих красавицата, ама няма да я мърдам никъде щот ай съм мръднал и някой тарикатко ще се намести на чистеното а после...
                        Ама пък ми се кара по снега... то пък и сняг си имаме... от едната страна на колата е навяло към 70-80 см., а от другата е към 50 см. снега... То пък сигурно и от паркинга няма да мога да изляза до улицата... днес само една джипка мина през паркинга... други дири няма по снега...

---------- Post added at 20:48 ---------- Previous post was at 20:44 ----------

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                        Тъкмо извадих суджука и пъстърмата и отивам да взема от хладилника ракията...нека си вали...имам запаси за 10 дена поне
                        Айде наздраве на вс!

Били сме откъснати от света.... ми кат има мезе и пиене, е нека сме откъснати от света...
                        И от мен наздраве !
                        bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Вие пак и дири като си имате по паркинга, аз преди малко като излязох, на връщане след 15мин всичко беше заринато все едно никой не е минавал цял ден.
                          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Някой вече да е исчистил по случайност чужда кола ????
                            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                              Моята няма опасност някой да я изчисти, защото е в гаража, но добре ме подсети да си прибера една пълна каса бира от багажника, да не вземе да замръзне нощес.
                              В зимни условия като сегашните хладилника служи за затопляне на бирата.
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение

Аз!
                                Даже две.
                                Докато нацеля каляската на жената.
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X