Първоначално публикувано от 546
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
България подписа за забрана на торентите
Collapse
X
-
Абе да си гледат работата , направо кипвам като почват да говорят за горките автори , как ги оставяме без хляб , бахти лицемерието , ще свалям колкото и откадето мога , като спрат българските сайто ще свалям от руски поне си го знам руския а и филмите излизат по рано там.
С голяма радост бих платил 15-20 лв за един диск ако знаех че с тия пари ще нахранят някои от милионите гладуващи деца . Ама тия прасета да ги съжелявам ......я си гледат работата ..... да пукнат дано всичките ( е освен Робърт Дениро и Чарлииз Терон )Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеАбе да си гледат работата , направо кипвам като почват да говорят за горките автори , как ги оставяме без хляб , бахти лицемерието , ще свалям колкото и откадето мога , като спрат българските сайто ще свалям от руски поне си го знам руския а и филмите излизат по рано там.
С голяма радост бих платил 15-20 лв за един диск ако знаех че с тия пари ще нахранят някои от милионите гладуващи деца . Ама тия прасета да ги съжелявам ......я си гледат работата ..... да пукнат дано всичките ( е освен Робърт Дениро и Чарлииз Терон )Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеа Чък Норис къде го забрави бе човекОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеМалеее извинявам се , само да не разбере
Comment
-
Хаха, смехории, те изкрадаха страната, седнали да мислят как да правят закони за пиратството. Ама все някак тряя да излижем гъзовете на "великите сили", както винаги е било откакто съществува тая държава.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеХаха, смехории, те изкрадаха страната, седнали да мислят как да правят закони за пиратството. Ама все някак тряя да излижем гъзовете на "великите сили", както винаги е било откакто съществува тая държава.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Ето за това бих си платил ( http://www.youtube.com/watch?v=AQ9zeDd0mpg ) ама както виждате истинското се подаряваОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Ако тръгнат да махат Замунда, например, хората от сайта,като нищо могат да ги осъдят,защото като се замислиме малко,реално това което прави този сайт не е пиратство,а споделяне. Ако аз си направя диск с филм и кажа на някой ''давам ти го за 5 лв'' - ок,тва е пиратсво, защото аз го правя с комерсиална цел,но ако го имам и просто го споделям с Иванчо, той с Марийка и т.н. - е извинявам се,ама нищо немогат да кажат по въпроса.Peugeot 307
A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin
Comment
-
Проблема на Замунда не е,че има споделяне,а че те правят огромна печалба от банери на сайта за това споделяне. Така като гледам работата отива на лафа,че на българина ако му вземеш хляба нищо няма да стане,но вземеш ли му компютъра интернете ще те разкъсаAlfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
Comment