Ама айде бе ,то темата хубава,ама няма развитие..
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мис Алфа ромео или Най красивата Алфистка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщениеАма айде бе ,то темата хубава,ама няма развитие..Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеАми вие Алфистките трябва да я развиете.....ние на качамак само моем да я направимPeugeot 307
A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеА ето ме и мен.
Сусе, ма ти си ни голямата изненада... изби конкуренцията с това тежко въоръжение...bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Ето ви едни три крас(т)авици за кОнкурсаLast edited by firedragon; d.m.y г., 15:36.Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02
Comment
-
[QUOTE=Lei-chery;1030417]Имам въпрос..относно конкурса....а само Алфистки или могат да участват и Алфаджийки...хе хе хе
Алфистки малко звучи, като солистки или балетистки....а може да има хулиганки, дето не се вписват в тези рамки.
Говориме за всички дами регистрирани във Форума ,па дали са Алфистки или Алфаджийки,или Фенки на марката е само игра на думи.
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеАми вие Алфистките трябва да я развиете.....ние на качамак само моем да я направим155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Никоя няма да си пусне снимка ей така първа. Като искате поровете се в албумите от Италфест (различните години) и други събития и постнете снимки. Има достатъчно снимки на хубавици - фенки на марката.2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
Comment
-
Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщениеНикоя няма да си пусне снимка ей така първа. Като искате поровете се в албумите от Италфест (различните години) и други събития и постнете снимки. Има достатъчно снимки на хубавици - фенки на марката.
Аз пък си мисля обратнотоАма наистина от албумите за Италфест има хубави снимки
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Светланчи Покажи съобщениеАз пък си мисля обратнотоАма наистина от албумите за Италфест има хубави снимки
GTV 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщениеАми ти, девойко имаш хубави снимки и си фотогенична....престраши се първа...да отсрамиш Алфаджийките.но аз скорошни снимки нямам
sigpic
Comment
-
Айде де момичета, цъкнете по една снимка.Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 21:03.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеАйде де момичета, цъкнете по една снимка, наградата е двайска.
Ужас, вие и пари ли почнахте да даватеsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщениеКолегата има в предвид разходка с трамвай двайскатаЩото Алфата я запали я не
Още по-зле....едва ли ще има мераклийки да се возят в трамвайпри положение, че карат такива хубави коли като Алфа
sigpic
Comment
-
Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 21:04.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
Comment