Известие

Collapse
No announcement yet.

Мис Алфа ромео или Най красивата Алфистка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
    разбирам че ми подаряваш сърцето си но аз няма да го взема,недей напразна саможертва...можеш да имаш всички мъже на света но никога няма да имаш мене...
    Режа си вените в момента.
    Peugeot 307
    A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin

Comment

• Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщение
      Режа си вените в момента.
      и вана с топла вода задължително да изпомпа по-бързо.

Comment

и вана с топла вода задължително да изпомпа по-бързо.
        И аз за тва се сетих и я пълня в момента,
        Peugeot 307

Comment

• ----
          Last edited by Кайо; d.m.y г., 18:40.
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
            За по добър ефект вените се режат надлъжно а не напречно........
            Да нема лабаво!
            Peugeot 307

Comment

• ---
              Last edited by Кайо; d.m.y г., 18:40.
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

разбирам че ми подаряваш сърцето си но аз няма да го взема,недей напразна саможертва...можеш да имаш всички мъже на света но никога няма да имаш мене...
                Ръни ти, сурце голямо и душа камбана ти ценност за сто жени ти именно ма разчуФства, муой сега на път към супермаркета ще си пусна хитовете на Веско Маринов в колата в твоя чест!!!
                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Недейте така че без това няма участнички, Ако Moment4life си пререже вените, накрая няма да има за коя да гласуваме. Иначе най-добре, като още някоя колежка се престраши, да напрайм анкета и да гласуваме
                  Алфа Ромео 155 1.7ТС, 93г. EX
                  Алфа Ромео 166 2.0ТС, 99г. EX
                  Алфа Ромео 156 1.9JTD16v, 04г.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Markov
                    аз предлагам "варненската кралица" Вики от Варна айдее, Варнааа хип хип хип !!!!
                    Абе Марков...не че нещо..ама ти кво си се заинатил с това ВикитоИма нещо гнило тук...да не ти е обещала латото безплатен апартамент във Варна...м?!

---------- Post added at 18:26 ---------- Previous post was at 18:24 ----------

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                    Ръниии ...ако направят конкурс за мистър Алфа ...аз ще гласувам за теб...
                    GTV 1.8 TS

Comment

• Колеги и Колежки ,конкурс в края на краищата може и да има ,обещана ми е помощ по въпроса за организацията искам само и вас да ви помоля за малко помощ ,а именно да се държите колегиално и възпитано за да не караме дамите да съжаляват ,че са се присъединили към нашето мероприятие.Нека покажем малко уважение и че сме грамотни хора.Благодаря ви
                      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщение
                        И аз за тва се сетих и я пълня в момента,
                        кубик вода си е преразход но нали трябва конфорт...абе щом си преценила че от теб няма полза и се е случило непоправимото и не можеш да живееш с мисълтта че няма да ме имаш.

---------- Post added at 17:01 ---------- Previous post was at 17:00 ----------

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                        За по добър ефект вените се режат надлъжно а не напречно........
                        по-добрият ефект е под мишницата или от вътрешната част на бедрото

---------- Post added at 17:02 ---------- Previous post was at 17:01 ----------

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                        Ръни ти, сурце голямо и душа камбана ти ценност за сто жени ти именно ма разчуФства, муой сега на път към супермаркета ще си пусна хитовете на Веско Маринов в колата в твоя чест!!!
                        пусни си BAD TO THE BONE от картинката гледай и си тананикай като се сетиш за мен

---------- Post added at 17:04 ---------- Previous post was at 17:02 ----------

Първоначално публикувано от Bobo Markov
                        аз предлагам "варненската кралица" Вики от Варна айдее, Варнааа хип хип хип !!!!
                        на мене не ми е много женственна като изсечена е като Викинг,имах една учителка преличаше на нея замеряше ме с тебешири

Comment

• Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
                          Абе Марков...не че нещо..ама ти кво си се заинатил с това ВикитоИма нещо гнило тук...да не ти е обещала латото безплатен апартамент във
                          Заяжда се просто.Това е .Мотивите му не ги знам, надявам се да ми отговори.Според мен се яде за спорта,но както и да е.
                          Просто исках да стане ясно
                          п.п.
                          Момчета,не ме замесвайте ако обичате.

п.п.п
                          Аз гласувам (ако изобщо има конкурс ) за Мирела,Милена и Светлето
                          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                            Заяжда се просто.Това е .Мотивите му не ги знам, надявам се да ми отговори.Според мен се яде за спорта,но както и да е.
                            п.п.

п.п.п
                            Ха ха..е поне да знаеш..много е убедителен
                            GTV 1.8 TS

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                              п.п.

п.п.п
                              Вики привет,просто те харесва както и всички ние и няма смелост да ти го покаже,а и е като всички нас тук изпростял и няма как по друг начин та ти не се цупкай а бързо изрови усмихнато фото и блесни с цялата си прелест и великолепие,цунка по муцунка от всички нас твойте фенове...ние те чакаме

Comment

• Да знаеш,получи ти се иронията

Хайде,стига а ?
                                п.п.

'н'жой

“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Working...
                                X