Известие

Collapse
No announcement yet.

България подписа за забрана на торентите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Що па да не се ебават с българите.. дано този протест промени нещо !!!
    Peugeot 307
    A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin

Comment

И те са го измислили,понеже и да затворят замунда и другите торент сайтове винаги ще се направи нов сайт и цялата информация ще бъде възстановена за 1 седмица,или ще преместят сървъра в друга държава както направиха замунда преди време.Тарикатите искат да следят потребителите и да ги наказват със затвор когато теглят...Със това наше съгласие,интернет доставчиците ще бъдат задължени да дават каквато искат информация,за всеки един техен клиент на въпросната организация,когато влезе в сила.
      sigpicAlfa Romeo 147,1.9JTD(115hp)

Comment

Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщение
        Що па да не се ебават с българите.. дано този протест промени нещо !!!
        Младо фного идеализъм нещо.......кви протести.....торентите да ни беха проблема......
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Ми... проблем са.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

проблемът ще е, че 98% от присъстващите на протеста няма да са прочели това, срещу което протестират
            Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
            AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Днеска някой ми каза, че отпада тая простотия ?!
              Peugeot 307

Comment

По новините казаха...
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Е супер значи
                  Peugeot 307

Comment

Ем тъпо е...каква е разликата дали ще изтегля някаква песен от нета, или ще я запиша от някой приятел, някой от мен ще я запише и т.н.Пак ще си е пиратско...
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                      проблемът ще е, че 98% от присъстващите на протеста няма да са прочели това, срещу което протестират
                      Е все едно тук не е същото... торенти, презаписи... проблема на това споразумение е нарушаването на баланса м/у интересите на клиента и тези на разпространителите, безумието е в загубата на всякаква лична информация, а страшното е въвеждането на презумпция за виновност до доказване на противното.
                      Икономическата болка пък е в цената която ще трябва да плащаме с таксата за Интернет за да може доставчика да ни следи по-изкъсо от колкото партиен секретар от татово време.
                      Освен това като бонус е възможна забраната на опън сорс модела поради невъзможност за гарантиране на немодифицирането позволяващо използване на резултата за разбиване на ДРМ и други защити.
                      Ако ви мързи да мислите, четете ... по известните деятели у нас изписаха маса неща.
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Ко туй ДРМ?

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                          По новините казаха...

При положение че е разписано от посланика ни в Япония - няма как да отпадне... просто в момента ни замазват очите, че няма да е баш така както се изписа в началото... дрън, дрън... Заради обществената реакция сега от приказки ще го докарат, че черното е бяло...
                          ми... ако искате вярвайте им...
                          bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета

Comment

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                            Ко туй ДРМ?
                            Виж википедията .

Нащи убавци пак се изоглавиха, спорните текстове щели с резерви да ги подпишат, само дето не разбрах точно кои са те.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Нещо копнато от друг форум, но хубаво написано:

- ACTA далеч не се ограничава само до ментетата, а възприема доста широка дефиниция на "кражба" в интернет
                              - ACTA практически не позволява на отделните държави да формират собствени закони и предвижда затвор за дребни нарушения, като слушане на пиратска музика!
                              - ACTA се обсъжда изцяло в тайна без обществени дискусии и неправителствени организации

Тук не говорим просто за спиране на торенти! Този договор задължава всички държави да предоставят на мултинационалните корпорации всякаква лична информация за предполагаеми престъпници и действа извън всякаква легална рамка и разбирания на отделните страни. Наказуеми са както тези, които "крадат" интелектуална собственост, така и онези, които пренасят информацията - като интернет доставчици и hosting компании.
                              Дефиницията какво е интелектуална собственост е доста общо описана и може да засегне дори блогъри, които споменават търговска марка в критична статия. Същото важи за иновации на малки компании, по-евтини алтернативи и generic лекарства, които не се нравят на големите корпорации.
                              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                                Абе тия пък , се едно са решили всички проблеми и сега само торентите ги оправяме и готово - ставаме първа икономика в света.
                                Първо да вземат да спрат споделянето помежду си на бюджета , пък ние ще спрем да споделяме файловете.

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                                Поста ти мисля, че може да влезе в "златния фонд" на КАРБ

Първоначално публикувано от nickyto Покажи съобщение
                                Няма значение дали е нужно или не, дали ще върши работа или не... по-важното е че ще потупат бат ББ по рамото от чужбина и ще му почешат егото...
                                Да ми почешат косматите ма*ури ... т'ва е поредната простотия ... колкото пъти си кажа по-зле няма на къде толкова пъти се убеждавам в противното

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                                Пък като се замисля, тия що си мислят, че тука в БГ някои ще хукне със все сила да им пазарува творчеството щом торентите изчезнат.
                                Ми ... а де ... и аз това се чудех . За да си купя албум на някой трябва да ми харесва всичко в него а от БГ изпълнителите нямам такива фаворити . Единствения албум , който съм купувал беше на касетка "The Offspring-americana"
                                Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                                Ми хора, който е против, Събота 11:00 пред НДК ще се проведе протест. Аз лично ще отида ,каквото и да ми коства
                                Ако бях близо до София и аз щях да отида но ...
                                sigpic
                                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Working...
                                X