Известие

Collapse
No announcement yet.

България подписа за забрана на торентите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
    Абе и децата вече знаят за бая начини дето се получава едно към едно копие със всичките му защити от копиране барабар,ти си тръгнал да викаш че е абсурдно.
    Просто обема на паметта е толкова голява, че не би си направил някой труда да го качи, защото знае, че малко хора биха го оценили.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Виж облака колко е голям и ще се стресираш.Памет да искаш,тия от гуглето кво са решили да правят не ги знам.

Comment

Абе да си гледат работата , направо кипвам като почват да говорят за горките автори , как ги оставяме без хляб , бахти лицемерието , ще свалям колкото и откадето мога , като спрат българските сайто ще свалям от руски поне си го знам руския а и филмите излизат по рано там.
        С голяма радост бих платил 15-20 лв за един диск ако знаех че с тия пари ще нахранят някои от милионите гладуващи деца . Ама тия прасета да ги съжелявам ......я си гледат работата ..... да пукнат дано всичките ( е освен Робърт Дениро и Чарлииз Терон )
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
          Абе да си гледат работата , направо кипвам като почват да говорят за горките автори , как ги оставяме без хляб , бахти лицемерието , ще свалям колкото и откадето мога , като спрат българските сайто ще свалям от руски поне си го знам руския а и филмите излизат по рано там.
          С голяма радост бих платил 15-20 лв за един диск ако знаех че с тия пари ще нахранят някои от милионите гладуващи деца . Ама тия прасета да ги съжелявам ......я си гледат работата ..... да пукнат дано всичките ( е освен Робърт Дениро и Чарлииз Терон )
          а Чък Норис къде го забрави бе човек
          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
            а Чък Норис къде го забрави бе човек
            Малеее извинявам се , само да не разбере
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
              Малеее извинявам се , само да не разбере
              Той отдавна знае,още преди да натиснеш"Публикувай отговор"

Comment

Е как да не си пплати човек за такъв шедьовър като това долу ......
                Attached Files

Comment

Тоз пък филм не си струва картинката за пари да не говорим.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Хаха, смехории, те изкрадаха страната, седнали да мислят как да правят закони за пиратството. Ама все някак тряя да излижем гъзовете на "великите сили", както винаги е било откакто съществува тая държава.
                    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                      Хаха, смехории, те изкрадаха страната, седнали да мислят как да правят закони за пиратството. Ама все някак тряя да излижем гъзовете на "великите сили", както винаги е било откакто съществува тая държава.
                      Ами за какво утрепаха Стамболов?!
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Ето за това бих си платил ( http://www.youtube.com/watch?v=AQ9zeDd0mpg ) ама както виждате истинското се подарява

Comment

Ако тръгнат да махат Замунда, например, хората от сайта,като нищо могат да ги осъдят,защото като се замислиме малко,реално това което прави този сайт не е пиратство,а споделяне. Ако аз си направя диск с филм и кажа на някой ''давам ти го за 5 лв'' - ок,тва е пиратсво, защото аз го правя с комерсиална цел,но ако го имам и просто го споделям с Иванчо, той с Марийка и т.н. - е извинявам се,ама нищо немогат да кажат по въпроса.
                          Peugeot 307
                          A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin

Comment

Проблема на Замунда не е,че има споделяне,а че те правят огромна печалба от банери на сайта за това споделяне. Така като гледам работата отива на лафа,че на българина ако му вземеш хляба нищо няма да стане,но вземеш ли му компютъра интернете ще те разкъса
                            Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                            Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                            Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

те се чешат дали няма да забранят библиотеките... щот рииш ли си плащаш годишна такса за читателска карта
                              Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                              AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Ми хора, който е против, Събота 11:00 пред НДК ще се проведе протест. Аз лично ще отида ,каквото и да ми коства

sigpic
                                Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                                X