Ако наистина няма значение месеца на производство а само годината ще е перфектно, защото моята е произведена в края на 98ма година. Дали 300+ или 200+ ще видя като отида в общината.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Справка онлайн за данък МПС
Collapse
X
-
Да попитам само на мен ли не ми отваря линка ?
Comment
-
Първоначално публикувано от JoRiX Покажи съобщениеДа попитам само на мен ли не ми отваря линка ?
Фандъкова ги беше набрала, че само с егн може да се извади имотно състояние на всички в София.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщениеНякой ще ми даде ли една-две причини да си плащам данъка на колата?
Като не искаш да плащаш данък- ми ползвай такси. Хем и от поддръжка ще спестиш.Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 15:47.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщениеНякой ще ми даде ли една-две причини да си плащам данъка на колата?
Дупките по главни артерии, като Драган Цанков например, дето бяха като кратери - въпреки студа ги запълниха по студения метод, колкото да изкарат до голямото пролетно кърпене, щото дупките бяха тип - влизаш и game over, и гумата и джантата са фира... тва пак от данъците ни идва.
Есента по много улици и булеварди пълнеха шуплите по настилката с течен асфалт - това спаси доста от тях, щото след далеч по-леки зими преди години, положението беше много по-страшно напролет, а сега за моя изненада - дупки има, но много по-малко, отколкото очаквах, след тази мега зима, дето беше...
Още причини?Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
-
И есента пълнеха дупки по тоя начин.Сега са още по-дълбоки.И общината пак наема същите фирми, и се дават едни хубави пари.Гласувани са 26 милиона само за дупки, само за София.Някой да ми сметне колко се гушкат за дупка от фирмите, дето ги правят със срок на годност 3 месеца, та да може пак да лапнат офертата после.Винетките също - плащам и карам по дупки, чупя си колата и пак плащам.Затова съм "тарикат на дребно", щото мразя тарикатите на едро.Знам, че до никъде не се стига от "що да плащам, като ги крадат".Да, ама ми писна, съжалявам.
Comment
-
Извинявам се ако вече е питано, но като си проверя данъка, който дължа, мога ли да платя по интернет? Регистирах се в тъпия сайт на НАП - https://payments.nra.bg:4351/taxpay/client/login.php
обаче вътре не намирам данък за превозни средства? Сигурно защото се плаща към общината? Дали някъде има публикувани сметки и дали това платежно после ще свърши работа за прегледа например?
Comment
-
Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщениеДанък МПС се плаща на общината, не на НАП.Имаш ли идея къде може да се намерят сметките и кодовете за всяка община? Аз съм в Подуене (София)
Comment
Comment