Известие
Collapse
No announcement yet.
България подписа за забрана на торентите
Collapse
X
-
България подписа за забрана на торентите
Тагове: Няма
-
На ЯФор КолеФ мечтата от пубертета когато е сменял гащите си като е гледал плакат на Саманта Фокс,свален от трактора на баща му,които пък го е купил нелегално от един югословянин.
Това споразумение няма да го бъдеsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
-
Абе тия пък , се едно са решили всички проблеми и сега само торентите ги оправяме и готово - ставаме първа икономика в света.
Първо да вземат да спрат споделянето помежду си на бюджета , пък ние ще спрем да споделяме файловете.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеАбе тия пък , се едно са решили всички проблеми и сега само торентите ги оправяме и готово - ставаме първа икономика в света.
Първо да вземат да спрат споделянето помежду си на бюджета , пък ние ще спрем да споделяме файловете.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеАйде още един повод да ни проснат
Ако някой си направи труда да се зачете в тия всичките проекти, положението вече ще е - виновен до доказване на противното.
Оруел?Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Все едно сме оправили всичко друго в държавата, та до торентите стигнахме.
А държава, толкова законоспазваща, като Германия, още не е подписала това акта споразумение. Тук не трябва да се стои...България само поробва гражданите си.
Понеже в момента, дишайки, ние крадем въздух, от догодина, ще има данък въздух, след 3-4 години, да си наемател ще е рай, защото един собственик, ще трябва да плаща налози 100 пъти по- високи от сегашните, един вид вие как така си позволявате да живеете и да не плащат, че сте живи...Баси държавата скапана.....
Еми аз ако съм примерно Бон Джови и искам да споделям песните си в мрежата, какво става.... затвор за незаконно споделяне на фаилове ли?
Уронвал се финансовия интерес на мултимилионни компании.... ами, че една средно статистически известна певица, парви от концерт по няколко милиона долара печалба...
До колкото ми е известно на мен определението пиратски сайтове, са тези, които предоставят филми, музика, кофтуер срещу заплащане. Такива почти няма, или поне ние не ги ползваме. Торент тракерите не са пиратски, защото не трябва да им плащаш ( на повечето, които знам) .
Ми, че без торент тракери, тия така наречени звезди, ще им залезе славата, кой луд ще даде 20 лева примерно за албум на Мадона, при условие, че харесва една нейна песен.
Тананикането по улиците, ще се наказва със затвор,заради кражба на интелектуална собственост, а 98% от радиостанциите, понеже няма да могат да си платятлицензите, ще фалират и, естествено ще остане само едно-Хр Ботев.И в крайна сметка, нещо ми се чини, че обратнопропорционално на напредъка, ще се върнем в първообщинния строй.Малко по малко.
П.П. И какво правим, когато някой като мен иска албум на Стиви Б, Пандера, или някой друг певец, или група, които са доста по-малко известни, от преди 15 години са и като отида в музикалния магазин и попитам продавача за тях, той започва да ме гледа като извънземно търсещо пътя за Мелмак ?!?Last edited by Stefan Caromov; d.m.y г., 15:40.
Comment
-
Не е само БГ е така споко , навсякъде е!!!! Последните горе-долу свободни държави ги прочистват в момента , само Иран се държи ама няма май да изкарат много освен ако вече нямат ядрено оръжие
Един умен човек беше казал ( не помня кой ) за да няма войни и нещастия , единственото което трябва да се направи е да се изолират 50 най богати евреи ( нищо против нацията. Причината е проста с това че дърпаме торенти бие по джоба на един или на няколко от тях и певците и актьорите нямат нищо общо с това
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеЕдин умен човек беше казал ( не помня кой ) за да няма войни и нещастия , единственото което трябва да се направи е да се изолират 50 най богати евреи ( нищо против нацията.
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Това няма как да работи - когато 100 човека се опитат да ограничат нещо, 100 милиона в нета почват да мислят как да го заобиколят......и винаги последните печелят......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщениеАми от торентите нищо не им пада,друго си е десетина полулегални "УНИСОН"-а да си кихат където трбва.Ама интернет се казва "интер" не случайно,Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеТова няма как да работи - когато 100 човека се опитат да ограничат нещо, 100 милиона в нета почват да мислят как да го заобиколят......и винаги последните печелят.......Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
Comment