Известие

Collapse
No announcement yet.

Мис Алфа ромео или Най красивата Алфистка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
    Две участнички имаме до момента ,използвам момента за да им благодаря за участието и да отбележа че темата върви много добре ,на всеки 4 страници имаме нова участничка ,та като стигнем 40 страници ще имаме 20 участнички
    A има ли записани 40 дами във форума?
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Служебна победа за Светланчи..за момента
      Peugeot 307
      A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin

Comment

• M-И-Л-Е-Н-А
        Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 07:39.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
          M-И-Л-Е-Н-А
          Колега оценявам помоща ти ма трее колежката сама да си пусне снимката иначе може да имаме ядове за авторски права и не правомерна употреба на снимков материал и замесване в мероприятия без удобрението на титуляра.

---------- Post added at 02:42 ---------- Previous post was at 02:29 ----------

Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщение
          Служебна победа за Светланчи..за момента
          Що така ,аз тамън се зарадвах ,че има смели и горди дами във нашия форум а ти колежке се отказваш я се върни
          155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщение
            Служебна победа за Светланчи..за момента
            Е жалко, тъкмо бях решил да гласувам за теб
            Алфа Ромео 155 1.7ТС, 93г. EX
            Алфа Ромео 166 2.0ТС, 99г. EX
            Алфа Ромео 156 1.9JTD16v, 04г.

Comment

• Първоначално публикувано от Светланчи Покажи съобщение
              Ами качвай.
              и даже това мъжкото отзаде съм азззз
              Attached Files
              sigpic
              33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
              Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• [QUOTE=nicola 59;1031448]Колега оценявам помоща ти ма трее колежката сама да си пусне снимката иначе може да имаме ядове за авторски права и не правомерна употреба на снимков материал и замесване в мероприятия без удобрението на титуляра.[COLOR="Silver"]

готово.

Comment

M-И-Л-Е-Н-А

Аууууу, кви снимки, кво нещо. Кви детелинки, кви панталонки, просто занемяХ.

Бегач, това в личния албум ли го държиш?
                  "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                  К.М.

Comment

• Суси явно ръчкаш постата щото знаеш че е половинката на Алекс и си имате търкане и искаш да си правиш кярията по заобиколен начин няква ревност да пробудиш ли не знам,забавлявай се няма лошо ма с хората сме се виждали на живо и не бих си позолил лукса за каквото и да е живея в мъжки свят и спазвам правилата, а Милена си е мацка та дрънка бате то се вижда кво и да си говориш,не е от личният албум посветила ги е на мене що на тебе посветиха ли ти нещо?и ти като изглеждаш така и твой ще кача знам че изпитваш комплекс и ревност от красивите жени те са ти конкуренция в надпреварата за мъжкото внимание.

Comment

Суси явно ръчкаш постата щото знаеш че е половинката на Алекс и си имате търкане и искаш да си правиш кярията по заобиколен начин няква ревност да пробудиш ли не знам,забавлявай се няма лошо ма с хората сме се виждали на живо и не бих си позолил лукса за каквото и да е живея в мъжки свят и спазвам правилата, а Милена си е мацка та дрънка бате то се вижда кво и да си говориш,не е от личният албум посветила ги е на мене що на тебе посветиха ли ти нещо?и ти като изглеждаш така и твой ще кача знам че изпитваш комплекс и ревност от красивите жени те са ти конкуренция в надпреварата за мъжкото внимание.
                      мухахахаааа Ръни, тиму сипас лопататабре иначеза МиленаиАлекс съмсъгласен нямалошоподкрепямтъ
                      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Суси явно ръчкаш постата щото знаеш че е половинката на Алекс и си имате търкане и искаш да си правиш кярията по заобиколен начин няква ревност да пробудиш ли не знам,забавлявай се няма лошо ма с хората сме се виждали на живо и не бих си позолил лукса за каквото и да е живея в мъжки свят и спазвам правилата, а Милена си е мацка та дрънка бате то се вижда кво и да си говориш,не е от личният албум посветила ги е на мене що на тебе посветиха ли ти нещо?и ти като изглеждаш така и твой ще кача знам че изпитваш комплекс и ревност от красивите жени те са ти конкуренция в надпреварата за мъжкото внимание.
                        Aлбумът ти за онанизъм грам не ме интересува, нито пък с кой си се надплювал по надвикване в кръчма.
                        Не искам да ми се посвещават снимки, тип, вижта ма ква съм орлица, мрррр.

---------- Post added at 13:28 ---------- Previous post was at 13:23 ----------

Сигурно имаш високо кръвно, сланината по теб плътна ли е?
                        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                        К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                          Aлбумът ти за онанизъм грам не ме интересува, нито пък с кой си се надплювал по надвикване в кръчма.
                          Не искам да ми се посвещават снимки, тип, вижта ма ква съм орлица, мрррр.

---------- Post added at 13:28 ---------- Previous post was at 13:23 ----------

Сигурно имаш високо кръвно, сланината по теб плътна ли е?
                          много си суров с Ръни - бетер Кукера си ей
                          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• ----
                            Last edited by Кайо; d.m.y г., 18:34.

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                              Тук конкурс или кютек ше спретваме??????
                              чакай ти да извикам Кукера па ше видите вие един кОнкурс батки
                              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                                чакай ти да извикам Кукера па ше видите вие един кОнкурс батки
                                кОнкурс или конкУрс

Comment

Working...
                                X