Известие

Collapse
No announcement yet.

Мис Алфа ромео или Най красивата Алфистка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Ние такива не щем , бе!
    Ако по някаква причина имат и такива мерки- ще ги преглътнем, ама други неща ценим повече!
    Да ровят за бели червеи, да могат да спят на палатка, да могат да перат без сапун, да правят салатки и прочие
    хахаха най вече да ровят за червей, и да могат да ги закачат на кукичката
    Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
      добре бе Чери ние блатните твари трябва да излъчиме наша представителка за конкурса ама ти сещаш ли се за някоя друга освен теб? ето ти и твоето М?
      Ако продължаваш да ги гониш ше излъчиме на некого дедовия.
      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• Нищо подобно!
        Ще останат само истинскитеи достойните!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          Нищо подобно!
          Ще останат само истинскитеи достойните!
          Батки аз предлагам за баш шефка на кОнкурса и победитилкъ баш Викито от Варна - то не бе мъсъл то не е чудо, снажна мадама, фитната отвсекъде с темперамент и сас стиль - кво ше кажЕти?
          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• ми не е чесно за Викито щото тя има предимства пред другите а и Мордохи е пристрастен към нея и земята ще изкопа да и сложи короната на главата
            1-поетеса е
            2-романтична е
            3-участва в дарителски кампаний
            4-състрадателна е
            5-не простее
            та тя си е по-скоро като има конкурс за да се провъзгласи за светица някоя колежка.

---------- Post added at 22:54 ---------- Previous post was at 22:53 ----------

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
            Ако продължаваш да ги гониш ше излъчиме на некого дедовия.
            о не не създавам им приятелска спортна атмосфера пробуждам желанието им за надмощтие.

Comment

• Gillette fusion proglide за по лесно плъзгане през космите.
              Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
              Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
              Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
              Mercedes Benz A170 CDI FL '01
              Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

ми не е чесно за Викито щото тя има предимства пред другите а и Мордохи е пристрастен към нея и земята ще изкопа да и сложи короната на главата
                1-поетеса е
                2-романтична е
                4-състрадателна е
                5-не простее
                та тя си е по-скоро като има конкурс за да се провъзгласи за светица някоя колежка.

о не не създавам им приятелска спортна атмосфера пробуждам желанието им за надмощтие.
                айде па ти бе - виж я как тичка по плажа като младия Конан варварина къв сексапил фърчи наоколо айдееее иначе поетеса казваш а? в хасково има един лаф - поебе са, поебе са па стане поетеса - нема майтап

---------- Post added at 01:11 ---------- Previous post was at 01:08 ----------

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                ми не е чесно за Викито щото тя има предимства пред другите а и Мордохи е пристрастен към нея и земята ще изкопа да и сложи короната на главата
                1-поетеса е
                2-романтична е
                4-състрадателна е
                5-не простее

айде па ти бе - виж я как тичка по плажа като младия Конан варварина къв сексапил фърчи наоколо айдееее иначе поетеса казваш а? в хасково има един лаф - поебе са, поебе са па стане поетеса - нема майтап

мОрее викаш не простее а ?? хаха я виж я Викито в членския раздел - бетер Принцеса Зина е со големите бомби - гласувам за нея с един крак и две ръце- факт!
                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• ----
                  Last edited by Кайо; d.m.y г., 18:37.
                  Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                  Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                  Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                  Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                    Ръни ти ме сбърка направо с тоя пост,ше земеш да станеш граматик накрая бре......я се стегни не се излагай
                    Вики ако не стане мис Форум не ва признаам тва е
                    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

ами не е лошо преди да коментираш чуждите жени айде да снимаш твоята до алфата си и я пусни в форума за анкетата ти предлагам аз,бате кви снимки са достойни за теб да ти посветят като станеш на 40 ли ?до тогава без снимка...какво пак ли отрече мъжките прояви в форума?да бе пълних километражите на 2 пъти миналата година с кръвното като гледаш манометъра ма издаяних,абе Суска...сланината по мене...пак ли си мечтаеш за шкембета потни мъжки тела и космати ръце бе пак оспами хубавата тема...

---------- Post added at 14:38 ---------- Previous post was at 14:37 ----------

напротив заповядай аз лично те чакам с нетърпение даже ще викна една позната да ти оцени снажната осанка.
                      Ние в България много обичаме да опаковаме простотията с израза "мъжка проява".
                      Бегач, ти си далеч от мъж, приятелю, основното и водещо качество за един мъж е умственият му багаж!
                      Ти разполагаш с един тумбак, една кофти поддържана четина и един гол недоразвит плужек в главата си.
                      И не мога да разбера, защо въртиш толкова около това, че аз харесвам мъже? Кажи каквото имаш да ми казваш директно, какво мрънкаш?
                      Аз когато трябваше си пуснах снимка.
                      А ако някога пусна снимка на жена си в този форум снимана до алфа с надпис отдолу "жената на свинята", моля някой да ме открие и да ме отстреля.
                      Не се опитвай да сееш и да заразяваш с тъпотия и простотия, а поеми малко положителни неща, тук има от кой
                      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                      К.М.

Comment

• Суска това че играеш баскет не значи че е най великият спорт който те е изградил като славен интернет войн или па си много жилав не те виждам на телевизора в NBA а на фитнес всеки може да ходи,твоят кошмар ще е ако отслабна и се пострижа и бутам на лежанка повече от теб...тогава ще си изстриеш регистрацията тука мистър Гугъл

Comment

Суска това че играеш баскет не значи че е най великият спорт който те е изградил като славен интернет войн или па си много жилав не те виждам на телевизора в NBA а на фитнес всеки може да ходи,твоят кошмар ще е ако отслабна и се пострижа и бутам на лежанка повече от теб...тогава ще си изстриеш регистрацията тука мистър Гугъл
                          Бутането на тежест при статично тяло нищо не означава, но дори и тук едва ли ще успееш да направиш нещо сериозно.
                          Предлагам ти да правим силови изпълнения при динамично тяло в условия на преодоляване на земното притегляне, набирания, кофички и т.н.
                          Аз спортувам за удоволствие, развивам се в съвсем друга сфера.
                          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                          К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
                            И някои други съображения са възможна опция
                            Не, че не съм пускала тук във форума снимки де....
                            Шегувам се,има и ред други причини,знам.
                            Peugeot 307
                            A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin

Comment

• ----
                              Last edited by Кайо; d.m.y г., 18:38.
                              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Значи заслугата да се завърна е на Уайлд ...
                                Attached Files
                                Last edited by Moment4life; d.m.y г., 11:50.
                                Peugeot 307
                                A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin

Comment

Working...
                                X