Първоначално публикувано от Susscrofa
Покажи съобщение
Загледай се,какво си написал.
Когато получаваш,недостатъчна според теб информация се сърдиш.Когато получиш повече,пак същото.Детска работа.
Не познаваш нито Сидеров,нито мен,че да ни сравняваш,макар че в говоренето му има реалистичен поглед и ако следваше прокламираните идеи,бих го уважавал.
Дали едно вещество е отрова или лекарство зависи от приложението.Може да отровиш човек с множество "полезни" вещества.
Ако организмът разчиташе само на внесени от вън вещества,щеше да загине веднага.
Ако проявяваш интерес към биохимия,закупи си учебници и ги прочети.Ако след това има неясноти,възможно е да ги обсъдим,въпреки че отдавна се занимавам с друго направление на медицинската наука.
"Втората част" от поста ми е разяснение на объркването,внесено от един твой преден.
В същтост,никога не съм изпитвал необходимост да обяснявам личната си позиция на който и да било.Това,че съм я споделил,не ангажира никого и не търся ничие съгласие,комо ли пък оценка.За това и проблемът с "губенето на време" си е лично твой.
Колкото до намека за трюфелите,в България не случайно им викат "свинска гъба".Малко ме гони "склерозата",поради "възрастта",но в една пиеса се казваше,че приготвената в заведението храна е "за прасета и дженталмени".Не ми допада мирисът на пръст в храната.
Ако държиш да те напсуват,а може би и нещо друго,иди на мач в сектора с агитката и викай за противниковия отбор.
Ако приемаш спазването на добрия тон за надменност,трябва да изпиташ притеснение за себе си.
С най-добри пожелания поставям точка от моя страна на тази безплодна припирня.
Comment