Известие

Collapse
No announcement yet.

За цигарите !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Докторе, отговаряш ми като Сидеров, с въпроси.
    Мисля, че написах, че никотинът е растителна отрова и не е нужно да ми разясняваш, че бил широко разпространен в природата. Така и не ми отговори, при какъв поцес в човешкия организъм се синтезира никотин, така както беше написал в първия си пост.
    И сега в този отговор пак пишеш глупости.
    Никотинамидът е витамин, който се синтезира ИЗКУСТВЕНО от никотин.
    В човешкото тяло никотинамидът постъпва с храната, готов и синтезиран.
    Ендогенният му синтез се осъществява посредством аминокиселината триптофан. Ще спра до тук, докторе.
    Втората част от поста ти отново е бзмислена и никому ненужна демонстрация на знания, нямащи нищо общо с моите въпроси.
    И да не забравя. Свинята рови, но намира една от най-скъпите и търсени храни, а именно трюфелът. Дори и най-добре обученото и школувано куче не се справя толкова добре, колкото нея.
    Ако не беше написал онзи натруфен и надменен пост, празен от към съдържание, нямаше да си губя времето да пиша толкова. Предпочитам постове, в които ме псуват пред напомпани с термини и нищо не съдържащи поучителни постчета.
    Отговорът ми е в хармония със стила ти.
    Загледай се,какво си написал.
    Когато получаваш,недостатъчна според теб информация се сърдиш.Когато получиш повече,пак същото.Детска работа.
    Не познаваш нито Сидеров,нито мен,че да ни сравняваш,макар че в говоренето му има реалистичен поглед и ако следваше прокламираните идеи,бих го уважавал.
    Дали едно вещество е отрова или лекарство зависи от приложението.Може да отровиш човек с множество "полезни" вещества.
    Ако организмът разчиташе само на внесени от вън вещества,щеше да загине веднага.
    Ако проявяваш интерес към биохимия,закупи си учебници и ги прочети.Ако след това има неясноти,възможно е да ги обсъдим,въпреки че отдавна се занимавам с друго направление на медицинската наука.
    "Втората част" от поста ми е разяснение на объркването,внесено от един твой преден.
    В същтост,никога не съм изпитвал необходимост да обяснявам личната си позиция на който и да било.Това,че съм я споделил,не ангажира никого и не търся ничие съгласие,комо ли пък оценка.За това и проблемът с "губенето на време" си е лично твой.
    Колкото до намека за трюфелите,в България не случайно им викат "свинска гъба".Малко ме гони "склерозата",поради "възрастта",но в една пиеса се казваше,че приготвената в заведението храна е "за прасета и дженталмени".Не ми допада мирисът на пръст в храната.
    Ако държиш да те напсуват,а може би и нещо друго,иди на мач в сектора с агитката и викай за противниковия отбор.
    Ако приемаш спазването на добрия тон за надменност,трябва да изпиташ притеснение за себе си.
    С най-добри пожелания поставям точка от моя страна на тази безплодна припирня.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
      Отговорът ми е в хармония със стила ти.
      Загледай се,какво си написал.
      Когато получаваш,недостатъчна според теб информация се сърдиш.Когато получиш повече,пак същото.Детска работа.
      Не познаваш нито Сидеров,нито мен,че да ни сравняваш,макар че в говоренето му има реалистичен поглед и ако следваше прокламираните идеи,бих го уважавал.
      Дали едно вещество е отрова или лекарство зависи от приложението.Може да отровиш човек с множество "полезни" вещества.
      Ако организмът разчиташе само на внесени от вън вещества,щеше да загине веднага.
      Ако проявяваш интерес към биохимия,закупи си учебници и ги прочети.Ако след това има неясноти,възможно е да ги обсъдим,въпреки че отдавна се занимавам с друго направление на медицинската наука.
      "Втората част" от поста ми е разяснение на объркването,внесено от един твой преден.
      В същтост,никога не съм изпитвал необходимост да обяснявам личната си позиция на който и да било.Това,че съм я споделил,не ангажира никого и не търся ничие съгласие,комо ли пък оценка.За това и проблемът с "губенето на време" си е лично твой.
      Колкото до намека за трюфелите,в България не случайно им викат "свинска гъба".Малко ме гони "склерозата",поради "възрастта",но в една пиеса се казваше,че приготвената в заведението храна е "за прасета и дженталмени".Не ми допада мирисът на пръст в храната.
      Ако държиш да те напсуват,а може би и нещо друго,иди на мач в сектора с агитката и викай за противниковия отбор.
      Ако приемаш спазването на добрия тон за надменност,трябва да изпиташ притеснение за себе си.
      С най-добри пожелания поставям точка от моя страна на тази безплодна припирня.
      Поне спря да ми пишеш за физиология и биохимия, че ставаше все по-зле и по-зле.
      Когато усетиш, че си се объркал можеш да си признаеш., а не да ми размахваш поучителен пръст. Всеки път "бягаш" от отговори по същество. Аааааа, даде и един смешно грешен.
      Ако знаеше, каква е функцията на никотина в растенията щеше да разбереш защо го наричам отрова.
      Не се занимавай с физиология и биохимия е моят съвет и другия път по-лекичко със сложната терминология, защото видимо само те обърква.
      Диалогът бе продуктивен, най-вече за теб, понаучи това-онова.
      Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 11:32.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• AMIN!!!! Айде стига толкова
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
          AMIN!!!! Айде стига толкова
          как така! не може !
          трябва да признаем че прасето е оборило всички с титаничен замах, да се преклоним пред неговата мъдрост, а доктора публично да се извини и да си скъса дипломата
          точка

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
            как така! не може !
            трябва да признаем че прасето е оборило всички с титаничен замах, да се преклоним пред неговата мъдрост, а доктора публично да се извини и да си скъса дипломата
            Нямам нужда от признание.
            Колев, да не ти замръзнат крушите, събирай ги и отивай да се правиш на сърдит някъде другаде.
            К.М.

Comment

Нямам нужда от признание.
              Колев, да не ти замръзнат крушите, събирай ги и отивай да се правиш на сърдит някъде другаде.
              ааа как така нямаш. ти си нарцисист, мед ти капе на душичката да се правиш на по-по-най
              точка

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                ааа как така нямаш. ти си нарцисист, мед ти капе на душичката да се правиш на по-по-най
                Всичко в името на истината и правилните отговори.
                Нарцисът си ти, но за съжаление няма с какво да изпъкнеш и от нарцис си се превърнал в карамфил.
                К.М.

Comment

• хайде, знам че можеш и по-добре.
                  типично за нарцисиста е преувеличение на собствената му значимост, бурна реакция на критиката, чувството за изключителна правота, търсене на внимание, липса на емпатия, арогантност и надменност, "отричащ механизъм" с който оправдава неадекватността си. всичко това гарнирано с анонимността на интернет.
                  може ли да предположа че си едно дете и за възпитанието ти по-голяма или единствена роля е изиграла майка ти.
                  точка

Comment

Поне спря да ми пишеш за физиология и биохимия, че ставаше все по-зле и по-зле.
                    Когато усетиш, че си се объркал можеш да си признаеш., а не да ми размахваш поучителен пръст. Всеки път "бягаш" от отговори по същество. Аааааа, даде и един смешно грешен.
                    Ако знаеше, каква е функцията на никотина в растенията щеше да разбереш защо го наричам отрова.
                    Не се занимавай с физиология и биохимия е моят съвет и другия път по-лекичко със сложната терминология, защото видимо само те обърква.
                    Диалогът бе продуктивен, най-вече за теб, понаучи това-онова.
                    Айде намери сили да се спреш,защото ще постна линковете от "научно-популярните" сайтове,от които си преписвал фрагменти,без грам разбиране.
                    В същност,що ли да се занимавам?То всеки виждал компютър ще ги намери.
                    Приятно тролене!
                    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                      Миналото лято един приятел донесе от Македония Rothmans чист оригинал, там British tobacco си продават, а преди петнайсетина години избягаха от България, за това няма оригинален Rothmans у нас.
                      Как са цигарите в Maкедония не зна,ама в Сърбия са яко зле,Парламента в България е в пъти по-добър от сръбския.........
                      Абе то повечето марки кубински пури вече се правят извън Куба и са гадост а ние за цигари си говорим.

Пафкайте си пурети Meharis и Vasco da Gama(на тия и пурите им ги бива) и не се косете
                      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Цигари, алкохол и свиня на скейтборд...

Целта да заблатите целия форум ли е?
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Всеки има свободата да се трови колкото иска.
                          Съгласен!
                          Стига мене да не ме трови!
                          Нали това е въпроса?
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                            Съгласен!
                            Стига мене да не ме трови!
                            Нали това е въпроса?
                            Да, това допълнение не го написах от толерантност, като бивш пушач.

Comment

Аз дори като пушач, винаги съм го спазвал
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                                Аз дори като пушач, винаги съм го спазвал
                                Е такаива сме си ние пушачите,толерантни хора.....към нас обаче няма толерантност.......
                                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
                                X