Първоначално публикувано от RUNNING WILD
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мис Алфа ромео или Най красивата Алфистка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщениеРежа си вените в момента.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеи вана с топла вода задължително да изпомпа по-бързо.Peugeot 307
A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin
Comment
-
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеЗа по добър ефект вените се режат надлъжно а не напречно........Peugeot 307
A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin
Comment
-
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеразбирам че ми подаряваш сърцето си но аз няма да го взема,недей напразна саможертва...можеш да имаш всички мъже на света но никога няма да имаш мене...сега на път към супермаркета ще си пусна хитовете на Веско Маринов в колата в твоя чест!!!
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Недейте така че без това няма участнички, Ако Moment4life си пререже вените, накрая няма да има за коя да гласуваме. Иначе най-добре, като още някоя колежка се престраши, да напрайм анкета и да гласувамеАлфа Ромео 155 1.7ТС, 93г. EX
Алфа Ромео 166 2.0ТС, 99г. EX
Алфа Ромео 156 1.9JTD16v, 04г.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markovаз предлагам "варненската кралица" Вики от Варнаайдее, Варнааа хип хип хип !!!!
Има нещо гнило тук...да не ти е обещала латото безплатен апартамент във Варна...м?!
---------- Post added at 18:26 ---------- Previous post was at 18:24 ----------
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеразбирам че ми подаряваш сърцето си но аз няма да го взема,недей напразна саможертва...можеш да имаш всички мъже на света но никога няма да имаш мене...GTV 1.8 TS
Comment
-
Колеги и Колежки ,конкурс в края на краищата може и да има ,обещана ми е помощ по въпроса за организацията искам само и вас да ви помоля за малко помощ ,а именно да се държите колегиално и възпитано за да не караме дамите да съжаляват ,че са се присъединили към нашето мероприятие.Нека покажем малко уважение и че сме грамотни хора.Благодаря ви155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщениеИ аз за тва се сетих и я пълня в момента,
---------- Post added at 17:01 ---------- Previous post was at 17:00 ----------
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеЗа по добър ефект вените се режат надлъжно а не напречно........
---------- Post added at 17:02 ---------- Previous post was at 17:01 ----------
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеРъни ти, сурце голямо и душа камбана ти ценност за сто жени ти именно ма разчуФства, муойсега на път към супермаркета ще си пусна хитовете на Веско Маринов в колата в твоя чест!!!
---------- Post added at 17:04 ---------- Previous post was at 17:02 ----------
Първоначално публикувано от Bobo Markovаз предлагам "варненската кралица" Вики от Варнаайдее, Варнааа хип хип хип !!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщениеАбе Марков...не че нещо..ама ти кво си се заинатил с това ВикитоИма нещо гнило тук...да не ти е обещала латото безплатен апартамент във
Просто исках да стане ясно
п.п.
Момчета,не ме замесвайте ако обичате.
п.п.п
Аз гласувам (ако изобщо има конкурс ) за Мирела,Милена и Светлето“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеЗаяжда се просто.Това е .Мотивите му не ги знам, надявам се да ми отговори.Според мен се яде за спорта,но както и да е.
п.п.
п.п.п
Аз гласувам (ако изобщо има конкурс ) за Мирела,Милена и СветлетоGTV 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеЗаяжда се просто.Това е .Мотивите му не ги знам, надявам се да ми отговори.Според мен се яде за спорта,но както и да е.
п.п.
п.п.п
Аз гласувам (ако изобщо има конкурс ) за Мирела,Милена и Светлето
Comment
Comment