Известие

Collapse
No announcement yet.

Мис Алфа ромео или Най красивата Алфистка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бе момчета ,стига с тия негативизми,дайте по-ведро ! Айде поне тая тема да остане читава. Не се карайте,мир да има.
    Не виждам смисъла да съм в тоз конкурс,при положение,че трябва да чета някакви невероятни изказвания и намеци.
    Peugeot 307
    A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Aлбумът ти за онанизъм грам не ме интересува, нито пък с кой си се надплювал по надвикване в кръчма.
      Не искам да ми се посвещават снимки, тип, вижта ма ква съм орлица, мрррр.

---------- Post added at 13:28 ---------- Previous post was at 13:23 ----------

Сигурно имаш високо кръвно, сланината по теб плътна ли е?
      ами не е лошо преди да коментираш чуждите жени айде да снимаш твоята до алфата си и я пусни в форума за анкетата ти предлагам аз,бате кви снимки са достойни за теб да ти посветят като станеш на 40 ли ?до тогава без снимка...какво пак ли отрече мъжките прояви в форума?да бе пълних километражите на 2 пъти миналата година с кръвното като гледаш манометъра ма издаяних,абе Суска...сланината по мене...пак ли си мечтаеш за шкембета потни мъжки тела и космати ръце бе пак оспами хубавата тема...

---------- Post added at 14:38 ---------- Previous post was at 14:37 ----------

Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщение
      Бе момчета ,стига с тия негативизми,дайте по-ведро ! Айде поне тая тема да остане читава. Не се карайте,мир да има.
      Не виждам смисъла да съм в тоз конкурс,при положение,че трябва да чета някакви невероятни изказвания и намеци.
      напротив заповядай аз лично те чакам с нетърпение даже ще викна една позната да ти оцени снажната осанка.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение

напротив заповядай аз лично те чакам с нетърпение даже ще викна една позната да ти оцени снажната осанка.
        Е щом ти ме чакаш,ще си помисля.
        Peugeot 307

Comment

• ---
          Last edited by Кайо; d.m.y г., 18:35.
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• не си ми еротичната мечта с сигурност не отговаряш на елементарните ми изисквания като жена, но ти стискам палци за добро представяне в конкурса.

Comment

• ---
              Last edited by Кайо; d.m.y г., 18:35.
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                не си ми еротичната мечта с сигурност не отговаряш на елементарните ми изисквания като жена, но ти стискам палци за добро представяне в конкурса.
                Мрън-мрън,нещо направи ли сее..
                Ако не разбра НЕ участвам в конкурса.
                Ти не отговаряш на елементарните изисквания за мъж.
                Нямам намерение да спамя темата и пак да се занимавам с тебе,такаче не се чуди защо няма да ти оговарям на писанията.
                Peugeot 307

Comment

• Лошо момчета и момичета ,лошо отива конкурса и ако продължава така ми се струва че конкурс май нема да има
                  155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• Момичета. каквото и да си говорим, последното за което се сещаме за вас е, че сте жени! Просто сте си едни от нас.
                    Ето със Светлето сме клечали под дъжда на не една клубна простотия и първо виждам в нея приятеля, а после се усещам и , че е много готина мацка.
                    Така, че конкурса е да си чоплиме мозъците.
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                      Е бе Ръни,аз тамън те пофалих па ти..........
                      Румен Уайлд - рулззззз
                      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Темата и конкурса са много хубави,но незнам защо само три алфистки пишеме в нея.. сещам се за поне още три ,които не са се изявили - а трябва..
                        Peugeot 307

Comment

• явно не отговарят на изискванията 90 60 90
                          Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

• Първоначално публикувано от Moment4life Покажи съобщение
                            Темата и конкурса са много хубави,но незнам защо само три алфистки пишеме в нея.. сещам се за поне още три ,които не са се изявили - а трябва..
                            И аз това се чудя колежке сигурно трее повече търпение или Румен да пише по малко в темата,кой знае.

А относно форума има минимум около 30 жени даже и повече.
                            Last edited by nicola 59; d.m.y г., 18:54.
                            155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                              И аз това се чудя колежке сигурно трее повече търпение или Румен да пише по малко в темата,кой знае.
                              Абе хващаш и по азбучен ред ,лични съобщения на всяка алфистка.
                              А за уайлд... той може да предложи награда на побетителката - диагностика на организма и живота й.
                              Peugeot 307

Comment

• Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
                                явно не отговарят на изискванията 90 60 90
                                Ние такива не щем , бе!
                                Ако по някаква причина имат и такива мерки- ще ги преглътнем, ама други неща ценим повече!
                                Да ровят за бели червеи, да могат да спят на палатка, да могат да перат без сапун, да правят салатки и прочие
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X