Известие

Collapse
No announcement yet.

България подписа за забрана на торентите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    но факта, че нашите хора веднага се съгласяват на всичко, говори за липса на поне малко достойнство.
    Прав си Олди......торентите да са ни проблема....
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Ми сетих се щото сигурно къде двеста касети имах,некои дори полулегални.Аудио и видео пиратсвото носеше добри пари на едни добре облечени бизнесмени,дето сега станаха излишни.Делаверата умря с торентите,но сега пак ще я бъде,макар и с по-маскирана.

Comment

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
        Ми сетих се щото сигурно къде двеста касети имах,некои дори полулегални.Аудио и видео пиратсвото носеше добри пари на едни добре облечени бизнесмени,дето сега станаха излишни.Делаверата умря с торентите,но сега пак ще я бъде,макар и с по-маскирана.
        От 93 до средата на 94 имах магазина на Унисон....добри времена,добри пари......
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

И ся кво, аз ако си купя някъв албум, и го кача нейде да си го дръпне Никито примерно, после и Кайо, ще съм пират, ми купил съм го като искам ще го дам, все едно да ме задължат да си купя кола само от магазина, не от авто салон че да правя оборот на някой.Всяко чудо за три дни, че то по тая логика и НАСА трябва да иска пари за снимки от Хъбъл и т.н.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            И ся кво, аз ако си купя някъв албум, и го кача нейде да си го дръпне Никито примерно, после и Кайо, ще съм пират, ми купил съм го като искам ще го дам, все едно да ме задължат да си купя кола само от магазина, не от авто салон че да правя оборот на някой.Всяко чудо за три дни, че то по тая логика и НАСА трябва да иска пари за снимки от Хъбъл и т.н.
            Нема да го качваш и това е.Да си го купят и тогава ще го слушат.Ма ако не им хареса дали ще им платят нещо обещетение, че са им тормозили слуховия апарат или поне да им върнат парите носителите на права?

Comment

Почти съм сигурен, че истинските автори на произведенията няма да имат нищо против това да бъдат известни чрез торентите - ако не бяха тези торенти не е ясно дали биха ги познавали хората и дали стадионите биха били пълни при турнетата им.
              Съгласен съм, че чрез торентите не е редно да се печелят пари, но и кой истински почитател на качествената музика би си купил носители записани по този начин.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                Това ме подтиква да се замисля, какво става в случая в който си купя филм на двд и го стриймвам в мрежата, без да правя презапис...
                145, 1.6 boxer
                156, 2.4 JTD - ex
                Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                  Това ме подтиква да се замисля, какво става в случая в който си купя филм на двд и го стриймвам в мрежата, без да правя презапис...
                  Пусн ми ай пи то на лични като почнеш,ама да не е на юдипи, че да става за гледание.И аз няма да го записвам,само ще го струпам в кеша.

Comment

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                    Пусн ми ай пи то на лични като почнеш,ама да не е на юдипи, че да става за гледание.И аз няма да го записвам,само ще го струпам в кеша.
                    Нямаш кахър
                    А така представени нещата, излиза че трябва да се забранят всички операционни системи, защото те записват в кеша...
                    145, 1.6 boxer
                    156, 2.4 JTD - ex
                    Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                      Нямаш кахър
                      А така представени нещата, излиза че трябва да се забранят всички операционни системи, защото те записват в кеша...
                      Би трябвало да знаеш, че е абсудно да качиш един качествен запис чрез нета.
                      Примерно концерт на едно ДВД с всичките му права има записано едно и също нещо от няколко камери едновременно и можеш докато си гледаш да превключваш с дистанционното различните гледни точки.
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

Да ходят на майната си прехвалените артисти, музиканти и всякакви покрай тях! 99% от тяхното "творчество" за мен попада в графите "боклук" и "посредствено", а което ми харесва си го купувам или се замитам на кино. За игрите свалям, играя и ако ми хареса и мисля, че ще я играя си я купувам, така или иначе онлайн с пиратско копие рядко се получава. А сега се сетих виндовса ми е пиратски ама пък той не ми харесва с него съм по принуда.
                        Пък като се замисля, тия що си мислят, че тука в БГ някои ще хукне със все сила да им пазарува творчеството щом торентите изчезнат.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Ами то тенденцията е да бухаме в облака,а декриптирането е бавен процес ,ако нямаш ключ,та ще си споделяме мисли,да ги видим какво ще правят тогава.

Comment

Примерно концерт на едно ДВД с всичките му права има записано едно и също нещо от няколко камери едновременно и можеш докато си гледаш да превключваш с дистанционното различните гледни точки.
                            Е, аз хипотетично още разсъждавам по проблема
                            145, 1.6 boxer
                            156, 2.4 JTD - ex
                            Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Абе и децата вече знаят за бая начини дето се получава едно към едно копие със всичките му защити от копиране барабар,ти си тръгнал да викаш че е абсурдно.

Comment

да ви кажа аз лично още не съм формирал мнение относно това дали съм за или против ограничаването на споделяне на файлове чрез торенти.

Примерно аз слушам електронна музика има сайтове и социални мрежи където моите любими продюсъри си пускат миксовете свободно и могат да се теглят - могат да се използват за комерсиални цели на базата на "криейтив комънс". Филми не тегля. Жена ми тегли книги но вече има толкова голяма библиотека, че едва ли ще я прочете през този си живот...

За мен торент тракерите са хубаво нещо но изяждат печалбите от авторско право - а то кое ли не го прави?

в заключение ще кажа че дори да ограничат и/или забранят торент тракерите хората ще намерят алтернатива, рано или късно.

За мен това е много шум за нищо.
                                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Working...
                                X