Известие

Collapse
No announcement yet.

Намерено хъски в Пловдив

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Хубави са животинките умни,прости, привързани, какво значение има.
    А и не го намерих аз, то си влезе в магазина да пазарува или да обслужва не разбрах, ама аз посмях да го хвана, че е бая големичко. Колкото претенции мога да имам аз, толкова могат да имат и колегите, просто мнозинството надделява, яд ме е, че не знам дали собственика му ще си го види пак. Ама да става каквото ще, аз направих каквото можах.
    Ето я гадината
    Last edited by boris037; d.m.y г., 14:56.
    alfa romeo sprint 1984

Comment

По тази класация го дават на едно от последните места по-интелигентност но не мисля че е така,дават го да е след делматинеца а за мен това е най- глупавото куче.
      sigpicalfa 164turbo s4
      части втора употреба за алфа всичко за 156
      http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=45563
      0888556609 Коко Алексиев

Comment

Каквото съм видял като класации за интелегентност при кучетата, винаги са били нещо като класации за податливост на усвояване на условни рефлекси.Според мен теста за броя на гранулките в джоба изобщо не го прилагат, а той би бил доста показателен за интелегентноста.
        С една дума кучето не е само порода,екстериор и вродени безусловни рефлекси,то иска обучение ,изграждане на условни рефлекси и характер.Спирам че ми се сговнява настроението,като се сетя,че жената не дава да вземем куче в къщи.

Comment

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
          Май ще изфабрикувате бая бисери. Хъскитата са си кучета като всички други.Стават за това за което са обучени.Селекцията в Сибир им е дала някои предимства за дейности при студен климат,но дали са тъпи или остри едва ли е от голямо значение когато теглят шейна.Дали стават за пазачи зависи от обучението най-вече.На майка ми откраднаха от двора куче от уж най-подходящата за пазач порода кавказка овчарка,но тя го гледаше както се гледа котка.Аз съм имал пули,куче което по принцип не е подходящо за охрана,но с него бях толкова сигурен ,че даже не заключвах.
          Алоооооуу!
          Ако пулито не е пазач, не виждам кое е!
          Пулито столетия е било овчарско куче и пазач.
          От Шварч валд, през Пустата, та чак до карпатите това дребничко куче е отглеждано заради изключителния си слух и храброст.
          В Унгария, която май е неговата родина, са го отглеждали заедно с големия комодор. Тъпо, но много силно куче.
          Пулито е служило като аларма.
          Иначе, ако никой не потърси хъскито, то наистина е по-добре да го вземе някой, който ще го гледа.
          Хъскито не е тъпо куче, а много своенравно. Трудно приема някой за водач. Успееш ли обаче да му влезеш под кожата, става много добро куче. Трудно се дресира, но самостоятелно се научава на изумителни неща.
          Кучката на мои приятели, без някой да я е учил, носи на стопанина си чехлите и халата за баня. Последното много трудно я отучиха да го прави, по понятни съображения.
          Понякога не се е прибирал по половин година, но тя неизменно си му носи чехлите.
          Само на него. Двамата му сина, колкото и да се опитваха да я научат и на тях да им ги носи, не успяха.
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            Алоооооуу!
            Ако пулито не е пазач, не виждам кое е!
            Пулито столетия е било овчарско куче и пазач.
            От Шварч валд, през Пустата, та чак до карпатите това дребничко куче е отглеждано заради изключителния си слух и храброст.
            В Унгария, която май е неговата родина, са го отглеждали заедно с големия комодор. Тъпо, но много силно куче.
            Пулито е служило като аларма.
            Иначе, ако никой не потърси хъскито, то наистина е по-добре да го вземе някой, който ще го гледа.
            Хъскито не е тъпо куче, а много своенравно. Трудно приема някой за водач. Успееш ли обаче да му влезеш под кожата, става много добро куче. Трудно се дресира, но самостоятелно се научава на изумителни неща.
            Кучката на мои приятели, без някой да я е учил, носи на стопанина си чехлите и халата за баня. Последното много трудно я отучиха да го прави, по понятни съображения.
            Понякога не се е прибирал по половин година, но тя неизменно си му носи чехлите.
            Само на него. Двамата му сина, колкото и да се опитваха да я научат и на тях да им ги носи, не успяха.
            Много добре зная унгарците за какво са го селектирали.
            И овце съм пасал,та съм наясно доста с това какво е овчарка и какво е куче за охрана.
            Пулито има търпимост към други животни и изгражда собственическо чувство към стадото.Но е до там,ако подуши вълк най-вероятно няма да се справи,ако дойде циганин примерно да краде работата е фифти-фифти.Колито е същата работа.
            Виж един вълкодав може и да не събира овцете,но с вълк вероятно ще се справи доста успешно,особено ако са две-три кучета в глутница .А крадец просто ще го яде като ордьовър.
            Last edited by 546; d.m.y г., 22:46.

Comment

Тази класация имах предвид

http://www.truffles.bg
              sigpicalfa 164turbo s4
              части втора употреба за алфа всичко за 156
              http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=45563
              0888556609 Коко Алексиев

Comment

Много добре зная унгарците за какво са го селектирали.
                И овце съм пасал,та съм наясно доста с това какво е овчарка и какво е куче за охрана.
                Пулито има търпимост към други животни и изгражда собственическо чувство към стадото.Но е до там,ако подуши вълк най-вероятно няма да се справи,ако дойде циганин примерно да краде работата е фифти-фифти.Колито е същата работа.
                Виж един вълкодав може и да не събира овцете,но с вълк вероятно ще се справи доста успешно,особено ако са две-три кучета в глутница .А крадец просто ще го яде като ордьовър.
                Точно!
                Все пак е много сърцато куче!
                Имах приятелка в Пеща, която имаше такава животинка. От там им познавам характера!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Точно!
                  Все пак е много сърцато куче!
                  Имах приятелка в Пеща, която имаше такава животинка. От там им познавам характера!
                  Хаха ,стоял си като статуя когато излезне приятелката от стаята.Сърцати са и трудно стават на мастии дори и когато се лигават с тях.но не са кучета за в апартамент.Още си имам прахосмукачка за илядо лева.

Comment

Хаха ,стоял си като статуя когато излезне приятелката от стаята.Сърцати са и трудно стават на мастии дори и когато се лигават с тях.но не са кучета за в апартамент.Още си имам прахосмукачка за илядо лева.
                    Когато се запознахме с Яро, така се казваше псето, той беше паднал в една яма в Бургас, цапаше вътре и беше на края на силите си. Измъкнах го и го изпрах на близкия маркуч. До тука нито гък. Пуснах го, а той си би камшика и изчезна. След два дена ме откри на плажа и така се запознахме със стопанката му.
                    По-късно го оцених що за звяр е, въпреки скромния си вид!
                    Общувахме около 5-6 години и кучето никога не ме забрави!

Comment

Животното вече го няма, не знам кой го е взел, дано да са стопаните му или поне някой, който ще се грижи за него.
                      alfa romeo sprint 1984

Comment

Първоначално публикувано от boris037 Покажи съобщение
                        Животното вече го няма, не знам кой го е взел, дано да са стопаните му или поне някой, който ще се грижи за него.
                        Има ли там някъде наоколо китайски ресторант?
                        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                        К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                          Има ли там някъде наоколо китайски ресторант?
                          Пепел ти на зурлата, както се казва
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

Когато се запознахме с Яро, така се казваше псето, той беше паднал в една яма в Бургас, цапаше вътре и беше на края на силите си. Измъкнах го и го изпрах на близкия маркуч. До тука нито гък. Пуснах го, а той си би камшика и изчезна. След два дена ме откри на плажа и така се запознахме със стопанката му.
                            По-късно го оцених що за звяр е, въпреки скромния си вид!
                            Общувахме около 5-6 години и кучето никога не ме забрави!
                            А стопанката.
                            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                              А стопанката.
                              И нея я е изпрал, но с душа в банята.
                              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                              К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                                И нея я е изпрал, но с душа в банята.

Тогава го давах рокер и всяка година ходех на Балатон.
                                Тя пък идваше в Бургас!
                                Такива ми ти работи!
                                Дано Хъскито, ако не е намерило стопаните си, да е на добро място!

Comment

Working...
                                X