Известие

Collapse
No announcement yet.

Справка онлайн за данък МПС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ако наистина няма значение месеца на производство а само годината ще е перфектно, защото моята е произведена в края на 98ма година. Дали 300+ или 200+ ще видя като отида в общината.
    ...

Comment

Има значение датата на първата регистрация, а не датата на производството - данъка се изчислява на база 1/12 от годината, но ако не се развика клиента ще го брулнат за цялата година.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Да попитам само на мен ли не ми отваря линка ?
        156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Първоначално публикувано от JoRiX Покажи съобщение
          Да попитам само на мен ли не ми отваря линка ?
          явно правиха промени по страницата, защото беше за малко недодтъпна и сега вече освен егн иска и номер на партида.
          Фандъкова ги беше набрала, че само с егн може да се извади имотно състояние на всички в София.

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Какъе в тоя номер на пратида?

edit: сега видях.Ама нямам никакви бележки и известия и няма от къде да го взема...
            Alfa 156
            ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
            sigpic

Comment

честитките вече и в пощенските кутии
              Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
              AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Честито на тези с коли 1998.... Тази година им пада данъка....
                sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Някой ще ми даде ли една-две причини да си плащам данъка на колата?
                  Alfa 156
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщение
                    Ето ти една добра причина- не искам аз да плащам за поддръжка на града ни, а ти да ползваш на готово! Аман от тарикати на дребно.
                    Като не искаш да плащаш данък- ми ползвай такси. Хем и от поддръжка ще спестиш.
                    Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 15:47.
                    Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщение
                      Днес гледах как едно от тия малките багерчета разчистваше останали огромни купчини недоразтопен сняг на булеварда пред офиса, при местата за паркиране до тротоарите. Това се плаща с парите от данъците ни, не идва даром от общината.
                      Дупките по главни артерии, като Драган Цанков например, дето бяха като кратери - въпреки студа ги запълниха по студения метод, колкото да изкарат до голямото пролетно кърпене, щото дупките бяха тип - влизаш и game over, и гумата и джантата са фира... тва пак от данъците ни идва.
                      Есента по много улици и булеварди пълнеха шуплите по настилката с течен асфалт - това спаси доста от тях, щото след далеч по-леки зими преди години, положението беше много по-страшно напролет, а сега за моя изненада - дупки има, но много по-малко, отколкото очаквах, след тази мега зима, дето беше...

Още причини?
                      Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

И есента пълнеха дупки по тоя начин.Сега са още по-дълбоки.И общината пак наема същите фирми, и се дават едни хубави пари.Гласувани са 26 милиона само за дупки, само за София.Някой да ми сметне колко се гушкат за дупка от фирмите, дето ги правят със срок на годност 3 месеца, та да може пак да лапнат офертата после.Винетките също - плащам и карам по дупки, чупя си колата и пак плащам.Затова съм "тарикат на дребно", щото мразя тарикатите на едро.Знам, че до никъде не се стига от "що да плащам, като ги крадат".Да, ама ми писна, съжалявам.
                        Alfa 156
                        sigpic

Comment

Извинявам се ако вече е питано, но като си проверя данъка, който дължа, мога ли да платя по интернет? Регистирах се в тъпия сайт на НАП - https://payments.nra.bg:4351/taxpay/client/login.php

обаче вътре не намирам данък за превозни средства? Сигурно защото се плаща към общината? Дали някъде има публикувани сметки и дали това платежно после ще свърши работа за прегледа например?

Comment

Данък МПС се плаща на общината, не на НАП.
                            Две черни перли...

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
                              Данък МПС се плаща на общината, не на НАП.
                              И аз го установих вече Имаш ли идея къде може да се намерят сметките и кодовете за всяка община? Аз съм в Подуене (София)

Comment

Нямам идея, не ми се е налагало да търся... май epay имаха опция за плащане, там в списъка ако излизат като регистриран търговец... иначе не се сещам...
                                Две черни перли...

Comment

Working...
                                X