Първоначално публикувано от mordohy
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мис Алфа ромео или Най красивата Алфистка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениедобре бе Чери ние блатните твари трябва да излъчиме наша представителка за конкурса ама ти сещаш ли се за някоя друга освен теб? ето ти и твоето М?155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеНищо подобно!
Ще останат само истинскитеи достойните!- кво ше кажЕти?
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
ми не е чесно за Викито щото тя има предимства пред другите а и Мордохи е пристрастен към нея и земята ще изкопа да и сложи короната на главата
1-поетеса е
2-романтична е
3-участва в дарителски кампаний
4-състрадателна е
5-не простее
та тя си е по-скоро като има конкурс за да се провъзгласи за светица някоя колежка.
---------- Post added at 22:54 ---------- Previous post was at 22:53 ----------
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеАко продължаваш да ги гониш ше излъчиме на некого дедовия.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеми не е чесно за Викито щото тя има предимства пред другите а и Мордохи е пристрастен към нея и земята ще изкопа да и сложи короната на главата
1-поетеса е
2-романтична е
4-състрадателна е
5-не простее
та тя си е по-скоро като има конкурс за да се провъзгласи за светица някоя колежка.
о не не създавам им приятелска спортна атмосфера пробуждам желанието им за надмощтие.
---------- Post added at 01:11 ---------- Previous post was at 01:08 ----------
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеми не е чесно за Викито щото тя има предимства пред другите а и Мордохи е пристрастен към нея и земята ще изкопа да и сложи короната на главата
1-поетеса е
2-романтична е
4-състрадателна е
5-не простее
о не не създавам им приятелска спортна атмосфера пробуждам желанието им за надмощтие.
мОрее викаш не простее а ?? хаха я виж я Викито в членския раздел - бетер Принцеса Зина е со големите бомби - гласувам за нея с един крак и две ръце- факт!Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеРъни ти ме сбърка направо с тоя пост,ше земеш да станеш граматик накрая бре......я се стегни не се излагайтва е
Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеами не е лошо преди да коментираш чуждите жени айде да снимаш твоята до алфата си и я пусни в форума за анкетата ти предлагам аз,бате кви снимки са достойни за теб да ти посветят като станеш на 40 ли ?до тогава без снимка...какво пак ли отрече мъжките прояви в форума?да бе пълних километражите на 2 пъти миналата година с кръвното като гледаш манометъра ма издаяних,абе Суска...сланината по мене...пак ли си мечтаеш за шкембета потни мъжки тела и космати ръце бе пак оспами хубавата тема...
---------- Post added at 14:38 ---------- Previous post was at 14:37 ----------
напротив заповядай аз лично те чакам с нетърпение даже ще викна една позната да ти оцени снажната осанка.
Бегач, ти си далеч от мъж, приятелю, основното и водещо качество за един мъж е умственият му багаж!
Ти разполагаш с един тумбак, една кофти поддържана четина и един гол недоразвит плужек в главата си.
И не мога да разбера, защо въртиш толкова около това, че аз харесвам мъже?Кажи каквото имаш да ми казваш директно, какво мрънкаш?
Аз когато трябваше си пуснах снимка.
А ако някога пусна снимка на жена си в този форум снимана до алфа с надпис отдолу "жената на свинята", моля някой да ме открие и да ме отстреля.
Не се опитвай да сееш и да заразяваш с тъпотия и простотия, а поеми малко положителни неща, тук има от кой"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Суска това че играеш баскет не значи че е най великият спорт който те е изградил като славен интернет войн или па си много жилав не те виждам на телевизора в NBA а на фитнес всеки може да ходи,твоят кошмар ще е ако отслабна и се пострижа и бутам на лежанка повече от теб...тогава ще си изстриеш регистрацията тука мистър Гугъл
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеСуска това че играеш баскет не значи че е най великият спорт който те е изградил като славен интернет войн или па си много жилав не те виждам на телевизора в NBA а на фитнес всеки може да ходи,твоят кошмар ще е ако отслабна и се пострижа и бутам на лежанка повече от теб...тогава ще си изстриеш регистрацията тука мистър Гугъл
Предлагам ти да правим силови изпълнения при динамично тяло в условия на преодоляване на земното притегляне, набирания, кофички и т.н.
Аз спортувам за удоволствие, развивам се в съвсем друга сфера."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщениеИ някои други съображения са възможна опция
Не, че не съм пускала тук във форума снимки де....Peugeot 307
A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin
Comment
-
-
Comment
Comment